2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Neden erken olsun neredeyse yolu yarıladık :)
Ben alacağım markaları favorilere atıp bekliyorum indirime girdiği zamanda alıyorum. Elbet alınacak sonuçta

20 bitmeden yarı saymıyorum ben daha dogum yaklastıkca stres basıcak bana belirsizlikler beni cok yoruyor Bi an öncede bitsede gitsek diyorum
ya çocuk 38 de gelirse
Ya neden stres bassın güzel düşünelim her şey güzel olacak çünkü

Ben normalde de biraz duygusalım ama simdi daha beter oldu. Ay yok kız şu ara anneme hiç kıyamıyorum Eşim de çok dalga geçiyor yaf ebebek videolarını o yokken gizlice izleyip ağlıyorum ben de

Canim bende de ağri var bazen sağ bazen solda kaç kere bu sebebten doktora gittim rahim buyuyor bebek rahime baski yapiyor ağri normal dedi bana şukur bir sorun yok bende
İnşAllah benimki de öyledir canım ya

Yok canım benim pıhtılaşma sadece hamilelikte oluşuyormuş o yüzden gebelik başladığı an içiyorum doğuma kadar kullanıcam inşallah
Anladım canım ben bu testi hamilelikten sonra tekrar yaptırayım diyorum hamilelikte pıhtı yükseliyormuş bide kullanılan ilaçlar var vücut temizlenince yaptırıp bakayım sonuca

Bende dün bıraktım progestanla prolutonu canım, ağrın Nasıl oluyor

Canım onu bende bir kaç kere hissettim sanki içerden bişey çarpıyor ve o sırada orada saniyelik acı gibi bişey olup geçiyor bi kaç kere oluyordu bi kaç gün öncesi

Siz bahsedince şöyle bir gözattım hm de güzel indirimler var boş kaldıkça takip edin , stok güncelliyorlar ara ara

Eklentiler

• 1EF74A3F-C2DD-4FA2-B75A-39CB327E9B0B.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 42
Anladım canım ben bu testi hamilelikten sonra tekrar yaptırayım diyorum hamilelikte pıhtı yükseliyormuş bide kullanılan ilaçlar var vücut temizlenince yaptırıp bakayım sonuca
Aynen canım muhakkak yaptır kendine de riskin varsa ilacını ihmal etme tabiki

Yaa birde gezebilsek bak nasıl geçecekte inşallah atlatırız bu günleri
Sorma canım valla şu hamile halimle denize giremezsem, o elbiseleri giyemezsem içimde kalacak.
Pazartesiden sonra ne olacak bakalım. Avm açılmasını çok hayra yormuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…