2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Yoktu canım kimsede bunla ilgili bi sorun yaşanmamıştı Bende anlamadım acaba diyorum hamilelikte yükseliyormuş pıhtı durumu ondan mı oldu hamileliktenbi kaç sene sonra bdaha test yaptırayım diyorum
Aynen yaptır canım çoğu kişide var ama. Ben çok duydum sürekli coraspin kullananları. Geçmiş olsun kuzum

bir sorum olacak. Ben anne yanı küçük beşiklerden ziyade mobilya anne yanı almayı düşünüyorum uzun süre yatabilir diye sonrasında da odasına geçiririm diy
Ben de böyle mobilya şeklinde anne yanı beşiklerden almayı düşünüyordum, hatta ikea'dan alır geçerim diye düşündüm. Ama aklıma şu takılıyor, bebeğin yatağının yüksekliği tam bizim yatağa göre nasıl ayarlanıyor? İnternetten baktığım kadarıyla bu tip beşiklerin 2 seviyesi oluyor sadece? Bebeğin aşağıda ya da yukarıda kalması sorun olur mu?

Hayırlı günler arkadaşlar çok şükür bel agrım azaldı biraz çok dikkat ediyorum hem kilo olarak hem beslenme hemde hareketlerime inşallah Doğuma kadar kolay atlatırım Bu arada ben bir kac şey almaya başladım e bebekten acaba acele mi ediyorum dedim bu sabah inşallah ürünler gelince size görsel atacam

Yatağınız çok aşırı yüksek değilse en üst seviyesindeyken yatakla eşit oluyor neredeyse belli bir süre sonra bebeğin güvenliği için indiriyorsun ama o zamana kadar belki ayrı odada yatırmaya başlayabilirsin

İnşallah daha iyi olursun neler aldın mesela

Bende yanıyorum gece üstümü acıyorum garip garip rüyalar görüyorum bu gece de cami de imamı dövüyordum Allahim ben iyi değilim imam dovmedigim kalmıştı
hic gülesim yoktu ilahi sen o nasil bir rüya allahim imamla ne alip veremediğin var allahta seni güldürsün insallah

Merhaba sanırım sorun olmaz ben de bunu düşündüm asağıda olsa dönmeye başladığı zaman düşemez yukarda olsa da en fazla yatağa yuvarlanır en kötü yatak boyutuna göre delik açtırırız üç seviye olmuş olur ki be sorun olacağını sanmıyorum

Olurdu yaa..son günlerinde resmen günlük 80-90 gram alıyodu..39+1 de dogurdum..planlı sezeryandı..Sancıyı falan bekleseydik belki 40 -41 bile olurdu..Allah korusun nasıl cikardı bilmiyorum ama
Masallah canim ne yedin ne içtin bizlerede söylede öyle beslenelim tombik bebisler cok tatli oluyor tabi onceligi saglikli olmasida

Doktorum bana da senin ki gibi söyledi canim yüzde vermedi bacak arasi kapali kiz olabilir kesin degil dedi ogrenirsen yazar misin buraya
kontolume çok var ya
Insallah canim ogrenirim pazartesi ogrenince yazarim gosterirse tabi cok nazli kesin kiz olacak diyorum ama erkekler hemen gösteriyormuş

Erkek Bebek anneleri kıyafetleri nereden alıyorsunuz bir kız annesi olarak çok zorlanıyorum yavaştan başlıyım dedim ama gözüm hep kız kıyafetlerine gidiyo şimdilik carters favorim ama onunda beğendiklerimin bedenleri hep tükenmiş

Ne orjinal hediyeler baskül bu erkeklerdeki düşünceye hayranim babalar gününde bizde banyo paspasi alırız

kızda kıllanma olması çok ilginç , oğlun olmasın senin %100 kız mi dedi
Canim benim durumda ayni normalde vücudum lazerli 3 senedir 1 tüy bile görmedim simdi heryerde fışkırıyor doktor yuzde 60 kız dedi ama bilemiyorum kesin degil benimkisi

Bende alıyorum zaten yavaş yavaş alıyoruz anca tamamlarız ortalık ne zaman tam düzelecek belli değil internetten uygun buldukça alıyorum

Ben hm ve polodan verdim bikaç bişey evet bedenler bazılarında tükenmiş kız kıyafetlerine ben bile bakıyorum arada gözüm gitmiyor değil

İlk zamanlarda eğilmek çok zorluyor, bir de aşağıda kaldığı İçin sıkıntı yaşanabilir. Ben üste alıp oğluda 2 yatak koymuştum, eğilmem rahat oluyordu. Büyüdükçe yatakları çıkarttık sonra 1. Seviyeye düşürdük.

Ben oğlumu full carters la ve GAP le büyüttüm Hem uzun süre kullanılıyor, yıpranmaları çok olmuyor hem de çoooook şıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…