İnsanlardaki zevkte enteresan , yeğenimde olsa isim önerisinde bulunurum aklıma geldikçe ( ya da gelenlerden ) o da bir defa söylerim o ismi . Israr etmesi ayrı , ismini koymak istemesi apayrı Çok istiyorsan yap beşinciyi de gitsin isim annenin hakkı bence , babada katkıda bulunabilir senin beğendiklerinden o seçer
aslinda evet zaten yapacagı o progestan yazıcak yollucak kontrol edelim diycek ama insan bi gormek istiyo bee rahatlamak icin gel diyebilir bi bakalım diyebilir ona settirdim benn..ay ben heycanlandim burdan
Ben de olsam giderdim canım. Bir şey olduğundan değil de, doktor bir şey yok diyosa sorun yoktur zaten. Ama kendimi rahatlatmak için giderdim. Benim doktor 2 ay sonraya gel demişti, ben 1 ay sonra başka bi doktora gittim. Stres yapmazsın en azından bebişi gördükten sonra.
Canim cok tehlikeli sularda yüzüyorsun dikkat etsene tabureye falan cikma okuyunca kendim düşmüş gibi hissettim icim kötü oldu allah korusun y cok sukur iyisinizde
Bende dün idrarda yanma ağrı başladı perşembe gidicektim doktorla görüştüm bugün çağırdı şimdi geldim çok şükür bebek iyi idrar tahlili aldı 4lü tarama için kan aldı demir ve d vitamini ilacı başladı ama bu sefer sık idrar yolu enfeksiyonu olmaya başladı
Aslında çok dikkat ediyorum çok su içiyorum bende internetten okudum çamaşırları ütülemeyi deneyim en iyisi
tetanoz olmayacak mısınız olmak gerekiyor mu kesin beni sağlık ocağından aramadılar doktorada sormadım
Aslında çok dikkat ediyorum çok su içiyorum bende internetten okudum çamaşırları ütülemeyi deneyim en iyisi
tetanoz olmayacak mısınız olmak gerekiyor mu kesin beni sağlık ocağından aramadılar doktorada sormadım