2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben verdiğim kilolari hala almadım 72 den 69 a düştüm şuan 70'im doktorda kilo al hiç almamışsın dedi fazla kilo almasam benim için daha iyi bebeklerim gelişsin yeterli..
Benim doktorumda kilo alma diyor hatta surekli yatma hareket et bebek daha iyi gelisir dedi kilo almaman cok iyi bir avantaj canim

Bizim de aynı şekilde4 yıl sonra olumsuz iki tüp bebek tedavisi 1 aşılama sonrası kendiliğinden geldi bebişimiz
Allah bagislasin.4 tup bebek 3. Pozitif 6 haftalikken kalbi durdu kürtaj oldum.sonraki sene dogal gebelik oda 6 haftalikken kalbi durdu kürtaj oldum simdiki 2. Dogal gebelik Rabbim.bunlaara hayirli saglikli sihhatli uzun omurler versin insaallah.

Ayy 4 yıl sonra mucizenizi buldunuz ve cinsiyete mi takıldı eşin hiç düşünmemesi bile lazım bence hayırlısı olsun kuzum üzülme sen
Ben en bastan beri hep kiz dedim inanmadilar.Rabbime sukurler olsun ki gonlume dogani nasio etti Rabbim.kimseye aratmasin cok zor bi durum ozellikle bi kadin icin

Çok geçmiş olsun canım plasenta daha yer değiştirebiliyor ilerleyen aylarda çok daha dikkatli olursun bol bol

Babasinin ismini koysun ne diyim hakkidir diye dusunuyorum kiz oluncada bana biraksin buda benim hakkim.ben ki kac sene beklemisim benimde hakkim.olsun yani

Benim genelde göbek deliğinin altında sağ yada sol tarafa yakın gibi oluyo ama geziyolar yani karnında bi limon geziyor gibi düşün hissedersin doğru hissettiğine eminim
Evet sanki bişey değiyormuş gibi balık çırpınıyormuş gibi çok anlık bişey anneme söylüyorum o da ben sizin tekme attığınızı biliyorum balığı kelebeği bilmem diyor

Ay Allah korusun dusunmeyin öyle..Gercekten gereksiz bir yaklasim yaa asla yapmiycagim bisey sanırim buyuk konusmayayım da..Mete de guzel ama oglum olsaydı isim listemdeydi

Cok geçmiş olsun şukur bebek iyimiş dikkat et valla insan bişeyler aliyor marketten ağir hiçbişey almadim daha ama dikkat ediyorum baya

Geçmiş olsun çok meşakatli bir yol kayıplar da zor. Neyse ki geçti çok şükür. şimdi nasıl kıymetli olur civcivler

İcine sinmesine sevindim canım. Evet benimde ikinci gebelik normal dogum oldu haftasonuna dogru Fatma hanima randevu alıp gitmeyi düşünüyorum sonrasında karar vereceğim insAllah

Bende ilk 3 ay midemden dolayı zayıflamıştım 2-3 kilo civarı. O zaman 59 kiloya düşmüştüm. Şu an 61,5 kiloyum. Hamile kaldığım dönemle aynı. Ama benim karnım hiç belli değil. Dışardan biri görse 4 aylık olduğuna inanmaz. Hani belki ben hamileyim dersem, herhalde 1 aylıksın falan der. Siz de ne durumda göbekler?

Benim baya baya çıktı hastaneye giderken salas kıyafetim vardi birde fazla birsey yemeden gittim hemşire göbeğin iyice belli olmuş dedi, eşimde göbeğin çıkmış iyice diyor.. Herhalde ikiz diye bukadar erken çıktı ilk hamileliğimde 5. Ayda belli olmuştu göbeğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…