2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Şimdi canim illa yapcam diyorsan sen bilirsin yanniz yapiştirmak için silikon falan lazim baya bir malzeme lazim ama cam tavsiye ederim sana plastik malesef sicak su konulunca içindeki maddeleri birakiyor

AYNEN SENDE SOR BAKALIM BEN PAKET ALDIM O YÜZDEN ÖLE DÜŞÜNÜYORUM sonucta her kan için labaratuvara para ödüyor doktor
Olabilir de risk görmemiştir belki de ondan canım çoğu doktor da gereksiz buluyor o testi
Aynı etkiye sahip değil canım malesef, ama doktoruna bir danış istersen belki belli bir haftaya kadar coraspine geçirir ya da enox verir
Bi kutum daha varmış canım farketmemişim. 14 günlük var şuan bitince bulurum inşAllah burası küçük yer korona vakası da çok yok inşAllah sıkıntı olmaz
Eveet kız senesiymiş yani bu sene
Demekki Öğretmenler odasında erkek çocuğu olan bi arkadaşa biri bebek düşün sen de kız senesi bu sene dedi o an anlamadım demekki kız senesi erkek senesi diye bişe var

Merhabalar Ben oğluma hep cam kullandım bence en sağlıklısı bu nedenle cam almanı öneririm

Çok güzeller güle güle giysin yakışıklı
Teşekkur ederim cumlemize inşallah nasip olsun ben başladim 16 hafta 5 günlük oldum artik dedi ufak alayim dedim malum bebek elbiseleri hem pahali hemde birde alinca zorlanirim dedim

Teşekkur ederim cumlemize inşallah nasip olsun ben başladim 16 hafta 5 günlük oldum artik dedi ufak alayim dedim malum bebek elbiseleri hem pahali hemde birde alinca zorlanirim dedim
Ben cinsiyetini 11. Haftada öğrendim sonra başladım; şuan hastane çıkışı, yeni doğanlarım bitti, 0-3 ay bitti 6. Aya başladım Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin hepimize

Aşkolsun ben yazmıştım . İlk önce normal bir tane al dene bence . Aventi sonrasında yap, riske atılacak gibi değiller artık

Şimdi canim illa yapcam diyorsan sen bilirsin yanniz yapiştirmak için silikon falan lazim baya bir malzeme lazim ama cam tavsiye ederim sana plastik malesef sicak su konulunca içindeki maddeleri birakiyor
Malzemelerin siparişini verdim Bi sitede set olarak satılıyomus cok rahat oldu gelsin sadece yapıstırma işi kalıyor biberonu seceimem lazım 120 ml iyi mi peki ilk zaman için

Aşkolsun ben yazmıştım . İlk önce normal bir tane al dene bence . Aventi sonrasında yap, riske atılacak gibi değiller artık
Baska Bi konu için dedim onu araya kaynadı den görmemişsindir yoksa yazardın biberonu kapagını yapcam zaten sıkıntı olursa başka Bi kapak kullanırım cunkü gelen malzeme o kapaga göre hesaplanarak gönderiliyor sanırım bide malzemede pahalı şimdi kullanmayacağım bsye yapmayım dedim

Baska Bi konu için dedim onu araya kaynadı den görmemişsindir yoksa yazardın biberonu kapagını yapcam zaten sıkıntı olursa başka Bi kapak kullanırım cunkü gelen malzeme o kapaga göre hesaplanarak gönderiliyor sanırım bide malzemede pahalı şimdi kullanmayacağım bsye yapmayım dedim

Pahalı mi yaa malzemesi ne kadar tutacak

Pahalı mi yaa malzemesi ne kadar tutacak
Walla söle söleyim yapıstırıcısı tutma kalemi Bi kapaklık boncuk 40 TL pahalı bence ekstra boncuk da aldım sayılı oda 20 TL 60a geldi bana direk biberonu almaya kalksam aventin yapılmış haliyle 150 175 den baslıyor küçükleri

Malzemelerin siparişini verdim Bi sitede set olarak satılıyomus cok rahat oldu gelsin sadece yapıstırma işi kalıyor biberonu seceimem lazım 120 ml iyi mi peki ilk zaman için
120 lik iyi ben polipropilen “pp” olan biberon almıştım . Cam olanın kendi ağırlığı var içine birşey konunca hepten ağır oluyor .bir süre sonra bebişler kendi eline almak istiyor gerçi o zamana başka alabilirim de diyebilirsin ama yanında taşımak içinde ağır alıyor. Pp biberonlar zararlı madde içermiyor .

Geçmiş olsun canım enfeksiyon yokmuş çok şükür ilk olunca panik oldum Hiç bişey bilmiyorum doktor normal dedi
Ben cinsiyetini 11. Haftada öğrendim sonra başladım; şuan hastane çıkışı, yeni doğanlarım bitti, 0-3 ay bitti 6. Aya başladım Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin hepimize ❤
Amin inşallah valla sen süpersin ne güzel bitirmissin

kesinlikle cam tabiki canım en.ufak boyu yeterli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…