2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Sağol canım sana da geçmiş olsun hiç bi fikrim yok allah kimseye yaşatmasın bu diş ağrısını kulağıma kadar vuruyor ağrısı

Sen ne almayi duşunuyorsun bebek yatagi geliyor onu alcam grisini
Evet bebek yatağı çok uygun 50 tlydi sanırsam iyi değil mi acaba ya kumaşı. Çok uygun çünkü daha önce burda 100 tl ye almıştı bi arkadaş almadım diye üzülmüştüm yine geldi onu bi de göğüs pompası almayı düşünüyorum. Çalışan bi insanım onun için lazım olacak inşAllah

Son düzenleme:
Canım iyi bir kliniğe gitmeni tavsiye ederim.. diş ağrısını çok iyi bilirim doktor seni başından salmış benimkini hamileyken çektiler üstelik rontgensiz son aylarimdaydim..
ben hamile kalmadan önce 2 tane 20 lik dişimi çektim kokte sıkıntı yoksa hiç sıkıntı olmuyor eski röntgeniniz varsa onuda alıp öyle gidin doktora..

Kızlar reflü yatağı iyi diyorlar baktınız mı hangisini alsam karar veremedim tabi kalırsa
Reflü yatağı bebek ilk doğduğunda gelebilecek bir kusmuk rahatsız etmesin diye çok pratik olabilir.Ben yatağın baş kısmının altına bi tane yükselti koyup, hafif eğimli yatak yapmıştım bebeğime hastane yatağı gibi kendi çapımda reflü yatağı mantığında ama bu çok daha pratik. Kalırsa ben de alıcam

Hayirlisi olsun canim en azindan tahmin almişsin tahminim tutmuş desene

bence yaptığın pratik çözüm çok daha iyi bence , çok uzun kullanılacak birşey değil yada öyle bir sorunu olmayacak , sonrasında nereye koyacaksın ev doluyor

Kizlar nabiosunu, isim.konusunda anlasamiyiruz esimle. Ipek zumra olsun istiyorum esimde sadece ipek yada firdevs olsun isyiyo.sizde durumlar nasil
Biz de Ece düşünüyoruz tek isim seviciyim ben kendi acimdan eşim başta kız olursa sen belirle erkek olursa ben demişti ben de kabul ettim gene de sordum içine sinmiyorsa değiştirelim dedim yok dedi çok güzel şimdilik böyle yani.

Hayırlı günler arkadaşlar nasılsınız ??inşallah yolu yarılamaya az kaldı Ve çok şükür bulantılarım azaldı. Aylar sonra ilk defa sabahları banyo ziyareti yapmadan geçirdim bu hafta
Oh ne güzel çok sevindim
Hamilelik balayısı başladı demek ki

Günaydın kızlar ben 3-4 gündür net bir şekilde bebeği hissediyorum önceleri karnımın içine böyle bi tüyle sürtüyolar gibi değişik birşey oluyordu ama son 3-4 gündür resmen o meşhur pıt pıt şeklinde içerden birisi parmağıyla karnıma vuruyor gibi hissediyorum özellikle yatarken ve tv karşısında koltukta ayaklarımı uzatırken oluyor
Bu arada sizin karınlar ne alemde benim göbek deliğim yavaş yavaş dışarıya çıkmaya başladı karnım da hiç inmeyen bir şekilde artık belirgin bi şişlik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…