Anne sütü verilebiliyor . İlk zamanlar süt az geliyor , gelmiyor . Birde bebekte sarılık fln varsa o zaman mama veriyorsun direk . Veya süt az geliyorsa bir defa mama bir defa emzirme şeklinde kullanıyorsun. ( memede süt biriksin, beklesin , bekleyen süt yağlanıyor ve doyuruculuğu artıyor ) böyle işte bu zamanlarda kullanılıyor
Araba bütçeye bağlı biraz alınca bir tane alayım kullanmayacağı zamana kadar kullanayım diyorsan maclaren, cybex in var , stokke nin birkaç ay önce bir modeli çıktı yine aynı kategoride. Bu bahsettiğim markalar tam yatar pozisyonda oluyor ama tek yönlü dışarıya dönük oluyor .
Veya çift yönlü kullanabileceğin travel sistem tercih edebilirsin .
İkisnde de sma almıştım ben . Aptamil de tatlandırıcı olduğu için bebek mamaya alışabiliyor . Sma da öyle birşey olmadı . Dr tavsiye etmişti
Benim kan grubum negatif çocuklarda pozitif doğduğu için bu durumda çocukların sarılık olma ihtimali %95 oluyor. Benim çocuklarda oldular sarılık . Sarılık değerleri yüksek olmasına rağmen emzirme +mama desteği ile hastaneye yatmadan atlattık. Çünkü o durumda beslenme çok önemli oluyor . İlk zamanlar sütte yeterli gelmeyince bebek beslenemeyip bağışıklık düşüyor . Zaten ilk zamanlar gerekiyor sonrasında sütte artıyor ,bebek emmeyi de öğreniyor
Canım bende paket aldım, Medikal Park Florya’dan 8.250 tl. Ama içinde ne ikili test ne diğerileri vardı. Ekstra ücretliydi. İkili testi yaptırdım, doktorum diğerlerini istemedi. Detaylı ultrason için gelirsin dedi, o da ekstra ücret. Perinatolog bakıyor ikili testte olduğu gibi detaylı ultrasona da.
Teşekkür ederim olur demi annemde ağrı olur benimde çok oluyordu dedi bide uzanınca geçince rahatladım. Doktor tiroid problemleri olanlarda kramp daha çok olur dedi sabah akşam maden suyu iç demişti baya azalmıştı magnezyumda verdi ama vitamini zor içiyorum
Ben oğlumda mamas papas kullanmıştım fena değildi ama yalnızken yönlendirmede zorluyordu. Şimdi Mima ya baktım ama beğenmedim hem derisi soyuluyor hemde çok hızlı deforme oluyor. Stokke aldık bebişimizin ihtiyacı olunca yüksek bir konumda olduğu İçin koltuk zorlanmayacağız, anneyle bebeği yakın tutuyor vb gibi çok özelliği var
Necla boşver kalsın aspiratörde yaa Allah muhafaza yükseğe çıkacaksanda sandalye fln kullan tabure daha alçak kalıyor ya yine de uzanman gerekiyor . Aslında en iyisi hiç öyle işlere girme verilmiş sadakanız varmış
Bende dün mutfak dolaplarını sildim ama bi düşsem nolır filan dye de aklıma gele gele sildim şükür tek parça halde bitirdim gecmiş olsun cnm öle seyler yapıyosanda zorlamadan yap köşesi kıyısı kalsın yani