2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Himm anladim cnm. Bastan veriyosun ucreti kafan rahat he ☺ ben daha dr secemedim. Var mi ist umraniye atasehir tarafinda doktor tavsiyesi olan kizlar?
Aynen öyle canım. Ben Avrupa yakasındayım, o yüzden senin o taraflarda doktor konusunda bi fikrim yok. Ama diğer kızlardan fikir gelebilir.

Ne kadara aldınız canim görüntü olarak güzel tasima kapasitesi falan onlsr nasil cik soru sordum bende kullanışlı bisey istiyorum simdi alsam iyi olur buyuk parcalari sonra ya bırakmak istemiyorum bende nette bakıyorum cok cesit var

Aşkolsun ne demek ☺ Ben çok araştırdım hem yurt dışında ki sitelerden hem Türkiye’de ki Stokke xplory V6 arabamız yeni geldi kurduk eşimle çok kolay kurulumu ben tek başıma rahatlıkla kurdum. Bazı sitelerde ağır olduğu yazılmış ama asla ağır değil ve çokta büyük bir yer kaplamıyor. 5 ayrı pozisyonda kullanılabiliyor. Çok fazla patenti olan bir araba biz oğlumda çok sorun yaşadık bu nedenle ilk aldığımız parçalardan bencede büyük parçaları yavaş yavaş almak gerekiyor. Çünkü ciddi zam geleceği söyleniyor. ❤ Ben 23 nisanda joker baby den aldım indirim vardı. şase ve oturma yerini; 6.000 küsur civarı bir rakama geldi.

Indirimden 6.000 kusur benim bütceyi aşar valla sana hayirli olsun

Teşekkür ederiz ❤❤❤
gerçekten çok güzelmiş çok beğendim ❤ kolay yön veriliyor hiçte ağır bir araba değil
Gule gule kullanin cok guzelmiş gercekten
İnstagramda bir yer buldum şu tulumun tatlığına bakar mısınııız
caktirmadna kız kiyafetlerine bakıyosub gibi bi his var içimde nedense
Bende egemen yada Melih düşünüyorum eşimi ikna edebilirsem
Kesinlikle oyumu Egemenden yana kullanıyorum cunku neden kullanmiim oglusumun adı
Egemen e Ege diyecekler , isimlerin kısaltılmasını sevmiyorum
asla ege diyen kimse yok ogluma aksine arkadaslari arasinda ego diyolar..valla cocuklar arasinda isim degistirip kisaltma yamultma yapilmamasi imkansiz zaten o mantikla.zaten isim bulmamiz.imkansiz cunku herseyi illa degistirir onlar
Veysel tek başına emin ol daha güzel ağır.bi isim..illa birşey koycaksan yanına Veysel Karani olsun hem değişik hem ismi hakkıyla koymuş olursun
Mustafa amcasi mahmut annemin amcasi onlari koyamam mehmet kaliyor oda beni dinlemiyorlar
Beni dinlemiyolar derkennnn ..Afedersin kim doguruyo bu cocuguuu
Görümceme gelde anlat
gorumcen de.kim oluyo kiz ta burdan sinirlendim En fazla isim onerisinde bulunabilir o da ben sorarsam tabi

Kız veysel karanide tam türbe ismi gibi oldu duşunsene oğlum gel gidelim veysel karani alemsin vallasen gelde gör görümcem takti mi takiyor bende yanina basit bir isim koymak istiyorum efe alp kağan arda isimler hoşuma gidiyor yada ayaz mesela işte tutturmuş oda ama kircam galiba bide şimdi ne desem peygamber ismini haşa tabi bastiği toprağa kurban olurum işte peygamber ismini kabul etmeyen gelinde olcaz işim zor benim valla

Aynen ben doğuruyorum ama cocukta söz hakkim yok kücük kizimda kendimi yirttim koydurmadilar o zamanlar kardeşim şirnakta askerde hepsine dedim kardeşim koycak sustular tabi bende kardeşimle beraber şevval ismine karar verdim orda da oldu olan eşim sen şevval ismini git nufusa şeval diye kaydet oda burnumdan geldi yane

Onceden kullanilan parcalar tecrübe oluyor
Evet konforlu güzel fiyatı da guzel iyi günlerde kullan cnm
jokerde stroke xplory v6 oturma ünitesi diye geçiyor onun fiyatı 2.715 şase ,koltuk ve portbebe dahil değil sanırım

Veysel Karani eşimin yegeninin ismi..Kimse zaten karani demiyor veysel diyoruz..e sende veysel diyceksen zaten yanina ister ayberk ister berkcan koy ne farkedicek ayni sey..ben ikinci kullanilmayan isimleri aslinda genel olarak insana omur boyu tasiyacagi bir yuk olarak goruyorum ..yani isin ozeti yalniz Veysel koy daha iyi esasında hicbiseye gerek yok yanina..Ayrica o gorumceye ben taktım asıl..sen bastan cok taviz vermisin bence bu derece sana karisabildigine gore

O ne demek gıı..Ay ben cok sinirleniyorum boyle seyleri duyunca..Cocuk benim benden cikiyo varmi daha otesi..eşimin bile %30 isim koyma hakki vardır o kadarrr
isim begenip durur.kendi kendine ama eninde sonunda ben koyarim yine ismini

Bir seferlik tek harften kaynaklanan hatalar duzeltiliyo artik onu duzeltebilirsin

Aman bayağı tutmuş Ankara da çıkrıkcılar a yada suluhana baksaydın fiyatlar belki daha uygundur.

N necla 34 Senin iyi olmana sevindim can durmuyor temizlik yapiliyor sonrada vicdan azabı.gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…