2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ohh ne güzel Ilk gebelik miydi?
Ben de 2 gündür hissediyorum ya ama ya ortada ya da sağ tarafta oluyor bak yine yaptı bir pıt şimdi
Ben göbek büyüdü bayağı anneme diyorum anne bak kocaman oldu diye annem de daha dur bu ne yemek sonrası göbek bu diyor Ama hiç inmeyen bir göbek yavrus göbeği

Canım benim de geçen hafta gömülü yirmili dişim çok kötü oldu doktora gidecektim artık çeksinler diye . Gömülü olduğu için operasyon şeklimde olacaktı bide. Ama eşimin de daha önce aynısı olmuş doktor sürekli o dişi fırçalayacaksın demiş ben de öyle yaptım. Ne kadar acırsa acısın sadece onun üstünü en az 5 dk günde 3-4 kez fırçaladım gerçekten o kadar rahatlatacağını düşünmemiştim şimdi neredeyse tamamen geçti gitmeyeceğim. Senin gömülü mü bilmiyorum ama yine de fayda eder diye düşünüyorum Allah şifa versin

İsim olarak da en başından beri Eylül diyorum Kız olacağını zaten hissediyordum ama %90 dedi artık inşAllah ya tek isim Eylül ya da Eylül Nisa olacak Tabi cinsiyeti kesinleştirmemiz lazım önce bu hafta ya da en geç pazartesi gideceğim inşAllah ben de hayırlı haberlerle gelirim

agumentin baya agır bi laç nasıl verdi ki onu iltihabı dağıtmadan risk almak istememiştir cok kanama olabilir diye filmde çekmemiştir film cekse anlasılır normalde ilaç içmedende alabiliyorlar dişi ama onu içmezsende cekim vs yapmayacak minosette pek etki etceğini sanmıyorum diş ağrısını tek kesen sey agumentin

ece ipek pelin buket eylül nisa bunlar hep bana güzel kılzarı çağrıştırıyor güzel ve narin :)

Evet ilk bebek olacak inşAllah bende onun pıtpıtlarını biraz daha hissedebilmek için yatakta 1 saat bekliyorum. Bebek hareketini elimi karnımın üstüne koyduğumda hafif elimle de hissetmeye başladım çok heyecanlandım hemen eşimi uyandırdım bak hareket ediyor sabırla beklersen belki hissedebilirsin dedim eli karnımda tekrar uyuya kaldı

Ece ve ipek isimleri bizim de listemizde vardı, bebeğin erkek olduğu ortaya çıkınca hepsi kaldı tabi :) ben de bu isimleri beğeniyorum yani.

Demek ki aynı zamanlar hissedilmeye başlanıyor demek ko benim de ilk gebelik Ben de çağırıyorum eşimi ama o hissedemiyor ya acaba sert bir vuruş mu bekliyor oğlundan
Bir de bazen kasıklarına çok yakın oluyor aşağıda sende de oluyor mu öyle? Aşağıda hissedince cahillik ben biraz panikliyorum.

Aaa nasıl bir şey?ben de böyle tekmelemesini net hissetmek istiyorum
böyle içeriden birisi parmakla göbeğini dürtüyor gibi. kelebek kıpırtısı gibi değil çok daha net :) ben ilk 5 gün önce banyodan çıkıp uzanırken elim karnımda gezinirken hissetmiştim biraz dürtmüştüm de oynasın diye:) biz sata göre 1 hafta önden gidiyruz belki ondan da erken hissetmişimdir

Kızlar selam, gün kontrole gittik bebişimiz su içiyordu o kadar çok şaşırdık ki kana kana su içiyordu resmen doktor bile şaşırdı. Daha ne mucizelere şahit olacağız kimbilir. Çok şükür sağlığı da yerinde yolu yarılamaya da az kaldı

Hayırlı günler arkadaşlar nasılsınız ??inşallah yolu yarılamaya az kaldı Ve çok şükür bulantılarım azaldı. Aylar sonra ilk defa sabahları banyo ziyareti yapmadan geçirdim bu hafta
Aynen canim haftalar sonra ilk defa bu haftaya kusmadan basladim insallah boylede gider

Ayy aynı şey bende de oluyor bu bebek aşağıda ne yapıyor diye endişe ediyorum senin tahmini doğum 8 ekim gösteriyor benimki de 9 ekim olarak gösteriyor çok yakınız

bence yaptığın pratik çözüm çok daha iyi bence , çok uzun kullanılacak birşey değil yada öyle bir sorunu olmayacak , sonrasında nereye koyacaksın ev doluyor
Evet doğru ama onda bide iki yanda baş desteği varya çocuğun kafası yamuk olmasın diye bi gün sağa bi gün sola yatırırken yardımcı olurhakkaten ev de doluyo dediğin gibi

Yaa inanılmaz bi an yakalamışsınız. Video ya alsaydınız görüntüyü anı olurdu

Biz de bir hafta önden gidiyoruz ama sen zaten normalde de ileri tarihliymişsin canım benden 1 hafta öndesin

Dokkor genç mi?hayret niye şaşırdı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…