2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben ZTen burda hergün anlatsam koparsınız 2 dir bebekle ilgili görüyorum ondan yazıyorum
Ahahaah inanırım ki. Benim rüyamda eşim bazen beni uzuyor kalktıgımda da tripli oluyorum yavrum ya anlamıyor ne olduğunu
Bende yazarken gülmekten öldüm
R rnp06 nin dediği gibi bende neler neler görüyorum bu rüyam en yakın olan ondan bunu anlattim

Kızlar ya ne dicem. Şu anneler günü reklamlarında ben çok duygulanıyorum. Sizde de oluyor mu? Bir de haftalık ebebek videosu seyrediyorum her hafta ağlatıyor beni ya Bir de annemi dusundukce cok agliyorum nasil eziyetle buyutmustur kim bilir bizi diye. Ben cok agliyorum ama ya sacma sapan

Bende de oluyor normalde hiç duygusal biri değilimdir ama su an Müge anlı da kayıp kardes annelerini filan buluyorlardı ona bile ağlıyordum o kdr ağlarım ama yine annemle zıtlasıyoruz tellerime cok iyi basıyor eşimde değil benm de o kdr duygusallıhıma ragmen kendmi bagırncagır kavga ederken buluyorum

Arkadaşlar benim kasık ağrılarım hiç geçmedi resmen zonklama gibi kasılma gibi ağrılarım var sizler de de oluyor mu biraz korkuyorum tam hamileliğe adapte oluyorum yine böyle bir şey oluyor başından beri kanamalardan zaten alışamamıştım sabahta yine koyu sarı açık kahverengi gibi akıntım oldu Bir de bebeklerinin hareketlerini hissedenler acaba o hareketler esnasında canınız az da olsa yanıyor mu ? Acaba bebek hareketimi bazıları diyorum hafif vurma şeklinde çünkü

Ben oğlumu full carters la ve GAP le büyüttüm ❤ Hem uzun süre kullanılıyor, yıpranmaları çok olmuyor hem de çoooook şıklar ❤❤❤
Kesinlikle gap mothercare da çok güzeldi ama artık yok gapten alıp alıp kenara koyardım ikinciye bile etiketi üzerinde kıyafetler çıkmıştı. Abisinin kullandığı ana parça eşyaları özellikle önden fermuarlı sweatleri kullandı hala sağlamlar

Yıkadın mı , yıkayınca yumuşuyor

kanama için ilaç kullanıyor musun , en son ne zaman kontrole gitmiştin ???

Canim daha önce kullanmadim gap markasini ama bakayim dedim o nedir fiyatlari oýle kız

Eklentiler

• Screenshot_20200509-135555_Chrome.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 43
kanama için ilaç kullanıyor musun , en son ne zaman kontrole gitmiştin ???
Progestan kullanıyorum ilk kanamadan beri pruluton depot da çok kullandım. 2 hafta önce gitmiştim kanama alanı öncekine göre çok az ama yinede var Kanama 2 aydan fazladır yok çok şükür ama bu ağrılar hiç geçmedi

Canim bende de ağri var bazen sağ bazen solda kaç kere bu sebebten doktora gittim rahim buyuyor bebek rahime baski yapiyor ağri normal dedi bana şukur bir sorun yok bende

Yok canım benim pıhtılaşma sadece hamilelikte oluşuyormuş o yüzden gebelik başladığı an içiyorum doğuma kadar kullanıcam inşallah

Plesantanın yeri için birşey söyledi mi dr un ?

Geçmiş olsun canım dra danış tabiki herkes kasık ağrısı çekiyor ama sende leke vb var.Bende hala wc de leke kontrolü yapıyorum insan birkere korktu mu fena oluyor.

Canim daha önce kullanmadim gap markasini ama bakayim dedim o nedir fiyatlari oýle kız
Kız o zengin zengin bize çaktırmıyor ama kesin ali ağaoğluyla yada murat ülkerle akrabalığı var kesin kesin sadev şaka Bi yana alınma sakın maddi olarak ortalamanın üstünde olanlar bu markaları alabilir keske hepimiz alabilsek ama kısmet işte Allah daha cok versin inş sanada hepimize yinede bin şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…