Tamam canım bakıcammm ❤Çok teşekkür ederiz canım ❤❤ Kesinlikle bakmalısın bu arabaya da
Aynen öyle canım. Ben Avrupa yakasındayım, o yüzden senin o taraflarda doktor konusunda bi fikrim yok. Ama diğer kızlardan fikir gelebilir.Himm anladim cnm. Bastan veriyosun ucreti kafan rahat he ☺ ben daha dr secemedim. Var mi ist umraniye atasehir tarafinda doktor tavsiyesi olan kizlar?
Canımmm hayırlı olsun oğlun. Sen öğrendin, ben daha öğrenemedimİnşallah canım teşekkür ederimRabbim cümlemize nasip etsin o duyguyu tekrar
Ne kadara aldınız canim görüntü olarak güzel tasima kapasitesi falan onlsr nasil cik soru sordumBen oğlumda mamas papas kullanmıştım fena değildi ama yalnızken yönlendirmede zorluyordu. Şimdi Mima ya baktım ama beğenmedim hem derisi soyuluyor hemde çok hızlı deforme oluyor. Stokke aldık bebişimizin ihtiyacı olunca yüksek bir konumda olduğu İçin koltuk zorlanmayacağız, anneyle bebeği yakın tutuyor vb gibi çok özelliği var
Güzel olursa ticarete dökeyim malzeme fiyatına sizede yaparımAyy cok tarzz
Aşkolsun ne demek ☺ Ben çok araştırdım hem yurt dışında ki sitelerden hem Türkiye’de ki Stokke xplory V6 arabamız yeni geldi kurduk eşimle çok kolay kurulumu ben tek başıma rahatlıkla kurdum. Bazı sitelerde ağır olduğu yazılmış ama asla ağır değil ve çokta büyük bir yer kaplamıyor. 5 ayrı pozisyonda kullanılabiliyor. Çok fazla patenti olan bir arabaNe kadara aldınız canim görüntü olarak güzel tasima kapasitesi falan onlsr nasil cik soru sordumbende kullanışlı bisey istiyorum simdi alsam iyi olur buyuk parcalari sonra ya bırakmak istemiyorum bende nette bakıyorum cok cesit var
Görümceme gelde anlatBence de cok uzun ikinciyi koyucaksan daha kisa bi isim koy bence
Indirimden 6.000 kusur benim bütceyi aşar valla sana hayirli olsunAşkolsun ne demek ☺ Ben çok araştırdım hem yurt dışında ki sitelerden hem Türkiye’de ki Stokke xplory V6 arabamız yeni geldi kurduk eşimle çok kolay kurulumu ben tek başıma rahatlıkla kurdum. Bazı sitelerde ağır olduğu yazılmış ama asla ağır değil ve çokta büyük bir yer kaplamıyor. 5 ayrı pozisyonda kullanılabiliyor. Çok fazla patenti olan bir arababiz oğlumda çok sorun yaşadık bu nedenle ilk aldığımız parçalardan bencede büyük parçaları yavaş yavaş almak gerekiyor. Çünkü ciddi zam geleceği söyleniyor. ❤ Ben 23 nisanda joker baby den aldım indirim vardı. şase ve oturma yerini; 6.000 küsur civarı bir rakama geldi.
Gule gule kullanin cok guzelmiş gercektenTeşekkür ederiz ❤❤❤
gerçekten çok güzelmiş çok beğendim ❤ kolay yön veriliyor hiçte ağır bir araba değil
caktirmadna kız kiyafetlerine bakıyosub gibi bi his var içimde nedenseİnstagramda bir yer buldum şu tulumun tatlığına bakar mısınııız
Kesinlikle oyumu Egemenden yana kullanıyorum cunku neden kullanmiim oglusumun adıBende egemen yada Melih düşünüyorum eşimi ikna edebilirsem
asla ege diyen kimse yok ogluma aksine arkadaslari arasinda ego diyolar..valla cocuklar arasinda isim degistirip kisaltma yamultma yapilmamasi imkansiz zatenEgemen e Ege diyecekler , isimlerin kısaltılmasını sevmiyorum
Veysel tek başına emin ol daha güzel ağır.bi isim..illa birşey koycaksan yanına Veysel Karani olsun hem değişik hem ismi hakkıyla koymuş olursunBen eşimi ikna demem ismi daha ne zaman önce adak yapmiş işte veysel karaniye hayranliğindan oğlum olursa veysel koycam demiş turbede bizim veysel garanti de yanina isim ben koyayim diyorum inada izin yok ablarida başina muhammet köy diyor bazi cocuklar muhammet ismi ağir kaldiramiyor diye teretdutte kaldim s.a.v peygamberimizim ismi arada işte eşşek herif falan derler diyede duşundum oyle kaldim durumlar karişik
Beni dinlemiyolar derkennnn ..Afedersin kim doguruyo bu cocuguuuMustafa amcasi mahmut annemin amcasi onlari koyamammehmet kaliyor oda beni dinlemiyorlar
gorumcen de.kim oluyo kiz ta burdan sinirlendimGörümceme gelde anlat
Kız veysel karanide tam türbe ismi gibi oldu duşunsene oğlum gel gidelim veysel karani alemsin vallaGule gule kullanin cok guzelmiş gercekten
caktirmadna kız kiyafetlerine bakıyosub gibi bi his var içimde nedense
Kesinlikle oyumu Egemenden yana kullanıyorum cunku neden kullanmiim oglusumun adı
asla ege diyen kimse yok ogluma aksine arkadaslari arasinda ego diyolar..valla cocuklar arasinda isim degistirip kisaltma yamultma yapilmamasi imkansiz zateno mantikla.zaten isim bulmamiz.imkansiz cunku herseyi illa degistirir onlar
Veysel tek başına emin ol daha güzel ağır.bi isim..illa birşey koycaksan yanına Veysel Karani olsun hem değişik hem ismi hakkıyla koymuş olursun
Beni dinlemiyolar derkennnn ..Afedersin kim doguruyo bu cocuguuu
gorumcen de.kim oluyo kiz ta burdan sinirlendimEn fazla isim onerisinde bulunabilir o da ben sorarsam tabi
Aynen ben doğuruyorum ama cocukta söz hakkim yok kücük kizimda kendimi yirttim koydurmadilar o zamanlar kardeşim şirnakta askerde hepsine dedim kardeşim koycak sustular tabi bende kardeşimle beraber şevval ismine karar verdim orda da oldu olan eşim sen şevval ismini git nufusa şeval diye kaydet oda burnumdan geldi yaneAynenGule gule kullanin cok guzelmiş gercekten
caktirmadna kız kiyafetlerine bakıyosub gibi bi his var içimde nedense
Kesinlikle oyumu Egemenden yana kullanıyorum cunku neden kullanmiim oglusumun adı
asla ege diyen kimse yok ogluma aksine arkadaslari arasinda ego diyolar..valla cocuklar arasinda isim degistirip kisaltma yamultma yapilmamasi imkansiz zateno mantikla.zaten isim bulmamiz.imkansiz cunku herseyi illa degistirir onlar
Veysel tek başına emin ol daha güzel ağır.bi isim..illa birşey koycaksan yanına Veysel Karani olsun hem değişik hem ismi hakkıyla koymuş olursun
Beni dinlemiyolar derkennnn ..Afedersin kim doguruyo bu cocuguuu
gorumcen de.kim oluyo kiz ta burdan sinirlendimEn fazla isim onerisinde bulunabilir o da ben sorarsam tabi
Onceden kullanilan parcalar tecrübe oluyorAşkolsun ne demek ☺ Ben çok araştırdım hem yurt dışında ki sitelerden hem Türkiye’de ki Stokke xplory V6 arabamız yeni geldi kurduk eşimle çok kolay kurulumu ben tek başıma rahatlıkla kurdum. Bazı sitelerde ağır olduğu yazılmış ama asla ağır değil ve çokta büyük bir yer kaplamıyor. 5 ayrı pozisyonda kullanılabiliyor. Çok fazla patenti olan bir arababiz oğlumda çok sorun yaşadık bu nedenle ilk aldığımız parçalardan bencede büyük parçaları yavaş yavaş almak gerekiyor. Çünkü ciddi zam geleceği söyleniyor. ❤ Ben 23 nisanda joker baby den aldım indirim vardı. şase ve oturma yerini; 6.000 küsur civarı bir rakama geldi.
Görümcen de mi karısıyorGörümceme gelde anlat
Veysel Karani eşimin yegeninin ismi..Kimse zaten karani demiyor veysel diyoruz..e sende veysel diyceksen zaten yanina ister ayberk ister berkcan koy ne farkedicek ayni sey..ben ikinci kullanilmayan isimleri aslinda genel olarak insana omur boyu tasiyacagi bir yuk olarak goruyorum ..yani isin ozeti yalniz Veysel koy daha iyi esasında hicbiseye gerek yok yanina..Ayrica o gorumceye ben taktım asıl..sen bastan cok taviz vermisin bence bu derece sana karisabildigine goreKız veysel karanide tam türbe ismi gibi oldu duşunsene oğlum gel gidelim veysel karani alemsin vallasen gelde gör görümcem takti mi takiyor bende yanina basit bir isim koymak istiyorum efe alp kağan arda isimler hoşuma gidiyor yada ayaz mesela işte tutturmuş oda ama kircam galiba bide şimdi ne desem peygamber ismini haşa tabi bastiği toprağa kurban olurum işte peygamber ismini kabul etmeyen gelinde olcaz işim zor benim valla
O ne demek gıı..Ay ben cok sinirleniyorum boyle seyleri duyunca..Cocuk benim benden cikiyo varmi daha otesi..eşimin bile %30 isim koyma hakki vardır o kadarrrAynen ben doğuruyorum ama cocukta söz hakkim yok kücük kizimda kendimi yirttim koydurmadilar o zamanlar kardeşim şirnakta askerde hepsine dedim kardeşim koycak sustular tabi bende kardeşimle beraber şevval ismine karar verdim orda da oldu olan eşim sen şevval ismini git nufusa şeval diye kaydet oda burnumdan geldi yane
Bir seferlik tek harften kaynaklanan hatalar duzeltiliyo artik onu duzeltebilirsinAynen ben doğuruyorum ama cocukta söz hakkim yok kücük kizimda kendimi yirttim koydurmadilar o zamanlar kardeşim şirnakta askerde hepsine dedim kardeşim koycak sustular tabi bende kardeşimle beraber şevval ismine karar verdim orda da oldu olan eşim sen şevval ismini git nufusa şeval diye kaydet oda burnumdan geldi yane
Aman bayağı tutmuş Ankara da çıkrıkcılar a yada suluhana baksaydın fiyatlar belki daha uygundur.Walla söle söleyim yapıstırıcısı tutma kalemi Bi kapaklık boncuk 40 TL pahalı benceekstra boncuk da aldım sayılı oda 20 TL 60a geldi bana direk biberonu almaya kalksam aventin yapılmış haliyle 150 175 den baslıyor küçükleri
N necla 34 Senin iyi olmana sevindim can durmuyor temizlik yapiliyor sonrada vicdan azabı.gecmis olsunVallahi olcaği varmiş sagol canik mesafe cok kucuktu duşmedim yere göbeğim carpti ocağa eşim yapmiyor ben yapmiyorum sende yapma diyorr eee kim yapcak beli aģriyormuşkim yapcak bilsem 12 yaşinda kizim var bazen toplamaya falan yardim ediyorlar eşimde tik yok sofra kaldirir indirir şukur onu yapiyor bebiş iyi şuku sol kasikta ağri vardi ultrasonu oraya koydu güldü dedi bak bebiş poposu ile sıkıştiriyor oraya ağri yapar yaramaz buu belli
Nufusa sorarim ama oda mahkeme falan gitmek lazim diyorlar nufusta olur muBir seferlik tek harften kaynaklanan hatalar duzeltiliyo artik onu duzeltebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?