2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kesinlikle canim zaten daimi kullanılcak bir parça değil ..

Hamile kıyafeti bulmak ne kadar zormuş hep söylerlerdi:/ bir de işe geliyorum daha da zorluyor beni düşük bel pantolonlarımın düğmesine saç tokası geçirip kullanıyorum hm lcw falan hep bedenleri tükenmiş sıcaklar gelse de elbise giysek kurtulsak:)

Kesinlikle elbise en rahatı daha önce kışa gelmişti hamileliğim kolaydı bu sene yaz olunca elbise mecburi görünüyor. Giy çık mis

Selam kızlar uzun zamandır giremedim buralara çok özlemişim bu arada 19 haftanın içindeyim ve hala mide bulantım haddinden fazla ilaçsız gün geçmiyor

Kızlar bebeğinin hareketlerini(ilk gebeliği olanlar için) hisseden var mı?

Lcw kargom 15 günden sonra bugün kargoya verildi. Artık nezamana gelir Allah bilir. Bu arada verdikleri kuponla kuzuma takım aldım. Oda Bi 15 güne gelir artık.
Çok güzel güle güle giysin avm ler açıldı deniyordu sanki lcw mağazaları da açılmıştır belki

Benim de geçen hafta kanamıştı doktora sordum normal demişti durmazsa gelin demisti
Benil kanamadı ama kanayabilir diye uygulamamda okumuştum canım.
Benim kanamadı ama izlediğim videolarda ve Uygulamada söylüyordu normal olduğunu
Benim burnumda kaniyor ama sumkurdugumde falan genelde internette okumustum kan basincindan dolayi olabiliyormus diye yaziyordu ben cok takilmadim
Benimde sildiğim zaman geliyor arada

Teşekkürler kızlar

Ben bi hafta 10 gündür felan hissediyorum bişey yedikten hemen sonra bariz farkedilir hareket ediyo
Ya ne kadar süreyle oluyor peki bide her gün oluyor mu kesin ben dün bişey hissettim hala anlayamadım bugün tekrar hisseder miyim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…