2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
canm gecmis olsun dikkat et kendine ayagini yuksek bi yere koy uzan korkma bsey olmaz allahn iznyle
Allah esirgesin inşallah geçer
Çok geçmiş olsun kuzum Allah’ın izniyle hiç birşey yoktur. Doktoruna gidiyorsun dimi hemen
gecmis olsun ihmal etme doktora git bence bu haftadan sonra bisey olmaz Allahın izniyle korkma
Amin inşallah birşey olmaz . Doktorla haberleşiyoruz tekrar progestan başladım . Bu defa geçen salı dan daha fazla kanama var ama

Bende dün idrarda yanma ağrı başladı perşembe gidicektim doktorla görüştüm bugün çağırdı şimdi geldim çok şükür bebek iyi idrar tahlili aldı 4lü tarama için kan aldı demir ve d vitamini ilacı başladı ama bu sefer sık idrar yolu enfeksiyonu olmaya başladı

Canım hepimizde oluyor bu meret endişelenme, bol su iç çok geçmiş olsun

Bende ilk hamileliğimde çok idrar yolu enfeksiyonu oluyordum . İlk hamilelikte daha sık yaşanıyormuş tek doz ilacı hiç üç gün ara ile tekrar ederek kullandın mi. ?
Dr ile haberleşiyoruz kanama durumuna göre gideceğim . Şuan uygulanacak prosedür bu ilaç zaten . Gitsemde yapılabilecek birşey yok

Canım çok geçmiş olsun bence senin progestanı bırakmaman lazımdı belki de keşke doktorun bırakmasaydı belki iğne bile gereklidir kanama sebebi önemli ama içini ferah tut bir şey olmaz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…