Herkesim durumu farklı tabi ama çoğumuz ortalamayız çok pahalı markaları alamıyoruz. Böyle bir şeyi paylastigin için de çok teşekkürler mertur. Yine begendigin mesajlarından biri
Canım özelde sanırım 500 TL civarı ayrıntılı usg yani ortalama değişebilir bu tabi
Devlete ayrıntılı usg zamanın olduğunu söyledin mi devlet de olsa farketmez önemli olan ayrıntılı usg zamanın olduğunu belirtmen
hm bebek kıyafetleri çok güzel bende 4-5 takım aldım. geldiler ama biraz kumaşı sert gibi :) bedenleri tam beden:) beden seçin üstünde yaş tablosu var ordan kaç aylık geldiğine bakıp alınca tam beden çıkıyor
Kesinlikle gap mothercare da çok güzeldi ama artık yok gapten alıp alıp kenara koyardım ikinciye bile etiketi üzerinde kıyafetler çıkmıştı. Abisinin kullandığı ana parça eşyaları özellikle önden fermuarlı sweatleri kullandı hala sağlamlar
Kız o zengin zengin bize çaktırmıyor ama kesin ali ağaoğluyla yada murat ülkerle akrabalığı var kesin kesin sadev
şaka Bi yana alınma sakın maddi olarak ortalamanın üstünde olanlar bu markaları alabilir keske hepimiz alabilsek ama kısmet işte Allah daha cok versin inş sanada hepimize yinede bin şükür
Ama sürekli stok yeniliyorlar. Ben her gün bir girip bakıyorum Birde bebecruz gibi siteler var yeni etiketli ürünlerine bakıyorum. Çok güzel markalar çok uygun fiyatlara oluyor
Herkesim durumu farklı tabi ama çoğumuz ortalamayız çok pahalı markaları alamıyoruz. Böyle bir şeyi paylastigin için de çok teşekkürler mertur. Yine begendigin mesajlarından biri
Bende birde kanguruya takıyordum oyuncak ayı gibi 2012 o zamanlar daha öyle şeyler tek tük dışarıda aaa oyuncak ayı hareket ediyor fln diyenler oluyordu
Bende birde kanguruya takıyordum oyuncak ayı gibi 2012 o zamanlar daha öyle şeyler tek tük dışarıda aaa oyuncak ayı hareket ediyor fln diyenler oluyordu
Kızlar bu arada her şeyi bebek doğana kadar almaya kalkmayın, hemen alınması gerekli olmayan şeyleri ebebek'teki şubat indirimlerine bırakmakta fayda var.