2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Allah rahmet eylesin canim Rabbim yerinde dinlendirsin. Icine doğmuş demek kadinin ne kadar guzel hediyesini birakip da göç etmis.

Bende Kraft twist xlx almayı düşünüyorum kullananalar çok memnun
Dün banada reklamlarda geldi sürüşü filan nasıl bilmiyorum ama begendm fiyatıda iyiydi pusetiyle birlikte satılıyor 1900 filandı sanırım

Eklentiler

• Screenshot_2020-05-04-19-39-14-633_com.instagram.android.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar sizdede rahimde batma gibi birşeyler oluyor mu ? Birde kuyruk sokumunda ağrı sızı gibi
Bu kuyruk sokumu agrısı oldu bende ama sandalyeden oldu sanmıstım benm sandalyeler biraz sert biraz da zayıf olunca o agrıttı diye düşündüm

Bende kız olcagını düşünerek kız olursa ben erkek olursa sen koy dedm erkek cıktı Mehmet olacak dyip duruyor bende sorun cıkmasın diye yanına bsy daha koyarım dedm iki isim hiç. Sevmem ama mecbur kaldım zaten ben ne dersem herkes öle bilecek o yüzden Mehmet çınar koyacağım hem benm adımla uyumlu hemde cocuk neyi begenirse onu kullanır

Gün kurusu al canım, bir kaç tane yiyip üstüne su iç. Bir de bir kaç yudum süt iç. Bana çok iyi gelmişti. Şimdi her gün bir iki tane yiyorum, düzeldim.
Eşime söyledim aldı gün kurusu bi denicem. Özellikle haftasonu yasakları çok kitliyor sindirim sistemini tüm gün evde
Evet evet artması normalmiş. Ah ah sende de mi var kabızlık niye böyle oldu ya? En son 10 yıl önce olmuşumdur böyle.
Teşekkür ederkmm Bence geciktirme çünkü fiyatlar artacakmış. Ebebekte çalışan bir yakın söyledi, fiyatlar daha da artacakmış. Geciktirmemekte fayda var.
Bize travel sistem önerdiler bebek için. Bebek için daha ekonomik oluyormuş. Çift taraflı olması gibi özelliklerle fiyat artıyorsa çok da takılmayın dedi çift taraflı olmasına çünkü puset zaten 6 aya kadar kullanıyor dedi. Anladiklarim bunlar

Gayet.guzelmis gule gule kullanin insallah
cok mantikli canim baston puset modellerine bak bosuna o kadar para dökme hiç kullanamayacagin birseye..bir de.kisa geliyor bizim bebeler anca yaza cikariz disari o zamanda yatar pozisyon pusetler en ideali ben ogluma.direkt oyle almistim yillarca kullandim en son ucakta.bagaja.verdigimde kirildi dahada almadim..simdi tekrar puset modellerine bakiyorum

Bu kuyruk sokumu agrısı oldu bende ama sandalyeden oldu sanmıstım benm sandalyeler biraz sert biraz da zayıf olunca o agrıttı diye düşündüm
Demekki hepimizde olmuş oluyor canım sebebi neye dayalıysa normal birşey herlde

Yani başta senden kaynaklanmış ama fikir harika tutar bu çınar da güzel isim ben Ece istiyorum kısmet olursa

Ah ki ne ah canım tam geçiyor diyorum yine başlıyor yaaa

Çok sağol canım

Yatar pozisyon puset hangisi canım ben hiç bilmiyorum fransız gibi düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…