Evet 2 kontrolumdede kiz dedi son gittigimde %100 kiz dedi yanikızda kıllanma olması çok ilginç , oğlun olmasın senin %100 kız mi dedi
Aynen yaptır canım çoğu kişide var ama. Ben çok duydum sürekli coraspin kullananları. Geçmiş olsun kuzumYoktu canım kimsede bunla ilgili bi sorun yaşanmamıştıBende anlamadım acaba diyorum hamilelikte yükseliyormuş pıhtı durumu ondan mı oldu hamileliktenbi kaç sene sonra bdaha test yaptırayım diyorum
bir sorum olacak. Ben anne yanı küçük beşiklerden ziyade mobilya anne yanı almayı düşünüyorum uzun süre yatabilir diye sonrasında da odasına geçiririm diy
Ben de böyle mobilya şeklinde anne yanı beşiklerden almayı düşünüyordum, hatta ikea'dan alır geçerim diye düşündüm. Ama aklıma şu takılıyor, bebeğin yatağının yüksekliği tam bizim yatağa göre nasıl ayarlanıyor? İnternetten baktığım kadarıyla bu tip beşiklerin 2 seviyesi oluyor sadece? Bebeğin aşağıda ya da yukarıda kalması sorun olur mu?Ben emzirme koltuğu yaptırıyorum, ilerleyen dönemlerde de kullanabileceğim gibi... yapılıp gelince paylaşırım fotoğrafını. Oğlumda da kullandım çok işlevsel oluyor ben hiç yanıma almadım. O ağladı kalktım emzirdim... odayı evet anne kendine yapıyor ama süsten çok işlevselliği düşünerek almak gerekiyor. Oğlumun beşiğini ikea dan alımıştık. 5 yaşına kadar yattı neredeyse. Şimdi kızımın gönlüme göre odasını yapmaya çalışıyorum. Çünkü en uzun zamanı orada ben geçireceğim inşallahRabbim
evet çok var çoooook sağolllll canım benimmmAynen yaptır canım çoğu kişide var ama. Ben çok duydum sürekli coraspin kullananları. Geçmiş olsun kuzum
Yatağınız çok aşırı yüksek değilse en üst seviyesindeyken yatakla eşit oluyor neredeyseBen de böyle mobilya şeklinde anne yanı beşiklerden almayı düşünüyordum, hatta ikea'dan alır geçerim diye düşündüm. Ama aklıma şu takılıyor, bebeğin yatağının yüksekliği tam bizim yatağa göre nasıl ayarlanıyor? İnternetten baktığım kadarıyla bu tip beşiklerin 2 seviyesi oluyor sadece? Bebeğin aşağıda ya da yukarıda kalması sorun olur mu?
Hayırlı günler arkadaşlar çok şükür bel agrım azaldı birazçok dikkat ediyorum hem kilo olarak hem beslenme hemde hareketlerime inşallah Doğuma kadar kolay atlatırım ☺Bu arada ben bir kac şey almaya başladım e bebekten acaba acele mi ediyorum dedim bu sabah inşallah ürünler gelince size görsel atacam
Bende yanıyorum gece üstümü acıyorum garip garip rüyalar görüyorum bu gece de cami de imamı dövüyordumAllahim ben iyi değilim imam dovmedigim kalmıştı
Merhaba sanırım sorun olmaz ben de bunu düşündüm asağıda olsa dönmeye başladığı zaman düşemez yukarda olsa da en fazla yatağa yuvarlanırBen de böyle mobilya şeklinde anne yanı beşiklerden almayı düşünüyordum, hatta ikea'dan alır geçerim diye düşündüm. Ama aklıma şu takılıyor, bebeğin yatağının yüksekliği tam bizim yatağa göre nasıl ayarlanıyor? İnternetten baktığım kadarıyla bu tip beşiklerin 2 seviyesi oluyor sadece? Bebeğin aşağıda ya da yukarıda kalması sorun olur mu?
Masallah canim ne yedin ne içtin bizlerede söylede öyle beslenelim tombik bebisler cok tatli oluyor tabi onceligi saglikli olmasidaOlurdu yaa..son günlerinde resmen günlük 80-90 gram alıyodu..39+1 de dogurdum..planlı sezeryandı..Sancıyı falan bekleseydik belki 40 -41 bile olurdu..Allah korusun nasıl cikardı bilmiyorum ama
Insallah canim ogrenirim pazartesi ogrenince yazarim gosterirse tabi cok nazli kesin kiz olacak diyorum ama erkekler hemen gösteriyormuşDoktorum bana da senin ki gibi söyledi canim yüzde vermedi bacak arasi kapali kiz olabilir kesin degil dediogrenirsen yazar misin buraya
kontolume çok var ya
Ne orjinal hediyeler baskül bu erkeklerdeki düşünceye hayranim babalar gününde bizde banyo paspasi alırızhamilelikten te oluyor genelde. Hormonlar ele geçiriyor insanı ama kızdığında sen haklı olsanda haksız yere geçirebiliyorsun kendini. Eşin yattı mi sende git yat yanına kötü oldum de . İftarada az kaldı yapamıyorum yalnız de öyle hediye mi aldı , bebeğim bak baban sana ne aldı diyebilirsin . Kızdığında derin birkaç nefes alıp mantıklı düşünmeye çalış , çünkü çok aşık çift olsan bile çocuktan sonra kavga ediyorsun çocuk gelmeden daha alıştırma biraz relax olmak iyi , benim eşimde sağolsun anneler günü hediyesi baskül aldı
Canim benim durumda ayni normalde vücudum lazerli 3 senedir 1 tüy bile görmedim simdi heryerde fışkırıyor doktor yuzde 60 kız dedi ama bilemiyorum kesin degil benimkisikızda kıllanma olması çok ilginç , oğlun olmasın senin %100 kız mi dedi
Bende alıyorum zaten yavaş yavaş alıyoruz anca tamamlarız ortalık ne zaman tam düzelecek belli değil internetten uygun buldukça alıyorumHayırlı günler arkadaşlar çok şükür bel agrım azaldı birazçok dikkat ediyorum hem kilo olarak hem beslenme hemde hareketlerime inşallah Doğuma kadar kolay atlatırım ☺Bu arada ben bir kac şey almaya başladım e bebekten acaba acele mi ediyorum dedim bu sabah inşallah ürünler gelince size görsel atacam
Ben hm ve polodan verdim bikaç bişey evet bedenler bazılarında tükenmişErkek Bebek anneleri kıyafetleri nereden alıyorsunuz bir kız annesi olarak çok zorlanıyorum yavaştan başlıyım dedim amagözüm hep kız kıyafetlerine gidiyo şimdilik carters favorim ama onunda beğendiklerimin bedenleri hep tükenmiş
İlk zamanlarda eğilmek çok zorluyor, bir de aşağıda kaldığı İçin sıkıntı yaşanabilir. Ben üste alıp oğluda 2 yatak koymuştum, eğilmem rahat oluyordu. Büyüdükçe yatakları çıkarttık sonra 1. Seviyeye düşürdük.Ben de böyle mobilya şeklinde anne yanı beşiklerden almayı düşünüyordum, hatta ikea'dan alır geçerim diye düşündüm. Ama aklıma şu takılıyor, bebeğin yatağının yüksekliği tam bizim yatağa göre nasıl ayarlanıyor? İnternetten baktığım kadarıyla bu tip beşiklerin 2 seviyesi oluyor sadece? Bebeğin aşağıda ya da yukarıda kalması sorun olur mu?
Evet hm e bende baktım güzel şeyler var karar veremiyor insan geldimi aldıkların resim atabilirmisinBen hm ve polodan verdim bikaç bişey evet bedenler bazılarında tükenmişkız kıyafetlerine ben bile bakıyorum arada gözüm gitmiyor değil
Ben oğlumu full carters la ve GAP le büyüttümErkek Bebek anneleri kıyafetleri nereden alıyorsunuz bir kız annesi olarak çok zorlanıyorum yavaştan başlıyım dedim amagözüm hep kız kıyafetlerine gidiyo şimdilik carters favorim ama onunda beğendiklerimin bedenleri hep tükenmiş
Evet carters çok kaliteli kızımda da kullanmıştım yeni sezonuna bakıcam artık bedenleri tükenmiş çünküBen oğlumu full carters la ve GAP le büyüttüm ❤ Hem uzun süre kullanılıyor, yıpranmaları çok olmuyor hem de çoooook şıklar ❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?