- 21 Şubat 2020
- 1.707
- 2.660
- 63
- 43
Cok gecmis olsun canim dikakt et.kendine ne isin var tepelerde birak cikmayiver kocani cikartKizlar doktordan geldim dün aspiratürü temizleyim dedim boyun yetmedi kücük bir tabure vardi ustune bastim ve duştum gobeğimi ocağa vurdum hafif ağrim oldu kananama falan görmedim sonra dün gece ara ara ağrim oldun sabaha kadar gözüme zor uyku girdi hemen bugun doktora gittim şukur bebiş cok iyi hiçbir zarar vermemiş herşey yolunda içim o kadar rahatladi ki eve gelene kada gülmuşumbenim bebiş biraz yaramaz sol kasiğimdaki ağriyi soyledim bebiş tam orda poposu ile baski yapiyor dedi bu haftalarda bakiyorlar yarik dudak digil dedi cok şukur herşey yolunda uzandim dinleniyorum 3 hafta sonra gel dedi
inşallah gösterir de bebeler kesin ögreniriz canim.Benim bile hala kafamda soru işareti var bi turlu konsantre olup alişveriş yapamiyorum kesinleşmeden
Çok güzel canım Kerem daha iyi bencedeKızlar iyi akşamlar
Nasılsınız
Ben haftaya çarşamba 4 lü testi yapacam o testi yaptırmayı düşünmüyordum ama doktor haftaya gel yapalım dedi. Kontrole gitmiş olcam işte ne düşünüyorsunuz o test ve yaptırma/yaptırmamak konusunda ?
Ve daha erken tabi ama yine de insan düşünüyor Kerem, Onur, Kenan hangi isim sizce ? Ben Kerem i daha çok sevdim.
Eveet kız senesiymiş yani bu seneKızlar erkekleri geçti
Canım benim de sadece tahmin var göstermemişti5 oldukk yok mu arttıransenin kontrolün ne zaman canım
Canım benim de sadece tahmin var göstermemişti
Sagol canim cok alcakti asla cikmam ben yukseğe ama iste olcaği varmiş rabbim korudu eşim diyor belim ağriyor belim ağriyor amca sofra kaldirirCok gecmis olsun canim dikakt et.kendine ne isin var tepelerde birak cikmayiver kocani cikart
Netten aldim canim 4 keredir 2 doktorda %100 erkek diyince artik aldim bendeNecla sen alisverise baslamisin bile kafa rahat tabi ohhh kesin oglani koydun cebecok guzeller gule.gule giyinsin insallah
Benm doktorumun anlasmalı oldugu kişi cok iimiş öle diyor bende 13 mayısta yaptırcam fiyatı da 400 450 gibi birşey cnm istersen yönlendirebilirimKızlar bir şey soracağım benim bulunduğum ilde ayrıntılı ultrason yok Ankara ya yakınız Ankara’da bildiğiniz deneyimlediğiniz veya duyduğunuz önerebileceğiniz bir doktor var mı ?
Evet sertlik vardı böyle ağırlık gibi yoruldum da biraz
İsmini biliyor musun canım. Muayenehane mi yoksa hastanede miBenm doktorumun anlasmalı oldugu kişi cok iimiş öle diyor bende 13 mayısta yaptırcam fiyatı da 400 450 gibi birşey cnm istersen yönlendirebilirim
Doktorun muayenehanesnde yapıyor ismini söledi Bi kaç defa da unutuyorum ama istersen yarın msj atıp öğrenebilirim cnm yerinde koru hastanesinin yan tarafı hemenİsmini biliyor musun canım. Muayenehane mi yoksa hastanede mi
Çok mutlu olurum canım randevu almam gerekiyor artık çünküDoktorun muayenehanesnde yapıyor ismini söledi Bi kaç defa da unutuyorum ama istersen yarın msj atıp öğrenebilirim cnm yerinde koru hastanesinin yan tarafı hemen
Sagol canim inşallah seninkide gösterir bu sefer adini kız olursa nazli koyReçel yiyeyim o zamanyok canim ya en son 1 nisanda gittim 12 haftalikti tahmin yapmadı bile daha erken dedi. Seninde gözün aydın artık pipisi bu dediyse kesinleşmiştir
Hayirli olsun bebişin saglikla al kucagina inşallahHayırlı günler arkadaşlar belim icin doktora gittim .idrar yollarım da enfeksiyon çıktı tahlillerde sonra ilaç verdi eger belin geçmezse fizik tedaviye yönlendirecem dedi ama inşallah geçer .bu arada bebiş kendini net gösterdi erkek olacakmış inşallah
Benim oyum Kerem ve Onur'a :))
Kerem benimde hoşuma gidiyor
Herkes kerem demiş. Ben de kerem'i beğeniyorum, söylediğin üç isim arasından :))
Her doktorun bir yöntemi var, kimi dörtlü yapmıyor, kimi yapıyor, kimi de sadece dörtlüde bakılan değerlerden olan afp'ye bakıyor. Sana ya da bebeğe zahmet verecek bir test değil, yaptır gitsin :))
Bende salı gideceğim canım 4lü test için. Aklımda kalmasın yaptırayım dedim.
Bende Kerem'i beğendim.
bence de kerem
Çok teşekkür ederim forumdaşlarımÇok güzel canım Kerem daha iyi bencede ☺Ben ikili üçlü dörtlü ne varsa yaptırmıyorum doktorum hiçbirini önermedi( tabi aksi bir şey görmediği için şuana kadar şükürler olsun) ama tek önemsediğimiz şey ayrıntılı ultrason en önemlisi bu bence o yüzden sen bilirsin kuzum
Benimde oyum onur aÇok teşekkür ederim forumdaşlarımoy birliğiyle Kerem e karar verildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?