2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Aman bayağı tutmuş Ankara da çıkrıkcılar a yada suluhana baksaydın fiyatlar belki daha uygundur.
Nasıl gideyimki oralara yoksa yer cok ama cogu kapalı bide cıkmak istemedim bu zamanda 3 5 fazla olsun napalım

Canım çok geçmiş olsun bence senin progestanı bırakmaman lazımdı belki de keşke doktorun bırakmasaydı belki iğne bile gereklidir kanama sebebi önemli ama içini ferah tut bir şey olmaz inşallah.

İğne vermişti zaten geçen hafta salı eşim yaptı bir defa yapın sonra Hapa devam ettik ama kanama ertesi günü durunca dr azaltarak devam dedi .

Amin inşallah birşey olmaz . Doktorla haberleşiyoruz tekrar progestan başladım . Bu defa geçen salı dan daha fazla kanama var ama
artik haberleşmesenizde gidip bi görsen bebişini hem cinsiyetini belki ogrenirsin hemde onu görmek moral olarak ta sana iyi gelir..hem kanama alanini gorursunuz nerde ne kadar..Baya zamandır gitmedin sen iyi dayanıyosun valla ayın 20 sine cok var git sen git

Evet katılıyorum sana canım, M mertur bence de gidip görmelisin çok çok geçmiş olsun umarım önemli birşey değildir

Zor dayanıyorum aslında hiç sorma dr umda henüz gelmene gerek yok diyor

Rahatlık değil aslında anlıyorum ben Yapılabilecek birşey olsa yapar Artmaz inşallah ta artarsa gideceğim
aslinda evet zaten yapacagı o progestan yazıcak yollucak kontrol edelim diycek ama insan bi gormek istiyo bee rahatlamak icin gel diyebilir bi bakalım diyebilir ona settirdim benn..ay ben heycanlandim burdan

Rahatlık değil aslında anlıyorum ben Yapılabilecek birşey olsa yapar Artmaz inşallah ta artarsa gideceğim
Ben de olsam giderdim canım. Bir şey olduğundan değil de, doktor bir şey yok diyosa sorun yoktur zaten. Ama kendimi rahatlatmak için giderdim. Benim doktor 2 ay sonraya gel demişti, ben 1 ay sonra başka bi doktora gittim. Stres yapmazsın en azından bebişi gördükten sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…