2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Evet dogru sölüyosun bu cocuklar için değil kendimiz içinde böle olmalı konu marka değil ama Türkiye de yasıyoruz verginin vergisini ödüyoruz her marka sandığımız sey marka olmuyor burda 500 tlye aldıgın Bi nike ayakkabının bazı ülkelerde yüzüne bakmıyorlar ama biz burda markadır rahattır diye tonlarca para ödüyoruz bir sürü tekstilci mükellefim oldu ne kadara ürettiklerinin hesabını hep ben tuttum yani o amrka diye bildiğimiz seyler den daha rahat ve uygun fiyata üretilenide biliyorum yani aslında aynı seyi anlatıyoruz ama karsı cıktıgım marka marka diye sandığımız cogu seye vergi ve reklam parası ödüyoruz her ne kdr kaliteli de olsa türkiyede marka giyilmez buna emin olun

Ben şahidim adam 15 liraya beymen gömlek dikiyor beymene. Mağazalarda ne kadar pahali. Insan kendini kötü hisseder bile bile o parayı verdiğinde

Ben şahidim adam 15 liraya beymen gömlek dikiyor beymene. Mağazalarda ne kadar pahali. Insan kendini kötü hisseder bile bile o parayı verdiğinde
Aynen bende bildiğim için bazen satıcılarla tatlı tatlı atısı yorum pazarlık yaparken ama adamlarda haklı kirası vergisi bilmem nesi cidden personel çalıstırıyorsun brütten yapsan sgksını batarsın su an benim öle mesela brütten yapıyorum maaşları iş yapmıyoruz faaliyetimiz yok ama ödediğimiz vergi boyumuzu aşmış bu işlerin içinde olmasam birebir anlamazdım o yüzden bilmeyene hak veriyorum bulmaca gibi vergi hesaplamaları yapıyoruz

Çok zor geçim gerçekten bizde çalışamıyoruz ama vergiler, kiralar hiç beklemiyor hiçbir şey olmasa bile siniri bozuluyor insanın.

Her kelimesine katılıyorum rnp06
Rahat olması önemli bir kriter tabi ama muadili olan bir kıyafete fazla para vermek akılcı değil. Bu harcama gıdaya yapılması bir nebze ama örneğin bir pantolona 200 300 lira vereceksem benim geçinmem çok zor. Maddi durumumuz çok iyi olduğu zaman da oldu hiç yüksek fiyatlı bir kıyafet aldigimi bilmiyorum. Kotonda mesala rahat sık ve uygun fiyata buluyorsam adL de beğendiğim pantolon eksik kalsın.

Ben hissediyorum canım, bugün doktor kontrolüm de vardı sordum bebek midir diye evet dedi kuşun kanat çırpışı gidi olurmuş bende de aynen öyle
O bende de var ama gaz mı anlayamıyorum.Böyle tam belirgin kesin bebek dediğimiz an diyorum.O ne zaman gelir ki

Bugün kontrolüm vardı bebişlerim iyiydi çok şükür cinsiyet kesinleşti bir kızım bir oğlum oluyor eve gelene kadar arabada oyun havasi açıp oynadık esimle
Hayırlı olsun canım benim iş yerinde ki arkadaşın da ikizleri biri kız diğeri erkek çok memnun iyi anlaşıyorlarmış

Hu huu aktüelciniz geldi
Joker de 9.99 TL kampanyası var siteye girebilen atsın bir şeyler.
9 liraya müslin örtü 9 liraya 10 lu ağız silme mendili falan aldım
Siteye zor girdim zor sepete ekledim hepsi gitti fiyatlar çok uygundu

Kizlar nabiosunu, isim.konusunda anlasamiyiruz esimle. Ipek zumra olsun istiyorum esimde sadece ipek yada firdevs olsun isyiyo.sizde durumlar nasil

Hu huu aktüelciniz geldi
Joker de 9.99 TL kampanyası var siteye girebilen atsın bir şeyler.
9 liraya müslin örtü 9 liraya 10 lu ağız silme mendili falan aldım
Haber verdiğin için teşekkürler canim epey kısım tükenmiş.ama ağız mendilleri falan var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…