Allah rahmet eylesin canim Rabbim yerinde dinlendirsin. Icine doğmuş demek kadinin ne kadar guzel hediyesini birakip da göç etmis.Rahmetli babaannem her sene dilek dilerdi gül ağacının dibine. bu yaz vefat etti bebeğin yeleğini bile örmüş ve pembe yapmış altınını da almış. Dileği oldu sanırım. Onun görevini ben yerine getirecem park bulmam lazım
Dün banada reklamlarda geldi sürüşü filan nasıl bilmiyorum ama begendm fiyatıda iyiydi pusetiyle birlikte satılıyor 1900 filandı sanırımBende Kraft twist xlx almayı düşünüyorum kullananalar çok memnun
Bu kuyruk sokumu agrısı oldu bende ama sandalyeden oldu sanmıstım benm sandalyeler biraz sert biraz da zayıf olunca o agrıttı diye düşündümKızlar sizdede rahimde batma gibi birşeyler oluyor mu ? Birde kuyruk sokumunda ağrı sızı gibi
Bende kız olcagını düşünerek kız olursa ben erkek olursa sen koy dedm erkek cıktı Mehmet olacak dyip duruyor bende sorun cıkmasın diye yanına bsy daha koyarım dedm iki isim hiç. Sevmem ama mecbur kaldım zaten ben ne dersem herkes öle bilecek o yüzden Mehmet çınar koyacağım hem benm adımla uyumlu hemde cocuk neyi begenirse onu kullanırBen de doktor erkek deseydi etkilenirdim rüyadan ama bu vesileyle Bilinç altı olduğunu netlestirdimbu erkeklerin hicbir hakkı yok aslında zaten soyadını veriyorlar isim işine hiç karışmamaları gerek benim eşim de kız olursa sen erkek olursa ben Koyayım dedi ona bile hakkı yok ama diyemedim neyseki kız
Bende rlx gördüm ama büyük hantal olduğunu söylüyorlar napsam bilemedimBende Kraft twist xlx almayı düşünüyorum kullananalar çok memnun
Eşime söyledim aldı gün kurusu bi denicem. Özellikle haftasonu yasakları çok kitliyor sindirim sistemini tüm gün evdeGün kurusu al canım, bir kaç tane yiyip üstüne su iç. Bir de bir kaç yudum süt iç. Bana çok iyi gelmişti. Şimdi her gün bir iki tane yiyorum, düzeldim.
Evet evet artması normalmiş. Ah ah sende de mi var kabızlık niye böyle oldu ya? En son 10 yıl önce olmuşumdur böyle.Dünden beri batma var canım bende de öncedende ara ara olmuştu gene başladı artmış sanki daha dakuyruk sokumundada sızı gibi birşey oluyor kabızlığında etkisi olabilir kabızlıkta çoook zor yahu
Teşekkür ederkmmGüle güle kullan canım ben bilemedim ya erken sanki almak için bir de kaç defa kullanıcam bebek arabasi çalışan anne heryere arabayla gidip geliyoruz ailemizden uzaktayız gezme olayı yok bana gerekir mi bilemedim puset arıyorum onu da almışken bebek arabasi da alacaksam monte olsun isterdim iki arada bir deredeyimne yapayım sizce
Ben yaptirmak istemiyorum yaptirmasam ne gibi sorun olur diye sordumNe gibi bir itirazları oldu
tebrik ederimKızlar şimdi geldim doktordan. Bir kızımız olacak @Necla34 canım tahminin tuttu
Gayet.guzelmis gule gule kullanin insallahKızlar biz travel sistem sipariş ettik bebek arabası için. Joie marka. Bizim maddiyat sıkıntılı biraz o yüzden çıta aşağıdaydı uygun bir şey aldık. Uygun bir şey düşünen varsa. Tavsiye üzerine aldık.
cok mantikli canim baston puset modellerine bak bosuna o kadar para dökme hiç kullanamayacagin birseye..bir de.kisa geliyor bizim bebeler anca yaza cikariz disari o zamanda yatar pozisyon pusetler en ideali ben ogluma.direkt oyle almistim yillarca kullandim en son ucakta.bagaja.verdigimde kirildi dahada almadim..simdi tekrar puset modellerine bakiyorumGüle güle kullan canım ben bilemedim ya erken sanki almak için bir de kaç defa kullanıcam bebek arabasi çalışan anne heryere arabayla gidip geliyoruz ailemizden uzaktayız gezme olayı yok bana gerekir mi bilemedim puset arıyorum onu da almışken bebek arabasi da alacaksam monte olsun isterdim iki arada bir deredeyimne yapayım sizce
Ohhh iyi ozaman canım yaEvet canım bebişler de büyüdüğü için biraz daha ağrı sızı olabiliyor. Bu aylarda oluyormuş, okumuştum ben bi yerlerde. ☺
Amiiin inşallahSağol canım darısı başınasenin mesajlarını da yeni gördüm inşallah bir an önce biter gider kanaman sen gönlünü ferah tut
Allah razı olsun canım senden de ondan daAllah rahmet eylesin canim Rabbim yerinde dinlendirsin. Icine doğmuş demek kadinin ne kadar guzel hediyesini birakip da göç etmis.
Bu kuyruk sokumu agrısı oldu bende ama sandalyeden oldu sanmıstım benm sandalyeler biraz sert biraz da zayıf olunca o agrıttı diye düşündüm
Çook teşekkür ederimEğer riskli bir durum olsaydı çağırırdı hemen. Merak etme senin bu hamilelik de bu tarzı seviyor demek kiSen yat bol bol. Ben eminim düzene girecek. Dualarım seninle.
Yani başta senden kaynaklanmış ama fikir harika tutar bu çınar da güzel isimBende kız olcagını düşünerek kız olursa ben erkek olursa sen koy dedm erkek cıktı Mehmet olacak dyip duruyor bende sorun cıkmasın diye yanına bsy daha koyarım dedm iki isim hiç. Sevmem ama mecbur kaldım zaten ben ne dersem herkes öle bilecek o yüzden Mehmet çınar koyacağım hem benm adımla uyumlu hemde cocuk neyi begenirse onu kullanır
Ah ki ne ah canım tam geçiyor diyorum yine başlıyor yaaaEşime söyledim aldı gün kurusu bi denicem. Özellikle haftasonu yasakları çok kitliyor sindirim sistemini tüm gün evde
Evet evet artması normalmiş. Ah ah sende de mi var kabızlık niye böyle oldu ya? En son 10 yıl önce olmuşumdur böyle.
Teşekkür ederkmmBence geciktirme çünkü fiyatlar artacakmış. Ebebekte çalışan bir yakın söyledi, fiyatlar daha da artacakmış. Geciktirmemekte fayda var.
Bize travel sistem önerdiler bebek için. Bebek için daha ekonomik oluyormuş. Çift taraflı olması gibi özelliklerle fiyat artıyorsa çok da takılmayın dedi çift taraflı olmasına çünkü puset zaten 6 aya kadar kullanıyor dedi. Anladiklarim bunlar
Çok sağol canımEşime söyledim aldı gün kurusu bi denicem. Özellikle haftasonu yasakları çok kitliyor sindirim sistemini tüm gün evde
Evet evet artması normalmiş. Ah ah sende de mi var kabızlık niye böyle oldu ya? En son 10 yıl önce olmuşumdur böyle.
Teşekkür ederkmmBence geciktirme çünkü fiyatlar artacakmış. Ebebekte çalışan bir yakın söyledi, fiyatlar daha da artacakmış. Geciktirmemekte fayda var.
Bize travel sistem önerdiler bebek için. Bebek için daha ekonomik oluyormuş. Çift taraflı olması gibi özelliklerle fiyat artıyorsa çok da takılmayın dedi çift taraflı olmasına çünkü puset zaten 6 aya kadar kullanıyor dedi. Anladiklarim bunlar
Niye ki acaba yani demir ilacı desem 2 gün içmedim geçmedi.Ah ki ne ah canım tam geçiyor diyorum yine başlıyor yaaa
Yatar pozisyon puset hangisi canım ben hiç bilmiyorum fransız gibi düşünGayet.guzelmis gule gule kullanin insallah
cok mantikli canim baston puset modellerine bak bosuna o kadar para dökme hiç kullanamayacagin birseye..bir de.kisa geliyor bizim bebeler anca yaza cikariz disari o zamanda yatar pozisyon pusetler en ideali ben ogluma.direkt oyle almistim yillarca kullandim en son ucakta.bagaja.verdigimde kirildi dahada almadim..simdi tekrar puset modellerine bakiyorum
Yalniz değilmişimYatar pozisyon puset hangisi canım ben hiç bilmiyorum fransız gibi düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?