2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
şimdi kaç yaşında ?
5 buçuk yaşında şuan..
şimdi alışmadıysa kardeşleriyle aynı odaya koyup daha kolay alıştırabilirsin . Kardeşleri de abileri sayesinde alışır
onun planı da öyle anne kardeslerim doğunca ben onlarla yaticam diyor
Ama en az 6 ay yine yanımda olacaklar çocuk odasında beşiklerin yeri yok hatta 1 sene de sürebilir bakalım ben oturma odasini çocuk odası yapma peşindeyim eşim yeni ev alma peşinde
Bakalım hangisi olacak..

Canım hem hamilelikten, hemde eşinin yardımcı olmayışının verdiği sıkıntıdan dolayı stres yapmışsın. Boşver bence bu günleri böyle stresle geçirme. Anneler günü hediyesi için diyorum bunu. Yardım konusunda uyar her zaman. Sende babalar gününde bebeğine hediye alır, babalar günü hediyesi aldım dersin. Ben olsam öyle yaparım

yaşı küçük daha annesi alışır inşallah bir noktada

Benimkide şimdi ayrı oda istiyor çokta cömert yatağını kardeşine veriyormuş kendisi yanda bir oda var misafir yatak odası gibi ütü odası oluyor bazen oraya geçecekmiş planlar , planlar
yesinler onu, bayılıyorum geleceklerini çıkar planlarıyla yapmalarına yaaaa bizimki de anne kardeşime duvar sticker ı aldın bana da ayılıyı alsana falan diye etrafımda dolaşıyor kuzummm

yaşı küçük daha annesi alışır inşallah bir noktada
İnşallah ya sabah uyanır uyanmaz karşıma dikiliyor çatık suratla anne ben sana demedim mi benim yanımdan babamın yanına gitme diye sitem ediyor oğlum senin yatağında yerimiz yok diyorum ozaman 3 muz burda yatalım diyor

yesinler onu, bayılıyorum geleceklerini çıkar planlarıyla yapmalarına yaaaa bizimki de anne kardeşime duvar sticker ı aldın bana da ayılıyı alsana falan diye etrafımda dolaşıyor kuzummm
Artık herşeyden iki tane annesi

yok valla bence.hiç abartmamışin..Hamile kadının kredisi sonsuz kusura bakmiycaklar..

çok zor tam ödipal dönemde zaten şimdi anneye ne aşk duyuyordur iç dünyasında birde ortakçı kardeş geliyor :) paylaş dur anneyi çok zor yaaa

ev alacaksan oturma odasını çocuk odasına çevir . Zaten üç çocukla oturma odası çok zor.. benim oturduğum apartmandakilerde oturma odasında yaşıyor birde iki, üç çocuk tek çocuk olsa bir derece . Kendi kendine çok zor o kadar hareketli olması ama iki çocukla odanın duvarları üzerime gelir benim

Özel de ki doktorum 3 hafta sonra gel 4 boyutlu için yönlendiricem dedi bende fiyatını bilmediğim için devlete randevu aldım bilemedim ki
Canım özelde sanırım 500 TL civarı ayrıntılı usg yani ortalama değişebilir bu tabi
Devlete ayrıntılı usg zamanın olduğunu söyledin mi devlet de olsa farketmez önemli olan ayrıntılı usg zamanın olduğunu belirtmen

Bende de var aynısı canım. Böbreklerim felan mı ağrıyor acaba dedim ama baktım sürekli olan bişey değil. Benim sağ tarafta oluyo gaz ağrısı gibi de değil okuyunca aaa bendekinin aynısı dedim

çok zor tam ödipal dönemde zaten şimdi anneye ne aşk duyuyordur iç dünyasında birde ortakçı kardeş geliyor :) paylaş dur anneyi çok zor yaaa
daha mı çok kıskanır dersin
Ben yandım desene işim çok zor desene..
ben daha geçen sene eşime oturma odasına birsey yapmayalım çocuk düşünüyoruz orayı çocuk odası yapmayı düşünüyorum dedim kocaman odayı çocuk odası mı yapicaz dedi koltukları değiştirdi unite aldı daha yepyeni.. Şimdi kendisi de benim fikrime geldi hele birde ikiz olunca çocuklara oda lazım çocuk odası küçük diyor bakalım 1 2 seneye ev aldı aldı almadı oturma odası çocuk odası olacak kendisi de kabul etti..

Aslind
Benimde gobegimde killanma oldu bende hep eksi tuzlu yedim tatli agzima surmedim ama benim.kizimm olucakmis yiyecejle alakasi yokmudur nedir anlamadim

Kendi teorim var ama sende nasıl tutacak bilmiyorum ilk defa kardeş geldiği için bir süre kıskanır ama sonra geçer . Kardeş olayına bir alışması lazım .
Benim teorime göre iki çocukta kıskançlık daha çok oluyor kendimden yola çıkarak oluşturdum mesela biz iki kardeşiz . Ben birşey olduğunda anneme oğlun derdim, kardeşim kızın derdi ( tabi daha küçükken ) . Benzer şeyi benimkilerde de görüyorum o abim diyor ,öbürü kardeşim diyor ama üç veya daha fazla olunca hangi birini söyleyeyim diyecek çocuk ,kıskançlık ortadan kalkacak

Aslind

Benimde gobegimde killanma oldu bende hep eksi tuzlu yedim tatli agzima surmedim ama benim.kizimm olucakmis yiyecejle alakasi yokmudur nedir anlamadim

kızda kıllanma olması çok ilginç , oğlun olmasın senin %100 kız mi dedi

Tamam canım çok teşekkür ederim. Yaa üzüldüm niye fazla çıkmış ki sende ailede var mı. Genetik oluyor genelde yüksek pıhtılaşma.
Yoktu canım kimsede bunla ilgili bi sorun yaşanmamıştı Bende anlamadım acaba diyorum hamilelikte yükseliyormuş pıhtı durumu ondan mı oldu hamileliktenbi kaç sene sonra bdaha test yaptırayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…