Şimdi canim illa yapcam diyorsan sen bilirsin yanniz yapiştirmak için silikon falan lazim baya bir malzeme lazim ama cam tavsiye ederim sana plastik malesef sicak su konulunca içindeki maddeleri birakiyorTecrübeli annelere Bi sorum olacak daha önceki yazdıgımı kimse sallamadı yazdım Bi köşeye 9 ay unutmam dahaneyse konuya geleyim smdi biberon filan için erken ama ben süsleme yapacagım için Bi tane alacağım aventin 120 ml camını mı alayım yoksa plastik olanı mı yasa Baska önerisi olan varmı
Olabilir de risk görmemiştir belki de ondan canım çoğu doktor da gereksiz buluyor o testiAYNEN SENDE SOR BAKALIM BEN PAKET ALDIM O YÜZDEN ÖLE DÜŞÜNÜYORUM sonucta her kan için labaratuvara para ödüyor doktor
Bi kutum daha varmış canım farketmemişim. 14 günlük var şuan bitince bulurum inşAllah burası küçük yer korona vakası da çok yok inşAllah sıkıntı olmazAynı etkiye sahip değil canım malesef, ama doktoruna bir danış istersen belki belli bir haftaya kadar coraspine geçirir ya da enox verir
DemekkiEveet kız senesiymiş yani bu sene
Du karıştırma ortalığı kızBenimde oyum onur a
Markası ne çok guzel gorunuyorlar canim sağlıkla giysin inşallah bir de kaç aylık aldinBu arada paşama trendyol dan bişeyler almiştim geldi bayildim süper kaliteli babam gibi karizmayim olan o kadar yumuşak ki bayildimm
Çok güzellerBu arada paşama trendyol dan bişeyler almiştim geldi bayildim süper kaliteli babam gibi karizmayim olan o kadar yumuşak ki bayildimm
Geçmiş olsun canım enfeksiyon yokmuş çok şükür ilk olunca panik oldum Hiç bişey bilmiyorum doktor normal dedioh aman iyi canım doktora gittiysen mis, azıcık yorma kendini boşver, bende de oldu idrar yolları enfeksiyonu sonra toparladı 2 haftaya
Trendyoldan aldim canim bitanesi sari takim 6 9 ay gri olanda 9 aylik boyle alcam 0 3 /3 6 /9 kişi geciririz bu şekildeMarkası ne çok guzel gorunuyorlar canim sağlıkla giysin inşallah bir de kaç aylık aldin
MerhabalarTecrübeli annelere Bi sorum olacak daha önceki yazdıgımı kimse sallamadı yazdım Bi köşeye 9 ay unutmam dahaneyse konuya geleyim smdi biberon filan için erken ama ben süsleme yapacagım için Bi tane alacağım aventin 120 ml camını mı alayım yoksa plastik olanı mı yasa Baska önerisi olan varmı
Teşekkur ederim cumlemize inşallah nasip olsun ben başladim 16 hafta 5 günlük oldum artik dedi ufak alayim dedim malum bebek elbiseleri hem pahali hemde birde alinca zorlanirim dedimÇok güzellergüle güle giysin yakışıklı
Ben cinsiyetini 11. Haftada öğrendim sonra başladım; şuan hastane çıkışı, yeni doğanlarım bitti, 0-3 ay bitti 6. Aya başladımTeşekkur ederim cumlemize inşallah nasip olsun ben başladim 16 hafta 5 günlük oldum artik dedi ufak alayim dedim malum bebek elbiseleri hem pahali hemde birde alinca zorlanirim dedim
Tamam cnm yarın sorayım sen yinede yaz bana unutursam filan nolur nolmaz benm akla pek güven olmuyor daÇok mutlu olurum canım randevu almam gerekiyor artık çünkü ☺
Tecrübeli annelere Bi sorum olacak daha önceki yazdıgımı kimse sallamadı yazdım Bi köşeye 9 ay unutmam dahaneyse konuya geleyim smdi biberon filan için erken ama ben süsleme yapacagım için Bi tane alacağım aventin 120 ml camını mı alayım yoksa plastik olanı mı yasa Baska önerisi olan varmı
Malzemelerin siparişini verdim Bi sitede set olarak satılıyomus cok rahat oldu gelsin sadece yapıstırma işi kalıyor biberonu seceimem lazım 120 ml iyi mi peki ilk zaman içinŞimdi canim illa yapcam diyorsan sen bilirsin yanniz yapiştirmak için silikon falan lazim baya bir malzeme lazim ama cam tavsiye ederim sana plastik malesef sicak su konulunca içindeki maddeleri birakiyor
Baska Bi konu için dedim onu araya kaynadı den görmemişsindir yoksa yazardınAşkolsun ben yazmıştım . İlk önce normal bir tane al dene bence . Aventi sonrasında yap, riske atılacak gibi değiller artık
Baska Bi konu için dedim onu araya kaynadı den görmemişsindir yoksa yazardınAşkolsun ben yazmıştım . İlk önce normal bir tane al dene bence . Aventi sonrasında yap, riske atılacak gibi değiller artık
Pahalı mi yaa malzemesi ne kadar tutacakBaska Bi konu için dedim onu araya kaynadı den görmemişsindir yoksa yazardınbiberonu kapagını yapcam zaten sıkıntı olursa başka Bi kapak kullanırım cunkü gelen malzeme o kapaga göre hesaplanarak gönderiliyor sanırım bide malzemede pahalı şimdi kullanmayacağım bsye yapmayım dedim
Walla söle söleyim yapıstırıcısı tutma kalemi Bi kapaklık boncuk 40 TL pahalı bencePahalı mi yaa malzemesi ne kadar tutacak
120 lik iyi ben polipropilen “pp” olan biberon almıştım . Cam olanın kendi ağırlığı var içine birşey konunca hepten ağır oluyor .bir süre sonra bebişler kendi eline almak istiyor gerçi o zamana başka alabilirim de diyebilirsinMalzemelerin siparişini verdim Bi sitede set olarak satılıyomus cok rahat oldu gelsin sadece yapıstırma işi kalıyor biberonu seceimem lazım 120 ml iyi mi peki ilk zaman için
Geçmiş olsun canım enfeksiyon yokmuş çok şükür ilk olunca panik oldum Hiç bişey bilmiyorum doktor normal dedi
Amin inşallah valla sen süpersin ne güzel bitirmissinBen cinsiyetini 11. Haftada öğrendim sonra başladım; şuan hastane çıkışı, yeni doğanlarım bitti, 0-3 ay bitti 6. Aya başladımRabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin hepimize ❤
kesinlikle cam tabiki canım en.ufak boyu yeterli benceMalzemelerin siparişini verdim Bi sitede set olarak satılıyomus cok rahat oldu gelsin sadece yapıstırma işi kalıyor biberonu seceimem lazım 120 ml iyi mi peki ilk zaman için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?