2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Cok gecmis olsun canim dikakt et.kendine ne isin var tepelerde birak cikmayiver kocani cikart

inşallah gösterir de bebeler kesin ögreniriz canim.Benim bile hala kafamda soru işareti var bi turlu konsantre olup alişveriş yapamiyorum kesinleşmeden

Ya inanırmısın bende aynıyım diyorum en azından nört unisex şeylere bakayım netten sonra kendimi mavili pembeli şeylerde buluyorum diyorum az daha sabrettt belli olsun öyle al

Çok güzel canım Kerem daha iyi bencede Ben ikili üçlü dörtlü ne varsa yaptırmıyorum doktorum hiçbirini önermedi( tabi aksi bir şey görmediği için şuana kadar şükürler olsun) ama tek önemsediğimiz şey ayrıntılı ultrason en önemlisi bu bence o yüzden sen bilirsin kuzum

Cok gecmis olsun canim dikakt et.kendine ne isin var tepelerde birak cikmayiver kocani cikart
Sagol canim cok alcakti asla cikmam ben yukseğe ama iste olcaği varmiş rabbim korudu eşim diyor belim ağriyor belim ağriyor amca sofra kaldirir

Kızlar bir şey soracağım benim bulunduğum ilde ayrıntılı ultrason yok Ankara ya yakınız Ankara’da bildiğiniz deneyimlediğiniz veya duyduğunuz önerebileceğiniz bir doktor var mı ?

Kızlar bir şey soracağım benim bulunduğum ilde ayrıntılı ultrason yok Ankara ya yakınız Ankara’da bildiğiniz deneyimlediğiniz veya duyduğunuz önerebileceğiniz bir doktor var mı ?
Benm doktorumun anlasmalı oldugu kişi cok iimiş öle diyor bende 13 mayısta yaptırcam fiyatı da 400 450 gibi birşey cnm istersen yönlendirebilirim

Tecrübeli annelere Bi sorum olacak daha önceki yazdıgımı kimse sallamadı yazdım Bi köşeye 9 ay unutmam daha neyse konuya geleyim smdi biberon filan için erken ama ben süsleme yapacagım için Bi tane alacağım aventin 120 ml camını mı alayım yoksa plastik olanı mı yasa Baska önerisi olan varmı

Benm doktorumun anlasmalı oldugu kişi cok iimiş öle diyor bende 13 mayısta yaptırcam fiyatı da 400 450 gibi birşey cnm istersen yönlendirebilirim
İsmini biliyor musun canım. Muayenehane mi yoksa hastanede mi

İsmini biliyor musun canım. Muayenehane mi yoksa hastanede mi
Doktorun muayenehanesnde yapıyor ismini söledi Bi kaç defa da unutuyorum ama istersen yarın msj atıp öğrenebilirim cnm yerinde koru hastanesinin yan tarafı hemen

Doktorun muayenehanesnde yapıyor ismini söledi Bi kaç defa da unutuyorum ama istersen yarın msj atıp öğrenebilirim cnm yerinde koru hastanesinin yan tarafı hemen
Çok mutlu olurum canım randevu almam gerekiyor artık çünkü

Hayırlı günler arkadaşlar belim icin doktora gittim .idrar yollarım da enfeksiyon çıktı tahlillerde sonra ilaç verdi eger belin geçmezse fizik tedaviye yönlendirecem dedi ama inşallah geçer .bu arada bebiş kendini net gösterdi erkek olacakmış inşallah

Hayirli olsun bebişin saglikla al kucagina inşallah

Benim oyum Kerem ve Onur'a :))
Kerem benimde hoşuma gidiyor
Bende salı gideceğim canım 4lü test için. Aklımda kalmasın yaptırayım dedim.
Bende Kerem'i beğendim.
Çok teşekkür ederim forumdaşlarım oy birliğiyle Kerem e karar verildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…