Tecrübeli annelere Bi sorum olacak daha önceki yazdıgımı kimse sallamadı yazdım Bi köşeye 9 ay unutmam daha neyse konuya geleyim smdi biberon filan için erken ama ben süsleme yapacagım için Bi tane alacağım aventin 120 ml camını mı alayım yoksa plastik olanı mı yasa Baska önerisi olan varmı
Doğum ücreti, 10 muayene, oda süslemesi, doğum sonrası muayene, bebeğin muayenesi vs, babaya mini check-up, mesai dışı doğum olursa ekstra ücret yok, beslenme ve diyetisyen 2 seans, eve yeni doğan hemşiresi gönderimi, testler kan idrar vs. , lohusa şerbeti, bebek hastane çıkışı aklımda kalanlar bunlar. Epidural istenirse ekstra 750 tl.
Walla söle söleyim yapıstırıcısı tutma kalemi Bi kapaklık boncuk 40 TL pahalı bence ekstra boncuk da aldım sayılı oda 20 TL 60a geldi bana direk biberonu almaya kalksam aventin yapılmış haliyle 150 175 den baslıyor küçükleri
Doğum ücreti, 10 muayene, oda süslemesi, doğum sonrası muayene, bebeğin muayenesi vs, babaya mini check-up, mesai dışı doğum olursa ekstra ücret yok, beslenme ve diyetisyen 2 seans, eve yeni doğan hemşiresi gönderimi, testler kan idrar vs. , lohusa şerbeti, bebek hastane çıkışı aklımda kalanlar bunlar. Epidural istenirse ekstra 750 tl.
Araba bütçeye bağlı biraz alınca bir tane alayım kullanmayacağı zamana kadar kullanayım diyorsan maclaren, cybex in var , stokke nin birkaç ay önce bir modeli çıktı yine aynı kategoride. Bu bahsettiğim markalar tam yatar pozisyonda oluyor ama tek yönlü dışarıya dönük oluyor .
Veya çift yönlü kullanabileceğin travel sistem tercih edebilirsin .
Almışken güzel bisey istiyorum açıkçası
Çift yönlü olması daha iyi olur aslında travel sistemli olanlar ne kadar kullanabilirim bi 3 yasa kadar kullanabilsem
ayrıca yorumun icin tsk ler canim