2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canim daha degerlendirilecekmis insallah biraz daha geç baslatirlar zaten hamilelikte bagisiklik cok zayif oluyor buyuk sehirde calisanlar icin cok daha zor toplu tasimalar tamaken risk
Aslında işe gitmeyi özledim evde çok sıkıldım benden kolay kolay ev hanımı olmazmış benim işe gidip çalışmam gerek şaka bi yana hem işten uzaklaşmayıp hemde bizim için esnek saat uygulaması olsaydı bana yeterdi öğretmenlere bu yönden çok imreniyorum çok şanslılar yarım gün işe gidiyorlar bazı branşlarda ek ders almayıp hafta içi 1-2 günü boşa çıkaranlar bile varmış ne kadar güzel ya Biz iş olsada olmasa da 8-17 arası iş yerinde olmak zorundayız keşke kamuda çalışma yarım güne düşseydi aslında çoğu kişinin elinden aynı iş çıkardı en azından kamu kaynakları daha az kullanılırdı diye düşünüyorum

Resmî sayfa canım cumhurbaşkanlığının normalleşme takvimi bu baya sayfadan oluşuyor ben sadece bizi ilgilendiren kısmı kırptım asparagas haber değil yani
Değildir tabi ama benim çalıştığım yerdeki plan kademeli olarak haziran sonuna kadar herkesin işe dönmesi. Resmi bir takvim olmasına şaşırdım o açıdan.

benimde oğlumdan kalan birşeyler var bazanin altında ağır diye kaldıramıyorum eşim evdeyken de unutuyorum 5 sene oldu ne var ne yok bilmiyorum dediğin gibi açıp bakmak lazim

Allah bagislasin canlari sagliklari icinde olsun napalim basa gelen cekilir
gerçi şımarık halleri bile çok tatlı oluyor

korkmana gerek yok, arkadaşın durumu farklı . İlk zamanlar kanama tutunmak ile ilgili . İkinci veya trimester dönemlerinde meydana gelen kanamaların farklı sebepleri oluyor. Bir sebebide plesantanın aşağıda olması.
B bernaayaz paket taşımanın plesantanın yer değiştirmesiyle ilgisi yok evet. Plesanta aşağıda olupta ayakta çok uzun kalmak , paket kaldırmak , ağır eşya taşımak kanamaya sebep oluyor plesanta aşağıda olduğunda .
Benimde şuan aşağıda inşallah birkaç haftaya Çıkar yukarıya

İnşallah çıkar da rahat edersiniz. Ben arkadaş herkese dikkatli olmayı tavsiye edince öyle dedim. Plasenta normal bir yerdeyse günlük işler sorun olmuyor.

İnşallah çıkar da rahat edersiniz. Ben arkadaş herkese dikkatli olmayı tavsiye edince öyle dedim. Plasenta normal bir yerdeyse günlük işler sorun olmuyor.

aynen plesanta normal yerinde olduğunda ne yürümek , ne iş hiç birşey sıkıntı olmuyor
Dinlenmem gerekirken birde bugün usta işi çıktı öğleden bu vakte kadar ayaktaydım , birde iş yaptım

Rutin dışında yaptığım tek şey alışverişti.. ona bahane buluyorum.

inşallah en kısa zamanda olması gerektiği yere plasenta çıkar, bir sorun kalmaz

Bende nasıl olsa ilk üç ay geçti diye rahattım ama dikkat etmek gerekmiş..

Kuzum benim artık çürümüş iyice içi gözüküyor ve yanlarından eti geliyor ve çok ağrıyor minoset içtim biraz rahatlattı

İnşallah

Uğraşmak istemedi bencede çünkü hiç bakmadı bile ilaç yazdı yolladı

Agumentin kullanmadım zaten canım o riski alamadım sadece minoseti içebildim dün bitane

Kızlar bel ağrısı oluyormu sizde ? Böyle poz verirken elini beline koyarsın ya tam o koyduğun yerden bel ağrısı var biraz tutuldu herlde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…