- 6 Mayıs 2018
- 1.483
- 1.671
- 63
- 33
Ahahaah inanırım ki.Ben ZTen burda hergün anlatsam koparsınız 2 dir bebekle ilgili görüyorum ondan yazıyorum
Hm bedenleri nasıl canım ben hiçbişey anlamadimBen hm ve polodan verdim bikaç bişey evet bedenler bazılarında tükenmişkız kıyafetlerine ben bile bakıyorum arada gözüm gitmiyor değil
hm bebek kıyafetleri çok güzel bende 4-5 takım aldım. geldiler ama biraz kumaşı sert gibi :) bedenleri tam beden:) beden seçin üstünde yaş tablosu var ordan kaç aylık geldiğine bakıp alınca tam beden çıkıyorHm bedenleri nasıl canım ben hiçbişey anlamadim
Canım progestan fitil prolutonu bırakmışmıydın benimde şuan yok leke, kan alanı bıraktık bizde.1 ay önce gittiğimde birşey yoktu bitmişti inşAllah tekrarlamamıştır ama lekelenmem filan yok
Bende de oluyor normalde hiç duygusal biri değilimdir ama su an Müge anlı da kayıp kardes annelerini filan buluyorlardı ona bile ağlıyordum o kdr ağlarım ama yine annemle zıtlasıyoruz tellerime cok iyi basıyor eşimde değil benm de o kdr duygusallıhıma ragmen kendmi bagırncagır kavga ederken buluyorumAhahaah inanırım ki.Benim rüyamda eşim bazen beni uzuyor kalktıgımda da tripli oluyorum yavrum ya anlamıyor ne olduğunu
Kızlar ya ne dicem. Şu anneler günü reklamlarında ben çok duygulanıyorum. Sizde de oluyor mu? Bir de haftalık ebebek videosu seyrediyorum her hafta ağlatıyor beni yaBir de annemi dusundukce cok agliyorum nasil eziyetle buyutmustur kim bilir bizi diye. Ben cok agliyorum ama ya sacma sapan
Kesinlikle gapBen oğlumu full carters la ve GAP le büyüttüm ❤ Hem uzun süre kullanılıyor, yıpranmaları çok olmuyor hem de çoooook şıklar ❤❤❤
Çok ilginç yaa kızda kıllanma olmasıCanim benim durumda ayni normalde vücudum lazerli 3 senedir 1 tüy bile görmedim simdi heryerde fışkırıyor doktor yuzde 60 kız dedi ama bilemiyorum kesin degil benimkisi
Yıkadın mı , yıkayınca yumuşuyorhm bebek kıyafetleri çok güzel bende 4-5 takım aldım. geldiler ama biraz kumaşı sert gibi :) bedenleri tam beden:) beden seçin üstünde yaş tablosu var ordan kaç aylık geldiğine bakıp alınca tam beden çıkıyor
Arkadaşlar benim kasık ağrılarım hiç geçmedi resmen zonklama gibi kasılma gibi ağrılarım var sizler de de oluyor mu biraz korkuyorum tam hamileliğe adapte oluyorum yine böyle bir şey oluyor başından beri kanamalardan zaten alışamamıştım sabahta yine koyu sarı açık kahverengi gibi akıntım olduBir de bebeklerinin hareketlerini hissedenler acaba o hareketler esnasında canınız az da olsa yanıyor mu ? Acaba bebek hareketimi bazıları diyorum hafif vurma şeklinde çünkü
Hm bedenleri nasıl canım ben hiçbişey anlamadim
Canim daha önce kullanmadim gap markasini ama bakayim dedim o nedir fiyatlari oýle kızKesinlikle gapmothercare da çok güzeldi ama artık yok gapten alıp alıp kenara koyardım ikinciye bile etiketi üzerinde kıyafetler çıkmıştı. Abisinin kullandığı ana parça eşyaları özellikle önden fermuarlı sweatleri kullandı hala sağlamlar
Progestan kullanıyorum ilk kanamadan beri pruluton depot da çok kullandım. 2 hafta önce gitmiştim kanama alanı öncekine göre çok az ama yinede varkanama için ilaç kullanıyor musun , en son ne zaman kontrole gitmiştin ???
Canim bende de ağri var bazen sağ bazen solda kaç kere bu sebebten doktora gittim rahim buyuyor bebek rahime baski yapiyor ağri normal dedi bana şukur bir sorun yok bendeProgestan kullanıyorum ilk kanamadan beri pruluton depot da çok kullandım. 2 hafta önce gitmiştim kanama alanı öncekine göre çok az ama yinede varKanama 2 aydan fazladır yok çok şükür ama bu ağrılar hiç geçmedi
Yok canım benim pıhtılaşma sadece hamilelikte oluşuyormuş o yüzden gebelik başladığı an içiyorum doğuma kadar kullanıcam inşallahArslan5858 canım bana coraspinde başladık pıhtım biraz fazlaymış doktor bütün hayatın boyunca kullan coraspinden içmeye çalış hergün yada bi gün dolu bi gün boş gibi dedi ilerde kalp krizi beyin kanaması riskine karşı. Sende kullanıcakmısın normal yaşantında coraspin
Plesantanın yeri için birşey söyledi mi dr un ?Progestan kullanıyorum ilk kanamadan beri pruluton depot da çok kullandım. 2 hafta önce gitmiştim kanama alanı öncekine göre çok az ama yinede varKanama 2 aydan fazladır yok çok şükür ama bu ağrılar hiç geçmedi
Hep doların yüzündenCanim daha önce kullanmadim gap markasini ama bakayim dedim o nedir fiyatlari oýle kız
Geçmiş olsun canım dra danış tabiki herkes kasık ağrısı çekiyor ama sende leke vb var.Bende hala wc de leke kontrolü yapıyorum insan birkere korktu mu fena oluyor.Arkadaşlar benim kasık ağrılarım hiç geçmedi resmen zonklama gibi kasılma gibi ağrılarım var sizler de de oluyor mu biraz korkuyorum tam hamileliğe adapte oluyorum yine böyle bir şey oluyor başından beri kanamalardan zaten alışamamıştım sabahta yine koyu sarı açık kahverengi gibi akıntım olduBir de bebeklerinin hareketlerini hissedenler acaba o hareketler esnasında canınız az da olsa yanıyor mu ? Acaba bebek hareketimi bazıları diyorum hafif vurma şeklinde çünkü
Kız o zengin zengin bize çaktırmıyor ama kesin ali ağaoğluyla yada murat ülkerle akrabalığı var kesin kesinCanim daha önce kullanmadim gap markasini ama bakayim dedim o nedir fiyatlari oýle kız
Normal dedi canım uzun zamandır var ağrılarım bazen hiç olmuyor bazen nefesimi kesiyorPlesantanın yeri için birşey söyledi mi dr un ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?