2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Aynen veysel sade güzel işte bende sevdigim bir ismi yanina koymak isteyince 2 isim olssun dedim valla bilmiyorum görümcem iyidir aslinda oda 4 tane kizi var isterdi kendi oğluna koysun yeğni olunca rica etti bende bilemedim

Gözüm kaymıyor değil

Aynen veysel sade güzel işte bende sevdigim bir ismi yanina koymak isteyince 2 isim olssun dedim valla bilmiyorum görümcem iyidir aslinda oda 4 tane kizi var isterdi kendi oğluna koysun yeğni olunca rica etti bende bilemedim

İnsanlardaki zevkte enteresan , yeğenimde olsa isim önerisinde bulunurum aklıma geldikçe ( ya da gelenlerden ) o da bir defa söylerim o ismi . Israr etmesi ayrı , ismini koymak istemesi apayrı Çok istiyorsan yap beşinciyi de gitsin isim annenin hakkı bence , babada katkıda bulunabilir senin beğendiklerinden o seçer

Canim cok tehlikeli sularda yüzüyorsun dikkat etsene tabureye falan cikma okuyunca kendim düşmüş gibi hissettim icim kötü oldu allah korusun y cok sukur iyisinizde

Gecmis olsun canim sonrada gözün aydın canim sag salim kucagina alirsin insallah oglusunu

Canım çok geçmiş olsun dikkat et aspiratör de temizlenmeyiversin boşver

]
O sadece oturma ünitesi yani bizim arabanın pembe yeri biz 23 nisan indiriminden aldık. Şimdi de anneler günü geliyor şase 4.200 lerde birşeydi yanlış anımsamıyorsam

Kızlar selam, Perşembe kontrollerinizi heyecanla bekliyorum benim de Pazartesi kontrolüm var. Saç dökülmesi için doktoruna danışan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…