- 27 Şubat 2018
- 801
- 899
- 103
Puset elde taşınan mi bebek arabası mi acaba bide terim karmaşası var hiç içinden çıkamıyorumYalniz değilmişim
gayet normal canim herseyin ilki oyle sonra ingilize donersin merak etmeYatar pozisyon puset hangisi canım ben hiç bilmiyorum fransız gibi düşün
Peki Puset bebek arabası mi elde taşınan mi ben elde taşınan zannediyordum iyice karıştıgayet normal canim herseyin ilki oyle sonra ingilize donersin merak etmenormal baston puset ama ayarlaniyo oturma yeri arkası yatiyo yani kademeli olarak sirtini dayadigi yer anlatabilmisimdir umarim ..ben o zaman mothercareden almistım gayet guzeldi ama.suan burda yok kapandi sanirim magazalari Turkiyeden cekildi..ayni tarz maclaren var bilindik biraz daha tuzludur..uygun olur dersen bakmani tavsiye ederim cok guzel bence kullanisi bu tarzlarin
baston puset bebek arabası..elde tasinan dediginiz aslinda ana kucagi diye de geciyor puset diye dePuset elde taşınan mi bebek arabası mi acaba bide terim karmaşası var hiç içinden çıkamıyorum
Güle güle kullansın bebiş . Durum sıkışıksa çok iyi yapmışsın zorlamaya gerek yok çünkü şimdi şunu bunu aldın bitti gibi bir mesele değil artarak devam edecek masraflar , mantıklı olmak gerekKızlar biz travel sistem sipariş ettik bebek arabası için. Joie marka. Bizim maddiyat sıkıntılı biraz o yüzden çıta aşağıdaydı uygun bir şey aldık. Uygun bir şey düşünen varsa. Tavsiye üzerine aldık.
Itiraf ediyorum ben de senin gibiyimPuset elde taşınan mi bebek arabası mi acaba bide terim karmaşası var hiç içinden çıkamıyorum
Sen sanirim ilk once puset alcam deyince elde tasinandan bahsettin ben baston puset istiyosun diye dusunup oneride bulundum sana..Peki Puset bebek arabası mi elde taşınan mi ben elde taşınan zannediyordum iyice karıştışimdi ben evde oyalanacak taşınabilecek puset bakıyorum bebek arabası ayrı diye biliyorum
Teşekkür ederimm. Şimdi bunu aldım ödemesi bitsin yatak filan bakcam. Bütçeyi sarsmadan.Güle güle kullansın bebiş . Durum sıkışıksa çok iyi yapmışsın zorlamaya gerek yok çünkü şimdi şunu bunu aldın bitti gibi bir mesele değil artarak devam edecek masraflar , mantıklı olmak gerek
Valla bende anlayamadım bende aynı besleniom ama yok gene aynı oluyor Demir ilacı yapıyor bazende canım bide herlde hamileliğin verdiği birşey bağırsaklar yavaş çalışıyor herlde kayısı yiyom bol bolNiye ki acaba yani demir ilacı desem 2 gün içmedim geçmedi.Salata ve sulu yemekler de yiyorum. Çok enteresan
iki bacağın da çıtçıtlı olması açısından çok da kullanışlıymış. Hiç instagramdan alışveriş yapmadım. Nasıl oluyor? Güvenilir mi?
ayrıca geçmiş olsun. doktorun yapılacak bir sey olsa çağırırdı bence de. bugün kontrole gittim, doktoruma ne olursa ciddi bir şey oluyor demek diye sordum; reglin yoğun günleri gibi kan ve regl sancısından kat kat şiddetli sancı olursa hemen beni ara dedi. Seninki de hafif bir kanamaysa veya lekelenme ise inanıyorum ki bir şey yoktur. ileride yavruna beni korkutup duruyordun diye anlatırsın :)
Bence rüyamda ak sakallı dede gördüm, adı mehmet koy dedi diyip bu konuyu kapat :))
Sağolasın canım Rabbim şükür ikisini de tattıracak inşallahgozun aydn canm hayrli olsun kizcen
Peki Puset bebek arabası mi elde taşınan mi ben elde taşınan zannediyordum iyice karıştışimdi ben evde oyalanacak taşınabilecek puset bakıyorum bebek arabası ayrı diye biliyorum
baston puset bebek arabası..elde tasinan dediginiz aslinda ana kucagi diye de geciyor puset diye de
Itiraf ediyorum ben de senin gibiyimEbebekte adam ilkel şekilde anlattı bize. Dedi ki bunu şu zamana kadar kullanıyorsun ve bu şekilde kullanıyorsun diye. Puset dedi ama o elde taşınana onu hatırlıyorum.
Her şeye kullanılıyor aslında . Arabada uyuyakaldığında üzerine atabilirsin , dışarıda bebek arabasının üzerine atabilirsin . Ben müslin bezi ilk başta bebeği duştan sonra kurulamak için bile kullanıyordum. Çünkü havlu hızlı su emmiyor, müsline sarıyordum ,hemen suyu emiyor ve giydiriyorumKızlar bu müslin bez ne için ve ne sıklıkta kullanılıyor ona göre bakayım sayısına ve ebatina
Rahmetli babaannem her sene dilek dilerdi gül ağacının dibine. bu yaz vefat etti bebeğin yeleğini bile örmüş ve pembe yapmış altınını da almış. Dileği oldu sanırım. Onun görevini ben yerine getirecem park bulmam lazım
Aynı benItiraf ediyorum ben de senin gibiyimEbebekte adam ilkel şekilde anlattı bize. Dedi ki bunu şu zamana kadar kullanıyorsun ve bu şekilde kullanıyorsun diye. Puset dedi ama o elde taşınana onu hatırlıyorum.
Evet canım aynenSen sanirim ilk once puset alcam deyince elde tasinandan bahsettin ben baston puset istiyosun diye dusunup oneride bulundum sana..
Allah razı olsun canım inan şuan bilmiyorum kendim eşim ailem için bişeyler yazıp toprağa gomecegimAyy ne kadar hoş ❤ Allah rahmet eylesin , ne yapacaksın Gül ağacının altında
Ben aldım canım, Medikal Park Florya’dan 8250 tl.Kızlar selam İstanbul’da doğum paketi alan var mı? Bizim sigortada gebelik teminatı vardı bitmiş paket araştırmasına başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?