Ben kelebek kanadı, gıdıklama, tüy gibi şeyleri hissetmiyorum. Ben ancak dürtmeden anlıyorum :) Bu hafta hissettim ilk kez. İlki gerçekten bir parmak içimden sürtünüyormuş gibiydi. İki gün bir şey hissetmedim. Dün de içeriden bir vakum varmış gibi iki kez kas seğirmesi hissettim. Hep kasık, alt karın bölgesinde hissediyorum.
Bu arada lcw'den söylediğim kot geldi. Ben normalde 38-40 beden giyiyorum. Bu pantolonu da 40 beden söylemiştim. Tam oldu. Gerçekten son iki ay için bacakların rahat etmesi açısından bir beden büyük söylenebilir. Göbek bölümünde hangi beden alırsak alalım sorun olmaz ama özellikle kot gibi ağır ve sert kumaşlarda üst bacak ileride rahatsızlık verebilir.
Kizlar sizin de karnınızda bebek toplanıyor gibi oluyor mu ? Birden sertleşip çıkıntı gibi oluyor 2, 3 saniye sonra geçiyor.hareketlerini hala hissetmedim ama böyle bişey oluyor günde 4, 5 kere normalmi bu 16+4 üm
Ben 15+5 im ama duymuyorum. Dediğiniz şey biraz daha ileriki haftalarda oluyor ama belki siz erken hissetmeye başladınız. Zayıfsanız eğer bebek hareketleri daha net ve kolay hissediliyormuş.
Ben 15+5 im ama duymuyorum. Dediğiniz şey biraz daha ileriki haftalarda oluyor ama belki siz erken hissetmeye başladınız. Zayıfsanız eğer bebek hareketleri daha net ve kolay hissediliyormuş.
Merhaba arkadaşlar, gece kanamam oldu, doktora gittim bebeğimin eşinin aşağıda olduğunu söyledi, tehlikem varmış.. bebeğim iyi ama dinlenmemi söyledi progestan verdi.. dün alışverişe gitmiştik eşimle bende yardım etmiştim taşımaya sanırım o yüzden oldu.. siz benim gibi yapmayın dikkat edin.. bünyeniz zayıfsa benim gibi yormayın kendinizi.
Ölmüş insanların ismini koymayı doğru bulmuyorum ben yaa..Herkes kendi ismiyle yaşasin göçsün bu dünyadan..bizim milletin böyle garip adetlerle saygı gösterme davranişı benim oldum olası garibime gitmiştir..ingiliz kraliyet ailesinden geliyomuş gibi geliuo bana 1.çarlsss 2.çarlsss.3. çarlsss falan ..Bana da ufaktan gonderme yapiyolar kayinpederim yeni vefat etti oglan olursa bekliyolar ama ben hic duymuyorum bile
Bence de herkes ayrı bir kişilik ayrı bir birey yani ölmüş adamın adını koyup kaderini mi yaşatacaksınız. Amcam 24 yaşında vefat etti ismi Mete ydi tamam güzel isim ama kardeşim oldu babam ismini Mete koydu. Kardeşim 24 yaşına daha gelmedi inan insan tedirgin oluyor.
Merhaba arkadaşlar, gece kanamam oldu, doktora gittim bebeğimin eşinin aşağıda olduğunu söyledi, tehlikem varmış.. bebeğim iyi ama dinlenmemi söyledi progestan verdi.. dün alışverişe gitmiştik eşimle bende yardım etmiştim taşımaya sanırım o yüzden oldu.. siz benim gibi yapmayın dikkat edin.. bünyeniz zayıfsa benim gibi yormayın kendinizi.
Merhaba bayanlar. Forumu çok takip edemiyorum pek vaktim olmuyor umarım herkes iyidir. Ben de zar zor geldim 16. haftamdayım. Bu zamana kadar kaçar kilo aldınız. Benim boy 155 ve 65 kilo ile hamile kaldım. İlk gebeliğimde 50 kilo ile başlayıp 72 ile doğuma gitmiştim. 10 kiloyu da son ay almıştım. Bunda korkuyorum o kadar kilo almaktan. Şu an 67.3 tüm bu sabah tartıldım. O kadar kilo alırsam sanırım çatlaktan görünmeyebilirim.
Ben verdiğim kilolari hala almadım 72 den 69 a düştüm şuan 70'im doktorda kilo al hiç almamışsın dedi fazla kilo almasam benim için daha iyi bebeklerim gelişsin yeterli..
Benim genelde göbek deliğinin altında sağ yada sol tarafa yakın gibi oluyo ama geziyolar yani karnında bi limon geziyor gibi düşün hissedersin doğru hissettiğine eminim
Merhaba bayanlar. Forumu çok takip edemiyorum pek vaktim olmuyor umarım herkes iyidir. Ben de zar zor geldim 16. haftamdayım. Bu zamana kadar kaçar kilo aldınız. Benim boy 155 ve 65 kilo ile hamile kaldım. İlk gebeliğimde 50 kilo ile başlayıp 72 ile doğuma gitmiştim. 10 kiloyu da son ay almıştım. Bunda korkuyorum o kadar kilo almaktan. Şu an 67.3 tüm bu sabah tartıldım. O kadar kilo alırsam sanırım çatlaktan görünmeyebilirim.
Ben şimdiye kadar 4 kilo aldım. Bunun 3'ünü ilk üç ayda aldım çünkü herkesin midesi bulanırken benim iştahım açıldı :) İnşallah bu sefer istediğiniz kiloda bitirirsiniz hamileliği. İlk gebeliğinizde son ay neden öyle bir patlama oldu?
Çok geçmiş olsun. Plasentanın rahim ağzına yakın olması kanamada en sık rastlanan nedenlerden biri sanırım. İnşallah rahim büyüdükçe yukarı doğru çıkacaktır. Yalnız plasentanın yerinin eşya taşımakla değişeceğini hiç sanmıyorum. Benim doktorum 5 kilodan fazla kaldırma diyor ama o da bebeğe değil benim belime veya eklemlerime bir şey olmasın diye.
Geçmiş olsun çok ama o kadar zorlamayla böyle birşey olur muymuş? Haftanız da ilerlemiş çünkü ben bunların ilk haftalarda olacağını zannediyordum. Belki onunla alakalı değildir.Ben de 16. Haftamdayım dün sabahtan akşam 7 ye kadar köy köy gezdik arsa bakmak için hem de tarla bayır. Şimdi de bahardan beri temizlik yapıyorum. Tedirgin oldum açıkçası. Ben tehlikeli zamanları atlattık sanıyordum.
Ben şimdiye kadar 4 kilo aldım. Bunun 3'ünü ilk üç ayda aldım çünkü herkesin midesi bulanırken benim iştahım açıldı :) İnşallah bu sefer istediğiniz kiloda bitirirsiniz hamileliği. İlk gebeliğinizde son ay neden öyle bir patlama oldu?
Doktora kontrole gitmiştim bebek gelişimi geri kalmış dedi. Ben de internetten baktım bebeğe ne kilo aldırır boyu nasıl uzar diye. Muz ve tahin yazıyordu özellikle. Her gün 2-3 muz ve tahin pekmez yüklendim. Bir de o zamana kadar tansiyon nedeniyle unlu hiçbirşey pirinç vs yemiyordum. Son ay az az onlara da başladım. Tuhaf birşey oldu.
Aslında mide bulantısı da sıkıntılı ben ilkinde hiç yaşamadım rahattım bında ise kötüydüm. Bu sefer yemek vs hiç yiyemiyordum. Yediğim ekmek peynir bir de hamurişlerinden bulanmıyordu :) . Hep hamurişi beslendim desem yeri var şimdiye kadar 2,5 kilo civarında aldım. İnşallah çok almadan 75 civarı bitiririm.
Canim bende 17.haftadayim 1 kilo aldım ilk zamanlarım cok kötü gecti sürekli bulantim vardi simdi yavas yavas geciyor cok şükür kilolar zaten son aylara dogru alınıyor galiba
Ben kelebek kanadı, gıdıklama, tüy gibi şeyleri hissetmiyorum. Ben ancak dürtmeden anlıyorum :) Bu hafta hissettim ilk kez. İlki gerçekten bir parmak içimden sürtünüyormuş gibiydi. İki gün bir şey hissetmedim. Dün de içeriden bir vakum varmış gibi iki kez kas seğirmesi hissettim. Hep kasık, alt karın bölgesinde hissediyorum.