@Busrau57 canım doktor tavsiyesi ile ilgili konuşulmuş. İlk gebeliğimde ben de Bağcılar medipol e gidiyordum ama memnun kalmadım. Daha 20 Li haftaların başındayken sağ böbreğimde büyüme oldu ve neredeyse beni ameliyat edeceklerdi. Başka alternatifler olmasına rağmen hemen ameliyat dediler ve daha sonra eğitim araştırma da profesör ameliyatın riskli olduğunu, bebek küçük olduğu için kaybedilme riskinin yüksek olduğunu, ameliyatın en son çare olduğunu vs söyledi. Bu olay bizi hastaneden soğuttu resmen. Bir arkadaşın dediği gibi doktorlar sezaryen yanlısı biraz. Eltim de dahil olmak üzere çok akrabam orada doğum yaptı ve hepsi sezaryen. Ayrıca çok kalabalık bir hastane, Araplar vs çok tercih ediyor, muayenelerde çok sıra bekliyorsun. Bu hamileliğimde tavsiye üzerine Esenler medipol e Fatma bilgehana gittim. İki yakın arkadaşım bir kaç ay önce onda doğum yaptılar ve çok memnunlardı. Ama randevum mesai saati bitiMine denk geldi, doktor çok ilgilenmedi gibi geldi bana. Kuzenim medipol üniversitesinde tıp öğrencisi, her iki hastenede de staj yaptı o da Esenler medipol de Burcu aydın I tavsiye ediyor. İnşallah virüs bitince ona da gideceğim, memnun kalırsam söylerim