Benim de pantolonlar göbek olduğundan olmuyor artık. Dışarı çıkarken giyecek bir şey yok doğru düzgün. Elbise giyip de üşütmek de istemiyorum havalar ısınmadan. Hamile kıyafeti hiç denemedim neye göre netten sipariş edecem bilmiyorumm. Bi kot tulum beğendim lcw'da. Stokta kalmamış hemen tükendi çok üzüldüm ya.
İnsan elinde olmayanı arıyor galiba bende ilk 3 ay biraz mide bulantısından dolayı kilo verenlere imreniyorum ben ilk günden beri normal iştahla yola devam ediyorum ki normalde ben eşimden daha çok yerim
Lcw dan bende memnun kalmadım çok geç geldi ben zıbın ve takım almıştım ama yeğenime aldığım bikaç parça eksik geldi telefonlarıda ulaşılamıyor
kırmızbeyazz.com diye bir siteden avent emzik aldım ertesi güne kargolandı çok uyguna aldım hemde oranın indirimlerini takip edebilirsiniz mustela setler biberon emzik falan ordan almayı düşünüyorum
Daha önce doğum yapmış iki arkadaşım da normal bedeninden bir büyüğünü al dedi. Anladığım pantolonların sadece belleri lastikli oluyor ama son aylarda bacakların rahat etmesi açısından büyük beden daha iyi oluyor.
Selam güzel anneler hepinizin anneler günü kutlu olsun.Aldıklarınızı görünce imreniyorum ama söz verdim tutucam kendimi cinsiyeti öğrenene kadar.sadece müslin bez aldım 2 tane.çok almayın kızlar o kadar hızlı büyüyorlarki ilk aylar iki çocuğumdada paketinden açılmamış kıyafetler kalmıştı hediyede çok getiriliyor.Hepsi çok güzel bu arada sağlıklı günlerde giydirirsiniz inşaAllah.
Mustela dermotolojik kozmatik gibi düşün çatlak kremi meme ucu kremi bebek bakım ürünleri doğal içerikli kimyasal yok.avent bibereon emzik sütsağma makinesi strarilazatör leri olan marka emzik ve biberonda en iyi marka.
Benimde ilk canım araştırmaya başladım baya en çok önerilen mustela marka şampuan bebek losyonu gibi setleri var bunu beğeniyorlar genelde. Avent emzik biberon markası bunu da çok öneriyorlar burda bikaç arkadaşta söylemişti
Kendi bedenimden bir büyüğünü aldım tabi şimdilik biraz geniş ama ileride daha iyi olur göbeği zaten ayarlanabiliyor pantolonlarda streç açılıyor bedenine uyum sagliyor deva8468
Ben gebe ve ebrudan aldım ilk pantolonları ama bel kısımları çok rahatsız edici Ve kumaşları aşırı sert olduğu İçin Tekrar H&M den aldım. Gerçekten aşırı rahat pantolonları
Ben gebe ve ebrudan aldım ilk pantolonları ama bel kısımları çok rahatsız edici Ve kumaşları aşırı sert olduğu İçin Tekrar H&M den aldım. Gerçekten aşırı rahat pantolonları
İnsan elinde olmayanı arıyor galiba bende ilk 3 ay biraz mide bulantısından dolayı kilo verenlere imreniyorum ben ilk günden beri normal iştahla yola devam ediyorum ki normalde ben eşimden daha çok yerim
Ama kilo verenler ya stresten ya mide bulantısı kusmadan veriyor o kusmak kadar ölüm bşy yok öle kilo vermektense vermemek daha iyidir heralde benmde iştahım normal sekilde devam ediyor yine az yiyip öğünler cok yiyorum daha öncede öyleydim zaten kilo almak istemiyorsan en sağlıklısı sanırım öle
Hamile kıyafetleri için Hm e baktım da şimdi bir çorap 70 lira pantolon 200 lira Ben iki pantolon 2 tişört bir şort bir bluz 250 liraya aldım de factodan
Hamile kıyafetleri için Hm e baktım da şimdi bir çorap 70 lira pantolon 200 lira Ben iki pantolon 2 tişört bir şort bir bluz 250 liraya aldım de factodan
Yani tamam asgari ücretle çalışmıyoruz iki maaş var çok şükür ama gene de yazık bu paraları vermeye iki insana hayır yaparsın ne zor durmda insanlar var bikac giymelik şeyler için çok harcama yapmaya gerek yok