2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Siz bahsedince şöyle bir gözattım hm de güzel indirimler var boş kaldıkça takip edin , stok güncelliyorlar ara ara
Herkesim durumu farklı tabi ama çoğumuz ortalamayız çok pahalı markaları alamıyoruz. Böyle bir şeyi paylastigin için de çok teşekkürler mertur. Yine begendigin mesajlarından biri

BEN e nabızdan aldım devlete randevuyu arayıp almadım ki kuzum arayıp mı belirteyim

Tesekkur ederim bedenleri de kalmamış sanki tulumları çok methediyorlardı

Bende oğlumdan kalan ayı tulumları falan sakladım şimdi yıkayıp kullanacak inşallah

Yok şu an GAP bende almıyorum oğlumdan kalanları kullanıcam ama bebek arabamı odası İçin son 1 yıldır para Biriktiriyorum iyi ki biriktirmişim

Herkesim durumu farklı tabi ama çoğumuz ortalamayız çok pahalı markaları alamıyoruz. Böyle bir şeyi paylastigin için de çok teşekkürler mertur. Yine begendigin mesajlarından biri
O zaman al sana bir güzel mesaj daha , bak bu markada harika , ürünleri , kumaşı ve bunun fiyatıda iyi

Eklentiler

• E3B0D15E-4DEE-4D14-A425-1B66AC96C218.webp
    16 KB · Görüntüleme: 46
Ben oğlumu 1 yaşına kadar ayı gibi gezdirdim şimdi hayalim bu Velettede öyle yapmak çok tatlılar ❤❤❤
Bende birde kanguruya takıyordum oyuncak ayı gibi 2012 o zamanlar daha öyle şeyler tek tük dışarıda aaa oyuncak ayı hareket ediyor fln diyenler oluyordu

Dün joker Baby de braun ateş ölçer indirime girmişti. Yetişip alamadım

Kızlar bu arada her şeyi bebek doğana kadar almaya kalkmayın, hemen alınması gerekli olmayan şeyleri ebebek'teki şubat indirimlerine bırakmakta fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…