2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Hemen bakıyorum çok teşekkür ederim ben

Ben aslında araba kullanır miyom onu bilemiyorum calisiyorum onun dışında her yere arabayla gidiyoruz dediginiz gibi araba koltugu tek alınsa ilerde ona uygun veya ona uygun olmayan bebek arabası daha mantıklı değil mj

Benim eşim mehmetide gördü ruyasinda yanniz isim konulmasi için 3 kere görmek gerekiyormuş diyor bazilari galiba mehmet veysel olcak

Eşim akilli işini garantiye aldi adak diyip

☺ Demekki hepimizde olmuş oluyor canım sebebi neye dayalıysa normal birşey herlde
Aynen ben pek sallamamısım sen yazınca aklıma geldi benm bide sırtım agrım aya başladı biraz ayakta kalıp iş yapınca yada dayanmadan oturunca bu tarz ağrışar sıkıntı değil baş diş agrımasında inş

Yani başta senden kaynaklanmış ama fikir harika tutar bu çınar da güzel isim ben Ece istiyorum kısmet olursa
Malesef sırf kız isimlerini daha cok sevdiğim için karışmasın diye demiştim kız olsaydı da meyra koycaktım ece de cok güzel ben cok begenirim ece deyince aklıma hep güzel kızlar gelir

Kesinlikle baş ve diş ay çok fena gelmesin başımıza

Normalde bende öleyim hatta hep gider muadilini arsr bulurum ama cocuk konusunda hiç öle olamıyorum su an nerde marka sey var bakasım var tabi yine oldugu kadarını alabilcem ama zorlama peşindeyim nedense

Ben aslında araba kullanır miyom onu bilemiyorum calisiyorum onun dışında her yere arabayla gidiyoruz dediginiz gibi araba koltugu tek alınsa ilerde ona uygun veya ona uygun olmayan bebek arabası daha mantıklı değil mj
Peki mesela 6 ay hiç dısarı cıkmaz mısın avm ye veya pazara filan koşa geliyor gerci park bahce gezilmez o zamnlar ama o 6 7 ay hiç cıkmayın dersen o dediğin mantıklı biraz büyüdükten sonra pusete gerek kalmaz normal uydugunda rahatsz olmayacağı Bi araba alınabilir bende cok kararsızım

Dün banada reklamlarda geldi sürüşü filan nasıl bilmiyorum ama begendm fiyatıda iyiydi pusetiyle birlikte satılıyor 1900 filandı sanırım
Evet canım tam tur dönme özelliği var kullanan kişiler kolaylık olduğunu söylüyor. Kırmızı rengini hiç sevmem siyah ya da bej indirime girsin diye bekliyorum

Malesef sırf kız isimlerini daha cok sevdiğim için karışmasın diye demiştim kız olsaydı da meyra koycaktım ece de cok güzel ben cok begenirim ece deyince aklıma hep güzel kızlar gelir
Işte ben de bilemiyorum dogum sonrası durum ne olur kışın çocuğu dışarıda gezdirmek ne kadar doğru yaza kadar da şuan için 1 seneden fazla var bence başlangıç için puset yeterli normalde ben hergün yürüyüşe çıkıyorum eşim diyor kanguru alırız ben taşırım

Evet canım tam tur dönme özelliği var kullanan kişiler kolaylık olduğunu söylüyor. Kırmızı rengini hiç sevmem siyah ya da bej indirime girsin diye bekliyorum
Zaten indirimde değilmi su an ben Bi canlı görseydim nasıl bsy böle netten alamam da siyaha cok toz oluyor diyorlar ben kırmızı severm sonra belki kız olursa lazım olur hahaha

Bende ne ararsan oluyor valla rahimde arada igne batmasi gibi biri asagidan tutup cekiyomus gibi agrilar oluyor bende
Evet tuhaf birşeyler oluyor bende de bazen rahimde altta böyle nasıl bişey olduğunuda tam çıkaramıyorum

Galiba ya iyice yavaşladı sindirim sistemimiz.
Sen gidip bakarak aldın değil mi
Evet gidip bakarak aldım, artısını eksisini gösterdi görevli biri.
Normalde bende öleyim hatta hep gider muadilini arsr bulurum ama cocuk konusunda hiç öle olamıyorum su an nerde marka sey var bakasım var tabi yine oldugu kadarını alabilcem ama zorlama peşindeyim nedense
Çocuk konusunda öyle olmamız lazım yoksa başka şeyleri alamayız

Kızlar hm tulumlar nasıl fiyatlarıda iyi gibi alan ya da daha önce kullanmış olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…