2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Suan kullandığın bedene göre alabilirsin hamile kıyafetleri büyük oluyor zaten olmazsada geri gönderirsin

ne güzel öle olsa insan cocuk yapmaya korkmazda ben ilk 3 ay baya kötüydüm yaa mideden dolayı :)
İnsan elinde olmayanı arıyor galiba bende ilk 3 ay biraz mide bulantısından dolayı kilo verenlere imreniyorum ben ilk günden beri normal iştahla yola devam ediyorum ki normalde ben eşimden daha çok yerim

Canım tecrübesizliğime ver mustela setler ne oluyor ve avent emzik bi emzik markası mi yoksa bir çeşiti mi ? Bu gruptan öğreneceğim çok şey var

Suan kullandığın bedene göre alabilirsin hamile kıyafetleri büyük oluyor zaten olmazsada geri gönderirsin
Daha önce doğum yapmış iki arkadaşım da normal bedeninden bir büyüğünü al dedi. Anladığım pantolonların sadece belleri lastikli oluyor ama son aylarda bacakların rahat etmesi açısından büyük beden daha iyi oluyor.

Selam güzel anneler hepinizin anneler günü kutlu olsun.Aldıklarınızı görünce imreniyorum ama söz verdim tutucam kendimi cinsiyeti öğrenene kadar.sadece müslin bez aldım 2 tane.çok almayın kızlar o kadar hızlı büyüyorlarki ilk aylar iki çocuğumdada paketinden açılmamış kıyafetler kalmıştı hediyede çok getiriliyor.Hepsi çok güzel bu arada sağlıklı günlerde giydirirsiniz inşaAllah.

Canım tecrübesizliğime ver mustela setler ne oluyor ve avent emzik bi emzik markası mi yoksa bir çeşiti mi ? Bu gruptan öğreneceğim çok şey var
Mustela dermotolojik kozmatik gibi düşün çatlak kremi meme ucu kremi bebek bakım ürünleri doğal içerikli kimyasal yok.avent bibereon emzik sütsağma makinesi strarilazatör leri olan marka emzik ve biberonda en iyi marka.

Benimde ilk canım araştırmaya başladım baya en çok önerilen mustela marka şampuan bebek losyonu gibi setleri var bunu beğeniyorlar genelde. Avent emzik biberon markası bunu da çok öneriyorlar burda bikaç arkadaşta söylemişti

Lcw dan hamile kıyafeti aldım 15 gün oldu gelmedi 20 TL kupon vermişler. Siz nerelerden aldınız. H&M de fena değil alan varmı
Ben gebe ve ebrudan aldım ilk pantolonları ama bel kısımları çok rahatsız edici Ve kumaşları aşırı sert olduğu İçin Tekrar H&M den aldım. Gerçekten aşırı rahat pantolonları

İnsan elinde olmayanı arıyor galiba bende ilk 3 ay biraz mide bulantısından dolayı kilo verenlere imreniyorum ben ilk günden beri normal iştahla yola devam ediyorum ki normalde ben eşimden daha çok yerim
Ama kilo verenler ya stresten ya mide bulantısı kusmadan veriyor o kusmak kadar ölüm bşy yok öle kilo vermektense vermemek daha iyidir heralde benmde iştahım normal sekilde devam ediyor yine az yiyip öğünler cok yiyorum daha öncede öyleydim zaten kilo almak istemiyorsan en sağlıklısı sanırım öle

Çorap 70 tl mi Elektriklimiymiş ki
Yani tamam asgari ücretle çalışmıyoruz iki maaş var çok şükür ama gene de yazık bu paraları vermeye iki insana hayır yaparsın ne zor durmda insanlar var bikac giymelik şeyler için çok harcama yapmaya gerek yok

Eklentiler

• Screenshot_20200511-091329_Chrome.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…