- 27 Şubat 2018
- 801
- 899
- 103
Hemen bakıyorum çok teşekkür ederim benNever ana kucağından bahşediyoranakucağı geneli 0-13 kg ağırlığındaki yenidoğan bebeklerden başlayıp 13 kg ne zaman varırsa ( veya bebek minyon oluyor daha da uzayabiliyor) elde de taşınabiliyor , uyumlu araba varsa ona da monte edilebiliyor ,ayrıca yine uygunsa arabada otokoltuğu olarak kullanılıyor .
Puset i Livaneli anlatmış zaten puset = hafif bebek arabası . Bunlarda da önemli özellik tam yatar pozisyonun olması . Bazıları sadece içine bebeği / çocuğu koyup ittirmeye yarıyor sadece . Çocuk uyuyakaldığında garibim dik bir şekilde uyuyor . Tam yatar olmazsa bebeklikten itibaren kullanamazsın.
Sana tavsiyem sen bebek arabasını hem ana kucağı hem de fonksiyonlu hemde uygun olsun istiyorsun sanki .
Chicco liteway in travel ı var . Hem anakucağı var . Puset e de uyumlu . Hemde bebek arabası puset ,hafif . Bir incele
Ben aslında araba kullanır miyom onu bilemiyorum calisiyorum onun dışında her yere arabayla gidiyoruz dediginiz gibi araba koltugu tek alınsa ilerde ona uygun veya ona uygun olmayan bebek arabası daha mantıklı değil mjNever ana kucağından bahşediyoranakucağı geneli 0-13 kg ağırlığındaki yenidoğan bebeklerden başlayıp 13 kg ne zaman varırsa ( veya bebek minyon oluyor daha da uzayabiliyor) elde de taşınabiliyor , uyumlu araba varsa ona da monte edilebiliyor ,ayrıca yine uygunsa arabada otokoltuğu olarak kullanılıyor .
Puset i Livaneli anlatmış zaten puset = hafif bebek arabası . Bunlarda da önemli özellik tam yatar pozisyonun olması . Bazıları sadece içine bebeği / çocuğu koyup ittirmeye yarıyor sadece . Çocuk uyuyakaldığında garibim dik bir şekilde uyuyor . Tam yatar olmazsa bebeklikten itibaren kullanamazsın.
Sana tavsiyem sen bebek arabasını hem ana kucağı hem de fonksiyonlu hemde uygun olsun istiyorsun sanki .
Chicco liteway in travel ı var . Hem anakucağı var . Puset e de uyumlu . Hemde bebek arabası puset ,hafif . Bir incele
Benim eşim mehmetide gördü ruyasinda yanniz isim konulmasi için 3 kere görmek gerekiyormuş diyor bazilari galiba mehmet veysel olcakNecla34 'nın eşi adak adadım diye veysel istiyormuş, görümcesi de muhammet diyormuş. ona karşı olarak böyle bir çözüm buldum kendimce. Yoksa benim bir yakınım o aksakallı dede rüyasını gördü ama ismi beğenmediği için koymadı ama vicdan yapıp bir süre lakap gibi kullandı.
Canim hayirli olsun prensesin
Eşim akilli işini garantiye aldi adak diyipNecla34 'nın eşi adak adadım diye veysel istiyormuş, görümcesi de muhammet diyormuş. ona karşı olarak böyle bir çözüm buldum kendimce. Yoksa benim bir yakınım o aksakallı dede rüyasını gördü ama ismi beğenmediği için koymadı ama vicdan yapıp bir süre lakap gibi kullandı.
Aynen ben pek sallamamısım sen yazınca aklıma geldi benm bide sırtım agrım aya başladı biraz ayakta kalıp iş yapınca yada dayanmadan oturunca bu tarz ağrışar sıkıntı değil baş diş agrımasında inş☺ Demekki hepimizde olmuş oluyor canım sebebi neye dayalıysa normal birşey herlde☺
Malesef sırf kız isimlerini daha cok sevdiğim için karışmasın diye demiştim kız olsaydı da meyra koycaktımYani başta senden kaynaklanmış ama fikir harika tutar bu çınar da güzel isimben Ece istiyorum kısmet olursa
Aynen ben pek sallamamısım sen yazınca aklıma geldi benm bide sırtım agrım aya başladı biraz ayakta kalıp iş yapınca yada dayanmadan oturunca bu tarz ağrışar sıkıntı değil baş diş agrımasında inş
Normalde bende öleyim hatta hep gider muadilini arsr bulurum ama cocuk konusunda hiç öle olamıyorum su an nerde marka sey var bakasım varTeşekkür ederimm. Şimdi bunu aldım ödemesi bitsin yatak filan bakcam. Bütçeyi sarsmadan.Aslında maddi durum sıkışık olmayınca da ben hep uygun fiyatlı ve işime gören şeyleri alıyorum. Eşim kızıyor bazen ama daha uygun fiyata verim alabiliyorsam niye maliyeti artırayım.
Peki mesela 6 ay hiç dısarı cıkmaz mısın avm ye veya pazara filan koşa geliyor gerci park bahce gezilmez o zamnlar ama o 6 7 ay hiç cıkmayın dersen o dediğin mantıklı biraz büyüdükten sonra pusete gerek kalmaz normal uydugunda rahatsz olmayacağı Bi araba alınabilir bende cok kararsızımBen aslında araba kullanır miyom onu bilemiyorum calisiyorum onun dışında her yere arabayla gidiyoruz dediginiz gibi araba koltugu tek alınsa ilerde ona uygun veya ona uygun olmayan bebek arabası daha mantıklı değil mj
Bende ne ararsan oluyor valla rahimde arada igne batmasi gibi biri asagidan tutup cekiyomus gibi agrilar oluyor bendeKızlar sizdede rahimde batma gibi birşeyler oluyor mu ? Birde kuyruk sokumunda ağrı sızı gibi
Evet canım tam tur dönme özelliği var kullanan kişiler kolaylık olduğunu söylüyor. Kırmızı rengini hiç sevmemDün banada reklamlarda geldi sürüşü filan nasıl bilmiyorum ama begendm fiyatıda iyiydi pusetiyle birlikte satılıyor 1900 filandı sanırım
Sadece xlx serisini araştırdım diğerleri konusunda bileğim yok maalesef. Gidip denemek için mağaza da yok ki :)Bende rlx gördüm ama büyük hantal olduğunu söylüyorlar napsam bilemedim
Malesef sırf kız isimlerini daha cok sevdiğim için karışmasın diye demiştim kız olsaydı da meyra koycaktımece de cok güzel ben cok begenirim ece deyince aklıma hep güzel kızlar gelir
Işte ben de bilemiyorum dogum sonrası durum ne olur kışın çocuğu dışarıda gezdirmek ne kadar doğru yaza kadar da şuan için 1 seneden fazla var bence başlangıç için puset yeterli normalde ben hergün yürüyüşe çıkıyorum eşim diyor kanguru alırız ben taşırımPeki mesela 6 ay hiç dısarı cıkmaz mısın avm ye veya pazara filan koşa geliyor gerci park bahce gezilmez o zamnlar ama o 6 7 ay hiç cıkmayın dersen o dediğin mantıklı biraz büyüdükten sonra pusete gerek kalmaz normal uydugunda rahatsz olmayacağı Bi araba alınabilir bende cok kararsızım
Zaten indirimde değilmi su an ben Bi canlı görseydim nasıl bsy böle netten alamam da siyaha cok toz oluyor diyorlar ben kırmızı severm sonra belki kız olursa lazım olur hahahaEvet canım tam tur dönme özelliği var kullanan kişiler kolaylık olduğunu söylüyor. Kırmızı rengini hiç sevmemsiyah ya da bej indirime girsin diye bekliyorum
Evet tuhaf birşeyler oluyor bende de bazen rahimde altta böyle nasıl bişey olduğunuda tam çıkaramıyorumBende ne ararsan oluyor valla rahimde arada igne batmasi gibi biri asagidan tutup cekiyomus gibi agrilar oluyor bende
Galiba ya iyice yavaşladı sindirim sistemimiz.Valla bende anlayamadım bende aynı besleniom ama yok gene aynı oluyor Demir ilacı yapıyor bazende canım bide herlde hamileliğin verdiği birşey bağırsaklar yavaş çalışıyor herlde kayısı yiyom bol bol
Evet gidip bakarak aldım, artısını eksisini gösterdi görevli biri.Sen gidip bakarak aldın değil mi
Çocuk konusunda öyle olmamız lazım yoksa başka şeyleri alamayızNormalde bende öleyim hatta hep gider muadilini arsr bulurum ama cocuk konusunda hiç öle olamıyorum su an nerde marka sey var bakasım vartabi yine oldugu kadarını alabilcem ama zorlama peşindeyim nedense
Aynen böylesi de guzl oldu bu arada senin tahmin tuttu canm nasil basariyorsun bu sirri bize de soyleHayirlisi olsun inşallah paşana kardeş geliyor şimdi cok sevinir kanki olurlar
Bnce iyi niyetli böle cadoloz Bi kız değil içine doganı sölüyor coguda tutuyor her ne kdr bende tutmasadaAynen böylesi de guzl oldu bu arada senin tahmin tuttu canm nasil basariyorsun bu sirri bize de soyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?