2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar diş ağrısından kıvranıp duruyordum dişçiye gittim minoset ben agumentin verdi agumentini içmedim ama minoseti içtim ağrıdan duramadığı için doktora sordum kullanabilirsin dedi ama yinede içim rahat etmedi

Gecmiş olsun canım dişine ne yapılması gerekiyor doktor ne dedi?

Kızlar sizce ekranda isaretledigim kısım neye benziyor ..nub teorisi sayfasında yorum istedim orası nub degil dedi arkadaş

Eklentiler

• Screenshot_20200511-151908.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 55
Canım geçmiş olsun ben de geçen hafta diş ağrısından kıvrandım apse yapmış dişim ve antibiyotik kullandım doktorlara danışarak larqopen ilacım. Parol da verdi ağrı kesici almama gerek kalmadan kesildi ağrım şükürler olsun 4 gün oldu içiyorum. Doktor asıl içmezsem ağrının bebeğe daha çok zararı olacağını söyledi 3-6 ay içerisinde diş çekimi bile yapılabilirmiş için rahat olsun sadece ağrı kesicilerle olmaz antibiyotik başladıysa kullan bence.

Gecmiş olsun canım dişine ne yapılması gerekiyor doktor ne dedi?
20 ilk diş çekim olucak sanırım ve köpek dişim kırıldı boşluk var hava alıyor ama hiç bakmadı sadece ilaç yazdı kendi doktorundan İZin alsan bile rapor getirsen bile ben senin dişini yapamam o mesüliyeti almam dedi devlet diş hastanesi

Bana verdiği agumentin 625 mg di sanırım ama müdahale edemem diyor rapor dahi getirsen o mesüliyeti almam diyor anlamadım gitti antibiyotik için de baktın rahatlattı almayı kes bidaha ağrı yaptığın da iç dedi ama ben bitek minoseti içtim

Geçmiş olsun canım benim de çekim yaptırmam lazım da aslında şuan çekim tedavi yasak hiçbir şey yapmıyorlar işte ama benim de korkum son aylarda ağrırsa napıcaz böyle dokunamazlar da ilaç da alamayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…