2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar maltofer demir ilacı kullanan var mı nasıl kullanılıyor anlamadım direk mi içilecek bişeyin içine dökülüp mü internettede bulamadım hep hap şekli

Canim merhaba forumda Fatma bilgehanı araştırırken mesajına denk geldim aynı doktorla mı devam ettin? Fatma hanımı tavsiye ettiler bana kararsız kaldım

Ya ne kadar süreyle oluyor peki bide her gün oluyor mu kesin ben dün bişey hissettim hala anlayamadım bugün tekrar hisseder miyim acaba
Hemen olup geçiyor dün yemek yerken oldu meyve yerden oldu. Kelebek kıpırtısı gibi. İşte anlam veremediğin ama içinde bi hareket hissettiğin şey o canım

Bugün kontrolüm vardı bebişlerim iyiydi çok şükür cinsiyet kesinleşti bir kızım bir oğlum oluyor eve gelene kadar arabada oyun havasi açıp oynadık esimle
Hayirli olsun bebişler rabbim kucağina almayi nasip etsin ben demiştim sana biri kız biri erkek diye

Kızlar bebeği hissedememeniz çok normal henüz minicikler 20. Hafta icersindeyim bende ikinci gebeligim daha onceden seyirme gibi hissediyordum ama durakladi haftalardir hissetmiyordum simdi net olarak yeni yeni hissetmeye basladim ozellikle yemek yedikten sonra hareketleniyor minigim
Bu arada cinsiyetler de ögrenilmiş gözünüz aydın canlar biz 20. Haftadayız hala öğrenemedik şaka gibi:))

Keismlikle katılıyorum bende öle düşünüyorum walla sırf marka diye bazıları bu kdr pahalı reklamına psra ödüyoruz resmen hepsi için demiyorum tabi ama bu herkesin bildiği reklamları sürekli cıkan markalar böle bence reklam parasını bizden alıyorlar

Bugün kontrolüm vardı bebişlerim iyiydi çok şükür cinsiyet kesinleşti bir kızım bir oğlum oluyor eve gelene kadar arabada oyun havasi açıp oynadık esimle

Ayyy gözünüz aydın bizimde ikizde hevesimiz vardı ama çok düşük bir ihtimaldi zaten olmadı sağlıkla kucağına al bebikolarını

Bence de öyle ederinden fazla hiç gerek yok hayatta daha önemli şeyler var

Ayyy gözünüz aydın bizimde ikizde hevesimiz vardı ama çok düşük bir ihtimaldi zaten olmadı sağlıkla kucağına al bebikolarını
Teşekkürler canım
Kısmet bende ikizden korkuyordum tüp bebek olunca garanti olsun diye iki embriyo transfer edilmesini istiyorduk her seferinde bu sefer tuttu ama pişman değilim iyiki de ikiz yapmışız 3. Denemede ikiz tuttu

Bende sırf marka adı adına pahalı alma taraftarı değilim kaliteyi severim ama çok pahali kıyafet almaya gönlüm el vermiyor..
Kaliteli ve uygun markalarda var özellikle evin içinde giydirdiklerimi uygun almaya çalışıyorum..
Mont, yağmurluk, ayakkabı, bayramlık tarzı sürekli giyilecek seylere çok para veririm sadece

Konu markadan daha çok rahatlık, hangisinde rahatsanız en güzeli o dur. Deneyimlemek önemli. Aman Allahım bu marka diye alınan şeyler değil kıyafetler ki bu markalar zaten öyle markalar değil. İçinize sinen, gönlünüze göre olan en önemlisi ohh ne rahat ettim beli sıkmadı diyeceğiniz çok cici kıyafetleriniz olsun inşallah

Kıyamam Rabbim sağlıkla mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsin ne güzel İki mutluluk tek karında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…