- 9 Şubat 2020
- 973
- 1.297
- 43
- 35
Resmî sayfa canım cumhurbaşkanlığının normalleşme takvimi bu baya sayfadan oluşuyor ben sadece bizi ilgilendiren kısmı kırptım asparagas haber değil yaniBu tablonun kaynağı neresi?
Aslında işe gitmeyi özledim evde çok sıkıldım benden kolay kolay ev hanımı olmazmış benim işe gidip çalışmam gerekCanim daha degerlendirilecekmis insallah biraz daha geç baslatirlar zaten hamilelikte bagisiklik cok zayif oluyor buyuk sehirde calisanlar icin cok daha zor toplu tasimalar tamaken risk
Değildir tabi ama benim çalıştığım yerdeki plan kademeli olarak haziran sonuna kadar herkesin işe dönmesi. Resmi bir takvim olmasına şaşırdım o açıdan.Resmî sayfa canım cumhurbaşkanlığının normalleşme takvimi bu baya sayfadan oluşuyor ben sadece bizi ilgilendiren kısmı kırptım asparagas haber değil yani
benimde oğlumdan kalan birşeyler var bazanin altında ağır diye kaldıramıyorum eşim evdeyken de unutuyorum 5 sene oldu ne var ne yok bilmiyorum dediğin gibi açıp bakmak lazimDikmeyi başarıyorsanız ne güzel. Üzerine birşeyin bebek yazıyorsa normalin en az iki katı. Bende ilk çocuktan kalanlar var oldukça sanırım bunda pek birşey almam gerekmeyecek. İlkinde babası abartmışta abartmıştı çünkü. Biraz daha zaman geçsin çıkarıp bakarız bir.
gerçi şımarık halleri bile çok tatlı oluyor
Allah bagislasin canlari sagliklari icinde olsun napalim basa gelen cekilir
Geçmiş olsun çok ama o kadar zorlamayla böyle birşey olur muymuş? Haftanız da ilerlemiş çünkü ben bunların ilk haftalarda olacağını zannediyordum. Belki onunla alakalı değildir.Ben de 16. Haftamdayım dün sabahtan akşam 7 ye kadar köy köy gezdik arsa bakmak için hem de tarla bayır. Şimdi de bahardan beri temizlik yapıyorum. Tedirgin oldum açıkçası. Ben tehlikeli zamanları atlattık sanıyordum.
İnşallah çıkar da rahat edersiniz. Ben arkadaş herkese dikkatli olmayı tavsiye edince öyle dedim. Plasenta normal bir yerdeyse günlük işler sorun olmuyor.korkmana gerek yok, arkadaşın durumu farklı . İlk zamanlar kanama tutunmak ile ilgili . İkinci veya trimester dönemlerinde meydana gelen kanamaların farklı sebepleri oluyor. Bir sebebide plesantanın aşağıda olması.
B bernaayaz paket taşımanın plesantanın yer değiştirmesiyle ilgisi yok evet. Plesanta aşağıda olupta ayakta çok uzun kalmak , paket kaldırmak , ağır eşya taşımak kanamaya sebep oluyor plesanta aşağıda olduğunda .
Benimde şuan aşağıda inşallah birkaç haftaya Çıkar yukarıya
İnşallah çıkar da rahat edersiniz. Ben arkadaş herkese dikkatli olmayı tavsiye edince öyle dedim. Plasenta normal bir yerdeyse günlük işler sorun olmuyor.
Çok geçmiş olsun. Plasentanın rahim ağzına yakın olması kanamada en sık rastlanan nedenlerden biri sanırım. İnşallah rahim büyüdükçe yukarı doğru çıkacaktır. Yalnız plasentanın yerinin eşya taşımakla değişeceğini hiç sanmıyorum. Benim doktorum 5 kilodan fazla kaldırma diyor ama o da bebeğe değil benim belime veya eklemlerime bir şey olmasın diye.
inşallah en kısa zamanda olması gerektiği yere plasenta çıkar, bir sorun kalmazkorkmana gerek yok, arkadaşın durumu farklı . İlk zamanlar kanama tutunmak ile ilgili . İkinci veya trimester dönemlerinde meydana gelen kanamaların farklı sebepleri oluyor. Bir sebebide plesantanın aşağıda olması.
B bernaayaz paket taşımanın plesantanın yer değiştirmesiyle ilgisi yok evet. Plesanta aşağıda olupta ayakta çok uzun kalmak , paket kaldırmak , ağır eşya taşımak kanamaya sebep oluyor plesanta aşağıda olduğunda .
Geçmiş olsun çok ama o kadar zorlamayla böyle birşey olur muymuş? Haftanız da ilerlemiş çünkü ben bunların ilk haftalarda olacağını zannediyordum. Belki onunla alakalı değildir.Ben de 16. Haftamdayım dün sabahtan akşam 7 ye kadar köy köy gezdik arsa bakmak için hem de tarla bayır. Şimdi de bahardan beri temizlik yapıyorum. Tedirgin oldum açıkçası. Ben tehlikeli zamanları atlattık sanıyordum.
çok geçmişler olsun, bol bol dinlenmeniz gerekiyor demek ki :)Rutin dışında yaptığım tek şey alışverişti.. ona bahane buluyorum.
Cok geçmiş olsun şukur bebek iyimiş dikkat et valla insan bişeyler aliyor marketten ağir hiçbişey almadim daha ama dikkat ediyorum baya
inşallah en kısa zamanda olması gerektiği yere plasenta çıkar, bir sorun kalmaz
Kuzum benim artık çürümüş iyice içi gözüküyor ve yanlarından eti geliyor ve çok ağrıyor minoset içtim biraz rahatlattıCanım benim de geçen hafta gömülü yirmili dişim çok kötü oldu doktora gidecektim artık çeksinler diye . Gömülü olduğu için operasyon şeklimde olacaktı bide. Ama eşimin de daha önce aynısı olmuş doktor sürekli o dişi fırçalayacaksın demiş ben de öyle yaptım. Ne kadar acırsa acısın sadece onun üstünü en az 5 dk günde 3-4 kez fırçaladım gerçekten o kadar rahatlatacağını düşünmemiştim şimdi neredeyse tamamen geçti gitmeyeceğim. Senin gömülü mü bilmiyorum ama yine de fayda eder diye düşünüyorum Allah şifa versin
korkmana gerek yok, arkadaşın durumu farklı . İlk zamanlar kanama tutunmak ile ilgili . İkinci veya trimester dönemlerinde meydana gelen kanamaların farklı sebepleri oluyor. Bir sebebide plesantanın aşağıda olması.
Uğraşmak istemedi bencede çünkü hiç bakmadı bile ilaç yazdı yolladıCanım iyi bir kliniğe gitmeni tavsiye ederim.. diş ağrısını çok iyi bilirim doktor seni başından salmış benimkini hamileyken çektiler üstelik rontgensiz son aylarimdaydim..
ben hamile kalmadan önce 2 tane 20 lik dişimi çektim kokte sıkıntı yoksa hiç sıkıntı olmuyor eski röntgeniniz varsa onuda alıp öyle gidin doktora..
Agumentin kullanmadım zaten canım o riski alamadım sadece minoseti içebildim dün bitaneagumentin baya agır bi laç nasıl verdi ki onu iltihabı dağıtmadan risk almak istememiştir cok kanama olabilir diye filmde çekmemiştir film cekse anlasılır normalde ilaç içmedende alabiliyorlar dişi ama onu içmezsende cekim vs yapmayacak minosette pek etki etceğini sanmıyorum diş ağrısını tek kesen sey agumentin
Kuzum benim artık çürümüş iyice içi gözüküyor ve yanlarından eti geliyor ve çok ağrıyor minoset içtim biraz rahatlattı
[/QUOT
YaO zaman çekim şart gibi canım önce kendi doktorunda danışıp sonrasında da bir uzmana çektirmen gerekir inşAllah düzelir
Evet oluyor normal korkma..Kizlar sizin de karnınızda bebek toplanıyor gibi oluyor mu ? Birden sertleşip çıkıntı gibi oluyor 2, 3 saniye sonra geçiyor.hareketlerini hala hissetmedim ama böyle bişey oluyor günde 4, 5 kere normalmi bu 16+4 üm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?