2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bende gıbek deligi hizasında ya da azcık aşağıda hissettim sanki ama doktor kasık tarafında hissedersin daha demişti sizde yukarda hissediyor musunuz

Ben de cok begeniyorum eylul ismini ırmak ta var aklimda ama bakalim hala dusunme asamasindayiz isim zor iss ya

o bendede var özellikle uyurken kasıklarımda bi baskı hissediyorum bgn sabah uyku arası pıt pıt bsy hissettim ama artık gazddır diyorum takip etmiyorum

Mrb kızlar cok şükür minnos kızımı gördüm cinsiyetide belli oldu 17 haftada bebeginiz kac cm kac grmdi 18 cm 161 grm yaziyor ama ultrasonda azcik küçük mu bazi programlar cok daha fazla kilosu
Yoo gayet guzel maaallah..bakma sen o rakamlara.hepsi baska.baska kafasina gore..tebrik ederim cinsiyetinizde kesinlesmis baslasin alisveris :)

Canim merhaba forumda Fatma bilgehanı araştırırken mesajına denk geldim aynı doktorla mı devam ettin? Fatma hanımı tavsiye ettiler bana kararsız kaldım
Merhaba canım Fatma hanıma dün yine gittim gayet ilgiliydi. Bir de geçen hafta Türkiye Hastanesinde Özgür Çetiner e gittim, burası daha içime yattı çünkü araştırmalarıma göre doğal doğum yaptırıyor. Benim ilk doğumum da normal doğumdu. Büyük ihtimalle doğumu Türkiye Hastanesinde yaparım ama muayene ücreti vs Medipol e göre biraz fazla, o yüzden dönüşümlü ikisine de muayeneye gidicemsenin de ikinci bebekti yanlış hatırlamıyorsam, eğer Fatma hanım tam içine yatmadıysa bir de Türkiye Hastanesini ziyaret etmeni tavsiye ederim

Merhaba bayanlar. Forumu çok takip edemiyorum pek vaktim olmuyor umarım herkes iyidir. Ben de zar zor geldim 16. haftamdayım. Bu zamana kadar kaçar kilo aldınız. Benim boy 155 ve 65 kilo ile hamile kaldım. İlk gebeliğimde 50 kilo ile başlayıp 72 ile doğuma gitmiştim. 10 kiloyu da son ay almıştım. Bunda korkuyorum o kadar kilo almaktan. Şu an 67.3 tüm bu sabah tartıldım. O kadar kilo alırsam sanırım çatlaktan görünmeyebilirim.

Çok ilginç bunu ilk defa duydum. Nasıl belli oluyor. İçtiğini nasıl aladınız.

Ölmüş babasinin adini koycak ya erkek olursa ondan yapio sanki bi erkek benim esim eltimde var 2 erkek onlara koysalarmis adini
Bizde de aynı durum vardı mehmet babasının ismi erken vefat etmiş. Görümcem mehmet çağan kurdu kendi tercihi. Eşim başta söylüyordu mehmet de olur diye ben de tek isim olsun dedim öyle diyince tereddüt etti. Geçen de cinsiyetini bilmiyoruz görümcem çocuğuna arattiriyor. Çocuk soruyor isim ne olacak erkek olursa mehmet de olur diyor. Ben de sinirlendim çocuk bizim çocuğumuz küçücük çocuk bile işimize karışıyor diye. Eşim tam vazgeçti

Kizlar sizin de karnınızda bebek toplanıyor gibi oluyor mu ? Birden sertleşip çıkıntı gibi oluyor 2, 3 saniye sonra geçiyor.hareketlerini hala hissetmedim ama böyle bişey oluyor günde 4, 5 kere normalmi bu 16+4 üm

Ölmüş insanların ismini koymayı doğru bulmuyorum ben yaa..Herkes kendi ismiyle yaşasin göçsün bu dünyadan..bizim milletin böyle garip adetlerle saygı gösterme davranişı benim oldum olası garibime gitmiştir..ingiliz kraliyet ailesinden geliyomuş gibi geliuo bana 1.çarlsss 2.çarlsss.3. çarlsss falan ..Bana da ufaktan gonderme yapiyolar kayinpederim yeni vefat etti oglan olursa bekliyolar ama ben hic duymuyorum bile

Günaydın hanımlar bizim bebek geçen hafta cinsiyeti tam göstermeyince ben de dün başka bir doktora daha gittim. Yine net göstermedi bacakları çapraz üst üste atmış doktor net göremedi ama bu da boş görünüyor Kıza benziyor dedi. Artık kız olarak kabul edicemne yapsam hazırlıklara başlasam mı bilemedim daha bekleyeyim mi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…