dimişimdi alışmadıysa kardeşleriyle aynı odaya koyup daha kolay alıştırabilirsin . Kardeşleri de abileri sayesinde alışır
Kardeşin bu güzellikleri oluyor iştedimihep bir yöntem vardır
5 buçuk yaşında şuan..şimdi kaç yaşında ?
onun planı da öyle anne kardeslerim doğunca ben onlarla yaticam diyorşimdi alışmadıysa kardeşleriyle aynı odaya koyup daha kolay alıştırabilirsin . Kardeşleri de abileri sayesinde alışır
Canım hem hamilelikten, hemde eşinin yardımcı olmayışının verdiği sıkıntıdan dolayı stres yapmışsın. Boşver bence bu günleri böyle stresle geçirme. Anneler günü hediyesi için diyorum bunu. Yardım konusunda uyar her zaman. Sende babalar gününde bebeğine hediye alır, babalar günü hediyesi aldım dersin.Kızlar bu aralar çok sinirliyim acaba durumları ben mi abartıyorum bilmiyorumbugün eşimle e bebeğe girdik orda güzel bi yeni doğan seti gördük ben çok beğendim eşimde sana bunu anneler günü hediyesi olarak alıyorum hemen dedi ama ben sinir oldum kavga ettim zaten bebeğin normal bi ihtiyacını bana hediye olarak alması ne kadar normal bir şey ! O kendince senin çok beğendiğin bir şeyi alıp seni mutlu etmek istedim diyo ama böyle hediye mi olur
Sonra akşam yemeği için ben mutfağa geçtim o gitti uyudu bana hiç yardım etmedi normalde yemeği filan beraber yapıyoruz aslında o hep kaçmaya çalışıyorda ben kavga gürültü her iş ortak yapılacak diye diretiyorum neyse bu kalkana kadar ben yemeği bitirdim ama bana yardım etmedi diye yine kavga ettim.
Hamilelikten mı yoksa evde sürekli beraber olmamızdan mı nedir bilmiyorum ama eşime karşı hiç tahammülüm kalmadı sizce iki olayda da ben çok mu abartmışım yoksa haklı mıyım fikrinizi sormak istiyorum.
yaşı küçük daha annesi alışır inşallah bir noktada5 buçuk yaşında şuan..
onun planı da öyle anne kardeslerim doğunca ben onlarla yaticam diyor
Ama en az 6 ay yine yanımda olacaklar çocuk odasında beşiklerin yeri yok hatta 1 sene de sürebilir bakalım ben oturma odasini çocuk odası yapma peşindeyim eşim yeni ev alma peşinde
Bakalım hangisi olacak..
yesinler onu, bayılıyorum geleceklerini çıkar planlarıyla yapmalarına yaaaaBenimkide şimdi ayrı oda istiyorçokta cömert yatağını kardeşine veriyormuş kendisi yanda bir oda var misafir yatak odası gibi ütü odası oluyor bazen oraya geçecekmiş planlar , planlar
İnşallah ya sabah uyanır uyanmaz karşıma dikiliyor çatık suratla anne ben sana demedim mi benim yanımdan babamın yanına gitme diye sitem ediyor oğlum senin yatağında yerimiz yok diyorum ozaman 3 muz burda yatalım diyoryaşı küçük daha annesi alışır inşallah bir noktada
Artık herşeyden iki tane annesiyesinler onu, bayılıyorum geleceklerini çıkar planlarıyla yapmalarına yaaaabizimki de anne kardeşime duvar sticker ı aldın bana da ayılıyı alsana falan diye etrafımda dolaşıyor kuzummm
yok valla bence.hiç abartmamışin..Hamile kadının kredisi sonsuz kusura bakmiycaklar..Kızlar bu aralar çok sinirliyim acaba durumları ben mi abartıyorum bilmiyorumbugün eşimle e bebeğe girdik orda güzel bi yeni doğan seti gördük ben çok beğendim eşimde sana bunu anneler günü hediyesi olarak alıyorum hemen dedi ama ben sinir oldum kavga ettim zaten bebeğin normal bi ihtiyacını bana hediye olarak alması ne kadar normal bir şey ! O kendince senin çok beğendiğin bir şeyi alıp seni mutlu etmek istedim diyo ama böyle hediye mi olur
Sonra akşam yemeği için ben mutfağa geçtim o gitti uyudu bana hiç yardım etmedi normalde yemeği filan beraber yapıyoruz aslında o hep kaçmaya çalışıyorda ben kavga gürültü her iş ortak yapılacak diye diretiyorum neyse bu kalkana kadar ben yemeği bitirdim ama bana yardım etmedi diye yine kavga ettim.
Hamilelikten mı yoksa evde sürekli beraber olmamızdan mı nedir bilmiyorum ama eşime karşı hiç tahammülüm kalmadı sizce iki olayda da ben çok mu abartmışım yoksa haklı mıyım fikrinizi sormak istiyorum.
İnşallah ya sabah uyanır uyanmaz karşıma dikiliyor çatık suratla anne ben sana demedim mi benim yanımdan babamın yanına gitme diye sitem ediyor oğlum senin yatağında yerimiz yok diyorum ozaman 3 muz burda yatalım diyor
5 buçuk yaşında şuan..
onun planı da öyle anne kardeslerim doğunca ben onlarla yaticam diyor
Ama en az 6 ay yine yanımda olacaklar çocuk odasında beşiklerin yeri yok hatta 1 sene de sürebilir bakalım ben oturma odasini çocuk odası yapma peşindeyim eşim yeni ev alma peşinde
Bakalım hangisi olacak..
Canım özelde sanırım 500 TL civarı ayrıntılı usg yani ortalama değişebilir bu tabiÖzel de ki doktorum 3 hafta sonra gel 4 boyutlu için yönlendiricem dedi bende fiyatını bilmediğim için devlete randevu aldım bilemedim ki
Bende de var aynısı canım. Böbreklerim felan mı ağrıyor acaba dedim ama baktım sürekli olan bişey değil. Benim sağ tarafta oluyo gaz ağrısı gibi de değil okuyunca aaa bendekinin aynısı dedimKızlar bsy sorcam dünden beri sürekli yer değiştiren Bi ağırlık var genelde solumda olıyo ama yer değiştiriyor ebeye sordum bgn yıgılma yapıyordur artık dedi sizdede varmı böle bsy öle kelebek çırpıntısı filan yasamadım ben ama yer değiştiriyor agırlık gaz da değil gazı da biliyorum bide bu detaylı ultrasyon kaç dk sürüyo bilen varmı
daha mı çok kıskanır dersinçok zor tam ödipal dönemde zaten şimdi anneye ne aşk duyuyordur iç dünyasında birde ortakçı kardeş geliyor :) paylaş dur anneyi çok zor yaaa
ben daha geçen sene eşime oturma odasına birsey yapmayalım çocuk düşünüyoruz orayı çocuk odası yapmayı düşünüyorum dedim kocaman odayı çocuk odası mı yapicaz dedi koltukları değiştirdi unite aldı daha yepyeni.. Şimdi kendisi de benim fikrime geldi hele birde ikiz olunca çocuklara oda lazım çocuk odası küçük diyor bakalım 1 2 seneye ev aldı aldı almadı oturma odası çocuk odası olacak kendisi de kabul etti..ev alacaksan oturma odasını çocuk odasına çevir . Zaten üç çocukla oturma odası çok zor.. benim oturduğum apartmandakilerde oturma odasında yaşıyor birde iki, üç çocuktek çocuk olsa bir derece . Kendi kendine çok zor o kadar hareketli olması ama iki çocukla odanın duvarları üzerime gelir benim
Aslind@Arslan5858 canım bana coraspinde başladık pıhtım biraz fazlaymış doktor bütün hayatın boyunca kullan coraspinden içmeye çalış hergün yada bi gün dolu bi gün boş gibi dedi ilerde kalp krizi beyin kanaması riskine karşı. Sende kullanıcakmısın normal yaşantında coraspin
Benimde gobegimde killanma oldu bende hep eksi tuzlu yedim tatli agzima surmedim ama benim.kizimm olucakmis yiyecejle alakasi yokmudur nedir anlamadimBenimde doktorum 12.haftada tahminde bulunmuştu erkek diyenifty sonucunda da erkek çıktı bugün pipisinide gördük Allah’ın izniyle oğlum olacak kızlar ❤ Allah sağ Salim kucağımıza almayıda nasip etsin inşAllah Çin takvimi , Ramzi teorisi ve Rus takvimi tuttu bende.Onun haricinde göbeğimde kıllanma oldu. Hep tuzlu, ekşi yedim.Tatlıdan soğudum.Ayaklarım çok üşüdü.Kat kat çoraplar, patikler giydim.En çok akşam üstü akşam kusmalarım oldu.Sabah aç karna 3,4kere kustum.Benim bünyede bunlar oldu
daha mı çok kıskanır dersin
Ben yandım desene işim çok zor desene..
ben daha geçen sene eşime oturma odasına birsey yapmayalım çocuk düşünüyoruz orayı çocuk odası yapmayı düşünüyorum dedim kocaman odayı çocuk odası mı yapicaz dedi koltukları değiştirdi unite aldı daha yepyeni.. Şimdi kendisi de benim fikrime geldi hele birde ikiz olunca çocuklara oda lazım çocuk odası küçük diyor bakalım 1 2 seneye ev aldı aldı almadı oturma odası çocuk odası olacak kendisi de kabul etti..
Aslind
Benimde gobegimde killanma oldu bende hep eksi tuzlu yedim tatli agzima surmedim ama benim.kizimm olucakmis yiyecejle alakasi yokmudur nedir anlamadim
Yoktu canım kimsede bunla ilgili bi sorun yaşanmamıştıTamam canım çok teşekkür ederim. Yaa üzüldüm niye fazla çıkmış ki sende ailede var mı. Genetik oluyor genelde yüksek pıhtılaşma.
Bünyeye göre de değişiyor sanırsamAslind
Benimde gobegimde killanma oldu bende hep eksi tuzlu yedim tatli agzima surmedim ama benim.kizimm olucakmis yiyecejle alakasi yokmudur nedir anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?