Malzemelerin siparişini verdim Bi sitede set olarak satılıyomus cok rahat oldu gelsin sadece yapıstırma işi kalıyor biberonu seceimem lazım 120 ml iyi mi peki ilk zaman için
Necla boşver kalsın aspiratörde yaa Allah muhafaza yükseğe çıkacaksanda sandalye fln kullan tabure daha alçak kalıyor ya yine de uzanman gerekiyor . Aslında en iyisi hiç öyle işlere girme verilmiş sadakanız varmış
120 lik iyi ben polipropilen “pp” olan biberon almıştım . Cam olanın kendi ağırlığı var içine birşey konunca hepten ağır oluyor .bir süre sonra bebişler kendi eline almak istiyor gerçi o zamana başka alabilirim de diyebilirsin ama yanında taşımak içinde ağır alıyor. Pp biberonlar zararlı madde içermiyor .
Anne sütü verilebiliyor . İlk zamanlar süt az geliyor , gelmiyor . Birde bebekte sarılık fln varsa o zaman mama veriyorsun direk . Veya süt az geliyorsa bir defa mama bir defa emzirme şeklinde kullanıyorsun. ( memede süt biriksin, beklesin , bekleyen süt yağlanıyor ve doyuruculuğu artıyor ) böyle işte bu zamanlarda kullanılıyor
120 lik iyi ben polipropilen “pp” olan biberon almıştım . Cam olanın kendi ağırlığı var içine birşey konunca hepten ağır oluyor .bir süre sonra bebişler kendi eline almak istiyor gerçi o zamana başka alabilirim de diyebilirsin ama yanında taşımak içinde ağır alıyor. Pp biberonlar zararlı madde içermiyor .