2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bende ayni durumdayim canim komsularla oturuyoruz bazen bahcede kimse anlamiyor akrabalarida görüyorum onlarda anlamiyor bende daha kimseye demedim onlar anlayana kadarda demeyecem

Eee ikizler icin normal canim biz bir sen 2 taşıyorsun ciksin artik o kadarcikta

Allahım bebek elbiseleri nekadar pahalı ya 3 tayt 110 küsür olurmu
Çıkardım penyelerimi bir sürü var suprem penye hepside pamuklu bebişlerim için kendim dikeceğim benim diktiklerim ile bu satilanlarin arasındaki tek far etiketi oluyor..

Gerçekten öyle geçen yolumun üstünde bebek mağazasına girdim girmeseydim keşke o kadar kalitesiz şeyler o kadar pahallı internetten indirim takip etmek daha mantıklı şu durumda

Benim gobegim 2-3 haftadir yemeklerden sonra falan ozellikle cok belirgin ama suanda acken bile cikik epey gayet belirgin artik:) bu arada 56-57 kilo civariyim ve 16+3 haftamdayim

Kız sen ikiz annesisin, o kadar olucak tabi. Bu arada ben ikizim. Çok güzel bişey ikiz kardeş olmak. Hayata arkadaşınla beraber geliyosun. Ama biz iki kızız. Senin bi erkek bi kız.
Bende ayni durumdayim canim komsularla oturuyoruz bazen bahcede kimse anlamiyor akrabalarida görüyorum onlarda anlamiyor bende daha kimseye demedim onlar anlayana kadarda demeyecem
Evet ya, geçen kargoda sıra beklememek için öncelil istiyecektim hamile olduğum için. Dedim söylesem kimse inanmaz, sıra için yalan söylüyo derler, vazgeçtim.
Benim gobegim 2-3 haftadir yemeklerden sonra falan ozellikle cok belirgin ama suanda acken bile cikik epey gayet belirgin artik:) bu arada 56-57 kilo civariyim ve 16+3 haftamdayim
Akşama doğru biraz daha çıkıyo gibi benimde. Özellikle akşam yemeğinden sonra. Bende bugün tam 16+3’üm. Seninle aynıyız o zaman.

Canim ilk gebeliginmi ben halen hicbisey hissetmiyorum kendimide dinliyorum ama yok
Evet ilk. Doktorum fazla kilom olmadığı ve plasenta arkada olduğu için hissedebileceğimi söylemişti. Ertesi gün de ilk kez hissettim. Yalnız hareketler 20. haftadan önce zaten düzenli ve belirgin olmuyormuş. İlk gebelikte 24. haftaya kadar kolu var. Hiç kafaya takma :)

Ben Dr. Kağan Kocatepe'nin videolarını çok beğeniyorum. Bebeğe kilo aldırmak için ne yemeliyiz sorusuna cevaben çektiği bir videosu var. Bebek ana rahmine düştüğünde yaklaşık kaç kilo doğacağı bellidir diyor. Yemekle siz kilo alırsınız, bebek almaz ya da çok az alır diyor ki kiloyu da önemsemiyor. önemli olan ölçümleri diyor. Senin hikayen de bir örnek gibi olmuş. Inşallah bu sefer her şey yolunda gider. Şimdilik de gayet normal seyretmiş.

Kamuda çalışan arkadaşlar sanırım bayram sonu 27 mayısta işe başlıcaz gibi duruyor. Aslında en azından şu dönemde riskli grupta bulunan hamileler ve kronik hastalığı olanlar 9-16 çalışsaydı en azından herkesin işe gittiği saatlerde yollarda olmazdık bizim burda sabah ve akşam metro tıkış tıkış oluyor 1 hafta içinde hastalığı kapmama ihtimalim yok gibi

Yazıda gözden geçirilmesi deniyor. Henüz bence kesinleşmiş birşey yok. Genelde bu durumlarda riskli gruplara izin veriliyor. inşallah öyle olur yine. İlk başladığında da esnek çalışmaya geçilmeden hamilelere ve kronik rahatsızlığı olanlara izin verilmişti diye biliyorum.

Dikmeyi başarıyorsanız ne güzel. Üzerine birşeyin bebek yazıyorsa normalin en az iki katı. Bende ilk çocuktan kalanlar var oldukça sanırım bunda pek birşey almam gerekmeyecek. İlkinde babası abartmışta abartmıştı çünkü. Biraz daha zaman geçsin çıkarıp bakarız bir.

Bu tablonun kaynağı neresi?

Ayy aynı şey bende de oluyor bu bebek aşağıda ne yapıyor diye endişe ediyorum senin tahmini doğum 8 ekim gösteriyor benimki de 9 ekim olarak gösteriyor çok yakınız
Aa bizim gelişmeler aynı gidiyor o zaman
Bende gıbek deligi hizasında ya da azcık aşağıda hissettim sanki ama doktor kasık tarafında hissedersin daha demişti sizde yukarda hissediyor musunuz
Polyannaolmakisterdim bak sen de normali aşağıda olmasıymış. Beyis ben bazen de biraz daha yukarıda hissediyorum ama en neti aşağıda hissediyorum herhalde yağ tabakası daha az olduğu için
o bendede var özellikle uyurken kasıklarımda bi baskı hissediyorum bgn sabah uyku arası pıt pıt bsy hissettim ama artık gazddır diyorum takip etmiyorum
Kiz bebektir o bağırsakların yeri değişti artık kasıklarda bebiş var

Canim daha degerlendirilecekmis insallah biraz daha geç baslatirlar zaten hamilelikte bagisiklik cok zayif oluyor buyuk sehirde calisanlar icin cok daha zor toplu tasimalar tamaken risk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…