Ben ZTen burda hergün anlatsam koparsınız 2 dir bebekle ilgili görüyorum ondan yazıyorum
O nasıl oluyor ya öle seyler de mi varBenim oğlumda böbreğime yatınca, böbreğim 2 katına çıktı normal doğum için beklerken hemen sezeryana alındım ☺
Hahaha ben oraları gectim cok gördüm onlardan hatta en son Bi tane kadınla aldatıyomus kadında böle paspaye çirkin avam bşymiş diyorum ki aldatıyosun da bunla mı aldatıyosun hiç yakıştıramadım sana böle Bi kadını ne buldun bunda bende böle olayım filan diyorum anlatırken de ne gülmüştü bide benm eşim herkesi begenmez öle tarz olarak filan bilinçaltı işteBende bir tur kestirdim ohhh rüyamda gezdim geldim . Hamilelikte hakkaten artıyor rüyalar ama hamileliğin şanı eşin aldatma rüyaları azıcık daha göbekler çıksın rüyadan kavgaya kalkıyorsunuyan , uyan kimdi o diye
İlk olay için bence biraz abartmıssın gibi beklentiyle alakalı mesela benm eşim deseydi öle cok mutlu olurdum cunkü anneler günü filan cok önemsemez böle kapitalist sistemin gerektirdiği günleriKızlar bu aralar çok sinirliyim acaba durumları ben mi abartıyorum bilmiyorumbugün eşimle e bebeğe girdik orda güzel bi yeni doğan seti gördük ben çok beğendim eşimde sana bunu anneler günü hediyesi olarak alıyorum hemen dedi ama ben sinir oldum kavga ettim zaten bebeğin normal bi ihtiyacını bana hediye olarak alması ne kadar normal bir şey ! O kendince senin çok beğendiğin bir şeyi alıp seni mutlu etmek istedim diyo ama böyle hediye mi olur
Sonra akşam yemeği için ben mutfağa geçtim o gitti uyudu bana hiç yardım etmedi normalde yemeği filan beraber yapıyoruz aslında o hep kaçmaya çalışıyorda ben kavga gürültü her iş ortak yapılacak diye diretiyorum neyse bu kalkana kadar ben yemeği bitirdim ama bana yardım etmedi diye yine kavga ettim.
Hamilelikten mı yoksa evde sürekli beraber olmamızdan mı nedir bilmiyorum ama eşime karşı hiç tahammülüm kalmadı sizce iki olayda da ben çok mu abartmışım yoksa haklı mıyım fikrinizi sormak istiyorum.
bebeğin ileride memeden kesilmesi daha kolay oluyor, tek başına uyuyabilmesini kolaylaştırıyor. çocuğun sınır algısı gelişiyor vb gibi... ama tabi bebek ihmal edildiğini hissetmemeli, anneyi çağırdığında anne şefkatiyle orada olmalı. ben oğlumda böyle hareket ettim. sonucunu güzel aldık çok şükürNasıl sıkıntılar alışamama felan mı
Kızlar bu aralar çok sinirliyim acaba durumları ben mi abartıyorum bilmiyorumbugün eşimle e bebeğe girdik orda güzel bi yeni doğan seti gördük ben çok beğendim eşimde sana bunu anneler günü hediyesi olarak alıyorum hemen dedi ama ben sinir oldum kavga ettim zaten bebeğin normal bi ihtiyacını bana hediye olarak alması ne kadar normal bir şey ! O kendince senin çok beğendiğin bir şeyi alıp seni mutlu etmek istedim diyo ama böyle hediye mi olur
Sonra akşam yemeği için ben mutfağa geçtim o gitti uyudu bana hiç yardım etmedi normalde yemeği filan beraber yapıyoruz aslında o hep kaçmaya çalışıyorda ben kavga gürültü her iş ortak yapılacak diye diretiyorum neyse bu kalkana kadar ben yemeği bitirdim ama bana yardım etmedi diye yine kavga ettim.
Hamilelikten mı yoksa evde sürekli beraber olmamızdan mı nedir bilmiyorum ama eşime karşı hiç tahammülüm kalmadı sizce iki olayda da ben çok mu abartmışım yoksa haklı mıyım fikrinizi sormak istiyorum.
bende yaşayınca gördüm böyle bir durum olduğunu, zorduO nasıl
O nasıl oluyor ya öle seyler de mi var
bebeğin ileride memeden kesilmesi daha kolay oluyor, tek başına uyuyabilmesini kolaylaştırıyor. çocuğun sınır algısı gelişiyor vb gibi... ama tabi bebek ihmal edildiğini hissetmemeli, anneyi çağırdığında anne şefkatiyle orada olmalı. ben oğlumda böyle hareket ettim. sonucunu güzel aldık çok şükür
Hım anladım neyseki Baska sıkıntı olmamıs bunla şükürbende yaşayınca gördüm böyle bir durum olduğunu, zorduçalışırken böbreğimden sırtıma dağılan çok yoğun bir ağrı hissettim.arkadaşım doğum başladı heralde diye eşimi çağırdı ama gittiğimizde sağ böbreğimin üstünde yatan bir dana bulduk hemen ameliyata alındım sezeryanla bebişimi kucağıma verdiler ama ağrım 2 hafta kadar devam etti. şimdi sorun yok ama ara ara ağrı hissediyorum.
Benim oğlum yanimdaydi hep memeden kesilmesi hiç zor olmadı ama uykuya katılıyorum hala yalnız yatmak istemez bağlılık oluşuyor..bebeğin ileride memeden kesilmesi daha kolay oluyor, tek başına uyuyabilmesini kolaylaştırıyor. çocuğun sınır algısı gelişiyor vb gibi... ama tabi bebek ihmal edildiğini hissetmemeli, anneyi çağırdığında anne şefkatiyle orada olmalı. ben oğlumda böyle hareket ettim. sonucunu güzel aldık çok şükür
hem hormonal değişimler hem sürekli bir arada olma hali vb gibi faktörler birleşince ortaya çatışmalar doğabiliyor. herkesin özel günlere yüklediği anlamlar farklı demek ki daha kişisel yada daha özenli bir beklenti içindeydin canım ve davranışı ve süre gelen diğer davranışları seni çok öfkelendirmiş. senin için zor olan süreç eşin içinde birçok zorluk barındırıyor olmalı, büyük ihtimalle o da tepkine şaşırdı ve anlamsız bulup öfkelendi. sakince oturup konuşmak çok önemli özellikle geçirdiğimiz şu baskılı dönemde tepkilerimiz her zaman hissettiğimiz gibi karşı tarafa iletilmiyor. :)Kızlar bu aralar çok sinirliyim acaba durumları ben mi abartıyorum bilmiyorumbugün eşimle e bebeğe girdik orda güzel bi yeni doğan seti gördük ben çok beğendim eşimde sana bunu anneler günü hediyesi olarak alıyorum hemen dedi ama ben sinir oldum kavga ettim zaten bebeğin normal bi ihtiyacını bana hediye olarak alması ne kadar normal bir şey ! O kendince senin çok beğendiğin bir şeyi alıp seni mutlu etmek istedim diyo ama böyle hediye mi olur
aynen çok şükür :)Hım anladım neyseki Baska sıkıntı olmamıs bunla şükür
memeden kolay kesilmesi nimet :) şanslısınız çok... benim ve eşimin ortak görüşü bu yönde olduğu için şimdi Allah nasip ederse 2. çocuğumuza da aynı şekilde yaklaşımda bulunacağız. oğlumla ilgili sınır sıkıntısı çok şükür hiç yaşamadık, inşallah kardeşinde de yaşamayız :)Benim oğlum yanimdaydi hep memeden kesilmesi hiç zor olmadı ama uykuya katılıyorum hala yalnız yatmak istemez bağlılık oluşuyor..
Tabiki ayrı uyumaları daha iyi biz o zaman kiradaydik ve çocuk odası yoktu mecbur 2 yaşına kadar yanimdaydi 2 yaşından sonra odası oldu ama bir türlü alışamadı yalnız yatmaya onu uyutup öyle geçiyorum odama..memeden kolay kesilmesi nimet :) şanslısınız çok... benim ve eşimin ortak görüşü bu yönde olduğu için şimdi Allah nasip ederse 2. çocuğumuza da aynı şekilde yaklaşımda bulunacağız. oğlumla ilgili sınır sıkıntısı çok şükür hiç yaşamadık, inşallah kardeşinde de yaşamayız :)
Canim 17 ci 18 ci haftalarda rahim buyuduğu için göbeğin 2 parmak aldinda oluyor ama durmuyorlar yerinde orasi ayri meseleKızlar bebek ne zaman yukarı çıkıyor hep göbeğin altında mı hissediyorsunuz
şimdi kaç yaşında ?Tabiki ayrı uyumaları daha iyi biz o zaman kiradaydik ve çocuk odası yoktu mecbur 2 yaşına kadar yanimdaydi 2 yaşından sonra odası oldu ama bir türlü alışamadı yalnız yatmaya onu uyutup öyle geçiyorum odama..
Tabiki ayrı uyumaları daha iyi biz o zaman kiradaydik ve çocuk odası yoktu mecbur 2 yaşına kadar yanimdaydi 2 yaşından sonra odası oldu ama bir türlü alışamadı yalnız yatmaya onu uyutup öyle geçiyorum odama..
Benmkide sola yerleştiriyor galiba buldu tabi rahat yeri bu erkekler hep keyfine düşkün oluyo işteCanim 17 ci 18 ci haftalarda rahim buyuduğu için göbeğin 2 parmak aldinda oluyor ama durmuyorlar yerinde orasi ayri mesele1 hafta ara ils gittim ilkkinde dik duruyordu ikincisinde poposunu sol kasiğima koymuştu yane hafta ilerledikce rahim yukari doğru gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?