2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Aynen canim gelde anlat bende katliyorum sana taşiyici muamelesi görüyorum ya

aslinda evet zaten yapacagı o progestan yazıcak yollucak kontrol edelim diycek ama insan bi gormek istiyo bee rahatlamak icin gel diyebilir bi bakalım diyebilir ona settirdim benn..ay ben heycanlandim burdan

Görsende için gördüğün an rahatlayacak çıktığın anda , kanamayı gördükçe yine aklın kalacak . İnşallah bebeğim sağlıklıdır, aramıza katılır

Canim cok tehlikeli sularda yüzüyorsun dikkat etsene tabureye falan cikma okuyunca kendim düşmüş gibi hissettim icim kötü oldu allah korusun y cok sukur iyisinizde
Cok sagol canim valla olcaği varmiş birdaha töbe

Amin inşallah birşey olmaz . Doktorla haberleşiyoruz tekrar progestan başladım . Bu defa geçen salı dan daha fazla kanama var ama
Canim neden kanama oluyor kanama alani mi var progestan iyi gelir ama üzülme bişey olmaz inşallah

Kızlar Kraft bebek arabaları kullanışlı oluyor mu sizde hangi bebek arabası daha kullanışlı

Selam kızlar
Bugün 4lü taramam vardı usg de her şey normal. Kan testim de 10 gün sonra çıkacak.
Tetanoz aşısı zamanı geldi var mı giden

Gecmis olsun canim bol su ic camasirlarini utule birde iliskiden uzak dur

Selam kızlar
Bugün 4lü taramam vardı usg de her şey normal. Kan testim de 10 gün sonra çıkacak.
Tetanoz aşısı zamanı geldi var mı giden
20.haftada basliyormus ben yaptirmayacagim bi kac farkli doktora sorup onay aldim

Gecmis olsun canim bol su ic camasirlarini utule birde iliskiden uzak dur
Aslında çok dikkat ediyorum çok su içiyorum bende internetten okudum çamaşırları ütülemeyi deneyim en iyisi
tetanoz olmayacak mısınız olmak gerekiyor mu kesin beni sağlık ocağından aramadılar doktorada sormadım

Olmak iyi aslında , aramasalarda sen haftan geldiğinde gidip yaptırabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…