2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
İnstagramda bir yer buldum şu tulumun tatlığına bakar mısınııız
Bende bakiyorum erkek kiyafetlerini ana bir bakiyorum cicekli böcekli elbiselere dalmiş buluyorum kendimi ama cok tatlilar özellikle hastane cikişlari ve etekli minik tulumlar❤

Necla34 geçmiş olsun canım birşey yokmuş çok şükür ama dikkat et uzanamadığın yerlere eşine yaptır canından bebeginden daha önemli değil

Necla34 geçmiş olsun canım birşey yokmuş çok şükür ama dikkat et uzanamadığın yerlere eşine yaptır canından bebeginden daha önemli değil
Vallahi olcaği varmiş sagol canik mesafe cok kucuktu duşmedim yere göbeğim carpti ocağa eşim yapmiyor ben yapmiyorum sende yapma diyorr eee kim yapcak beli aģriyormuş kim yapcak bilsem 12 yaşinda kizim var bazen toplamaya falan yardim ediyorlar eşimde tik yok sofra kaldirir indirir şukur onu yapiyor bebiş iyi şuku sol kasikta ağri vardi ultrasonu oraya koydu güldü dedi bak bebiş poposu ile sıkıştiriyor oraya ağri yapar yaramaz buu belli

Bende egemen yada Melih düşünüyorum eşimi ikna edebilirsem
Ben eşimi ikna demem ismi daha ne zaman önce adak yapmiş işte veysel karaniye hayranliğindan oğlum olursa veysel koycam demiş turbede bizim veysel garanti de yanina isim ben koyayim diyorum inada izin yok ablarida başina muhammet köy diyor bazi cocuklar muhammet ismi ağir kaldiramiyor diye teretdutte kaldim s.a.v peygamberimizim ismi arada işte eşşek herif falan derler diyede duşundum oyle kaldim durumlar karişik

Ağır olur sanki biraz

Muhammet isminin konulması bende hoş karşılamıyorum . Sonuçta aynı kökenden gelen Mehmet Mahmut var veya Mustafa da peygamberimizin adı Sen Mehmet Veysel diyordun

Muhammet isminin konulması bende hoş karşılamıyorum . Sonuçta aynı kökenden gelen Mehmet Mahmut var veya Mustafa da peygamberimizin adı ❤ Sen Mehmet Veysel diyordun
Evet onada mehmet veysel dedim olmaz diyorlar söz hakkim yok

Muhammet isminin konulması bende hoş karşılamıyorum . Sonuçta aynı kökenden gelen Mehmet Mahmut var veya Mustafa da peygamberimizin adı ❤ Sen Mehmet Veysel diyordun
Mustafa amcasi mahmut annemin amcasi onlari koyamam mehmet kaliyor oda beni dinlemiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…