- 6 Mayıs 2018
- 1.483
- 1.671
- 63
- 33
Eğer riskli bir durum olsaydı çağırırdı hemen. Merak etme senin bu hamilelik de bu tarzı seviyor demek kiRahatlık değil aslında anlıyorum benYapılabilecek birşey olsa yapar Artmaz inşallah ta artarsa gideceğim
Ne gibi bir itirazları oldu20.haftada basliyormus ben yaptirmayacagim bi kac farkli doktora sorup onay aldim
gozun aydn canm hayrli olsun kizcen
Evet oluyor iğne batması gibi..Rahime bağlı tendonlarin gerilmesi imiş 15 16 haftadan sonra artması normalmiş.Kızlar sizdede rahimde batma gibi birşeyler oluyor mu ? Birde kuyruk sokumunda ağrı sızı gibi
Bende de oluyo ara sıra çok hafif şekilde. Kuyruk sokumunda da ağrı oldu bende ama 1,5 gün falan sürdü. Bir kaç gün önce olmuştu, şimdi yok. Hep oturuyoruz diye düşünmüştüm o ağrıyı.Kızlar sizdede rahimde batma gibi birşeyler oluyor mu ? Birde kuyruk sokumunda ağrı sızı gibi
Gün kurusu al canım, bir kaç tane yiyip üstüne su iç. Bir de bir kaç yudum süt iç. Bana çok iyi gelmişti. Şimdi her gün bir iki tane yiyorum, düzeldim.Evet oluyor iğne batması gibi..Rahime bağlı tendonlarin gerilmesi imiş 15 16 haftadan sonra artması normalmiş.
Kuyruk sokumu için bir şey diyemicem bende ağrı var ama ciddi kabızlık yaşıyorum o yüzden oralarda bir ağrım var
Dünden beri batma var canım bende de öncedende ara ara olmuştu gene başladı artmış sanki daha daEvet oluyor iğne batması gibi..Rahime bağlı tendonlarin gerilmesi imiş 15 16 haftadan sonra artması normalmiş.
Kuyruk sokumu için bir şey diyemicem bende ağrı var ama ciddi kabızlık yaşıyorum o yüzden oralarda bir ağrım var
Aminnn cumlemiziAl bendende o kadar bende aynı durumdayım senle Rabbim korusun
Benimde dünden beri var batmayla birBende de oluyo ara sıra çok hafif şekilde. Kuyruk sokumunda da ağrı oldu bende ama 1,5 gün falan sürdü. Bir kaç gün önce olmuştu, şimdi yok. Hep oturuyoruz diye düşünmüştüm o ağrıyı.
iki bacağın da çıtçıtlı olması açısından çok da kullanışlıymış. Hiç instagramdan alışveriş yapmadım. Nasıl oluyor? Güvenilir mi?İnstagramda bir yer buldum şu tulumun tatlığına bakar mısınııız
Bence rüyamda ak sakallı dede gördüm, adı mehmet koy dedi diyip bu konuyu kapat :))Evet onada mehmet veysel dedim olmaz diyorlar söz hakkim yok
Güle güle kullan canım ben bilemedim ya erken sanki almak için bir de kaç defa kullanıcam bebek arabasi çalışan anne heryere arabayla gidip geliyoruz ailemizden uzaktayız gezme olayı yok bana gerekir mi bilemedim puset arıyorum onu da almışken bebek arabasi da alacaksam monte olsun isterdim iki arada bir deredeyimKızlar biz travel sistem sipariş ettik bebek arabası için. Joie marka. Bizim maddiyat sıkıntılı biraz o yüzden çıta aşağıdaydı uygun bir şey aldık. Uygun bir şey düşünen varsa. Tavsiye üzerine aldık.
Ben de enfeksiyon şüphesiyle gittiğim acil doktoru kıza benziyor dedi o gece rüyamda genç bir çocuk benim adımı osman kurun dedi ertesi gün kendi doktoruma gittim kesin kız dedi rüyalar Bilinç altı sankiiki bacağın da çıtçıtlı olması açısından çok da kullanışlıymış. Hiç instagramdan alışveriş yapmadım. Nasıl oluyor? Güvenilir mi?
ayrıca geçmiş olsun. doktorun yapılacak bir sey olsa çağırırdı bence de. bugün kontrole gittim, doktoruma ne olursa ciddi bir şey oluyor demek diye sordum; reglin yoğun günleri gibi kan ve regl sancısından kat kat şiddetli sancı olursa hemen beni ara dedi. Seninki de hafif bir kanamaysa veya lekelenme ise inanıyorum ki bir şey yoktur. ileride yavruna beni korkutup duruyordun diye anlatırsın :)
Bence rüyamda ak sakallı dede gördüm, adı mehmet koy dedi diyip bu konuyu kapat :))
Ben de enfeksiyon şüphesiyle gittiğim acil doktoru kıza benziyor dedi o gece rüyamda genç bir çocuk benim adımı osman kurun dedi ertesi gün kendi doktoruma gittim kesin kız dedi rüyalar Bilinç altı sanki
Evet canım bebişler de büyüdüğü için biraz daha ağrı sızı olabiliyor. Bu aylarda oluyormuş, okumuştum ben bi yerlerde.Benimde dünden beri var batmayla birkorkuyorda insan ama normal heralde canım oturmaktanda olabilir yada büyüyorlar baskı mı oluyor ondan mı acaba
Ben de doktor erkek deseydi etkilenirdim rüyadan ama bu vesileyle Bilinç altı olduğunu netlestirdimNecla34 'nın eşi adak adadım diye veysel istiyormuş, görümcesi de muhammet diyormuş. ona karşı olarak böyle bir çözüm buldum kendimce. Yoksa benim bir yakınım o aksakallı dede rüyasını gördü ama ismi beğenmediği için koymadı ama vicdan yapıp bir süre lakap gibi kullandı.
Rahmetli babaannem her sene dilek dilerdi gül ağacının dibine. bu yaz vefat etti bebeğin yeleğini bile örmüş ve pembe yapmış altınını da almış. Dileği oldu sanırım. Onun görevini ben yerine getirecem park bulmam lazımSelam.kizlar bu gece hidirellez var bisiler yapicakmisiniz yada sizler nasil degerlendiriyosunuz bu geceyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?