2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Teşekkür ederiz ❤❤❤
gerçekten çok güzelmiş çok beğendim ❤ kolay yön veriliyor hiçte ağır bir araba değil
Cok guzel canim güzel günlerde kullan Bende araba arayışı içindeyim su sıralar karar veremiyorum kullanan annelerden fikir istiyorum

Ben almadım çok hoşuma gitti , cinsiyet belli değil rokokoevi sayfanın adı çok güzel görünüyor
Allah gönlüne göre versin
Teşekkür ederimm peki ne öneriyorsunuz mama için

Cok guzel canim güzel günlerde kullan Bende araba arayışı içindeyim su sıralar karar veremiyorum kullanan annelerden fikir istiyorum

Araba bütçeye bağlı biraz alınca bir tane alayım kullanmayacağı zamana kadar kullanayım diyorsan maclaren, cybex in var , stokke nin birkaç ay önce bir modeli çıktı yine aynı kategoride. Bu bahsettiğim markalar tam yatar pozisyonda oluyor ama tek yönlü dışarıya dönük oluyor .
Veya çift yönlü kullanabileceğin travel sistem tercih edebilirsin .

Allah gönlüne göre versin

Teşekkür ederimm peki ne öneriyorsunuz mama için

İkisnde de sma almıştım ben . Aptamil de tatlandırıcı olduğu için bebek mamaya alışabiliyor . Sma da öyle birşey olmadı . Dr tavsiye etmişti
Benim kan grubum negatif çocuklarda pozitif doğduğu için bu durumda çocukların sarılık olma ihtimali %95 oluyor. Benim çocuklarda oldular sarılık . Sarılık değerleri yüksek olmasına rağmen emzirme +mama desteği ile hastaneye yatmadan atlattık. Çünkü o durumda beslenme çok önemli oluyor . İlk zamanlar sütte yeterli gelmeyince bebek beslenemeyip bağışıklık düşüyor . Zaten ilk zamanlar gerekiyor sonrasında sütte artıyor ,bebek emmeyi de öğreniyor

Paket derken neyi kapsiyo canim?

Magnezyum kalsiyum eksikliginde oluyo kramp ozellikle gece gelirdi bana ilk gebelikte

Ben oğlumda mamas papas kullanmıştım fena değildi ama yalnızken yönlendirmede zorluyordu. Şimdi Mima ya baktım ama beğenmedim hem derisi soyuluyor hemde çok hızlı deforme oluyor. Stokke aldık bebişimizin ihtiyacı olunca yüksek bir konumda olduğu İçin koltuk zorlanmayacağız, anneyle bebeği yakın tutuyor vb gibi çok özelliği var

Sagol canim valla aynen birdaha töbe

Sagol canim valla aynen birdaha töbe
Bende dün mutfak dolaplarını sildim ama bi düşsem nolır filan dye de aklıma gele gele sildim şükür tek parça halde bitirdim gecmiş olsun cnm öle seyler yapıyosanda zorlamadan yap köşesi kıyısı kalsın yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…