2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Yatar pozisyon puset hangisi canım ben hiç bilmiyorum fransız gibi düşün
gayet normal canim herseyin ilki oyle sonra ingilize donersin merak etme normal baston puset ama ayarlaniyo oturma yeri arkası yatiyo yani kademeli olarak sirtini dayadigi yer anlatabilmisimdir umarim ..ben o zaman mothercareden almistım gayet guzeldi ama.suan burda yok kapandi sanirim magazalari Turkiyeden cekildi..ayni tarz maclaren var bilindik biraz daha tuzludur..uygun olur dersen bakmani tavsiye ederim cok guzel bence kullanisi bu tarzlarin

Peki Puset bebek arabası mi elde taşınan mi ben elde taşınan zannediyordum iyice karıştı şimdi ben evde oyalanacak taşınabilecek puset bakıyorum bebek arabası ayrı diye biliyorum

Güle güle kullansın bebiş . Durum sıkışıksa çok iyi yapmışsın zorlamaya gerek yok çünkü şimdi şunu bunu aldın bitti gibi bir mesele değil artarak devam edecek masraflar , mantıklı olmak gerek

Puset elde taşınan mi bebek arabası mi acaba bide terim karmaşası var hiç içinden çıkamıyorum
Itiraf ediyorum ben de senin gibiyim Ebebekte adam ilkel şekilde anlattı bize. Dedi ki bunu şu zamana kadar kullanıyorsun ve bu şekilde kullanıyorsun diye. Puset dedi ama o elde taşınana onu hatırlıyorum.

Peki Puset bebek arabası mi elde taşınan mi ben elde taşınan zannediyordum iyice karıştı şimdi ben evde oyalanacak taşınabilecek puset bakıyorum bebek arabası ayrı diye biliyorum
Sen sanirim ilk once puset alcam deyince elde tasinandan bahsettin ben baston puset istiyosun diye dusunup oneride bulundum sana..

Teşekkür ederimm. Şimdi bunu aldım ödemesi bitsin yatak filan bakcam. Bütçeyi sarsmadan. Aslında maddi durum sıkışık olmayınca da ben hep uygun fiyatlı ve işime gören şeyleri alıyorum. Eşim kızıyor bazen ama daha uygun fiyata verim alabiliyorsam niye maliyeti artırayım.

Niye ki acaba yani demir ilacı desem 2 gün içmedim geçmedi. Salata ve sulu yemekler de yiyorum. Çok enteresan
Valla bende anlayamadım bende aynı besleniom ama yok gene aynı oluyor Demir ilacı yapıyor bazende canım bide herlde hamileliğin verdiği birşey bağırsaklar yavaş çalışıyor herlde kayısı yiyom bol bol

İnstagramdan alış veriş yaptım . Yorumlarına fln bakınca anlaşılıyor az çok . Ödemeyi havale yapıyorum ben açıklamayada ne aldığını fln yaz .
Çok teşekkür ederim inşallah bebeklerimize sorunsuz kavuşuruz

baston puset bebek arabası..elde tasinan dediginiz aslinda ana kucagi diye de geciyor puset diye de

Never ana kucağından bahşediyor anakucağı geneli 0-13 kg ağırlığındaki yenidoğan bebeklerden başlayıp 13 kg ne zaman varırsa ( veya bebek minyon oluyor daha da uzayabiliyor) elde de taşınabiliyor , uyumlu araba varsa ona da monte edilebiliyor ,ayrıca yine uygunsa arabada otokoltuğu olarak kullanılıyor .
Puset i Livaneli anlatmış zaten puset = hafif bebek arabası . Bunlarda da önemli özellik tam yatar pozisyonun olması . Bazıları sadece içine bebeği / çocuğu koyup ittirmeye yarıyor sadece . Çocuk uyuyakaldığında garibim dik bir şekilde uyuyor . Tam yatar olmazsa bebeklikten itibaren kullanamazsın.

Sana tavsiyem sen bebek arabasını hem ana kucağı hem de fonksiyonlu hemde uygun olsun istiyorsun sanki .
Chicco liteway in travel ı var . Hem anakucağı var . Puset e de uyumlu . Hemde bebek arabası puset ,hafif . Bir incele

Kızlar selam İstanbul’da doğum paketi alan var mı? Bizim sigortada gebelik teminatı vardı bitmiş paket araştırmasına başladım

Kızlar bu müslin bez ne için ve ne sıklıkta kullanılıyor ona göre bakayım sayısına ve ebatina
Her şeye kullanılıyor aslında . Arabada uyuyakaldığında üzerine atabilirsin , dışarıda bebek arabasının üzerine atabilirsin . Ben müslin bezi ilk başta bebeği duştan sonra kurulamak için bile kullanıyordum. Çünkü havlu hızlı su emmiyor, müsline sarıyordum ,hemen suyu emiyor ve giydiriyorum iki tane yeter ilk başta baktın çok işine yarıyor sayı az geliyor alırsın tekrar

Ayy ne kadar hoş Allah rahmet eylesin , ne yapacaksın Gül ağacının altında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…