2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar bel ağrısı oluyormu sizde ? Böyle poz verirken elini beline koyarsın ya tam o koyduğun yerden bel ağrısı var biraz tutuldu herlde
benim belimde çok fena ağrıyor. hamilelikte normalmiş. doktorum magnezyumu günde 2 ye çıkarttı.

Hayırlı geceler arkadaşlar ebebekten ürünler almıştım.6 tane ürün eksik gelmiş .aradım açmıyorlar eskiden böyle değildi eger bu haftaya kadar açmazsa tüketici hakeme şikayet edecem

Ben yıllardır ebebekten alışveriş yaparım ilk defa böyle oldu Ve üstüne ilgilenmiyorlar nasıl şaşırdım

Kızlar bel ağrısı oluyormu sizde ? Böyle poz verirken elini beline koyarsın ya tam o koyduğun yerden bel ağrısı var biraz tutuldu herlde
benim belimde çok fena ağrıyor. hamilelikte normalmiş. doktorum magnezyumu günde 2 ye çıkarttı.
Bel ve sırt kaslarını esneten hareketlerden yapıyor musunuz? Ben iki aydır haftada 2-3 kez yapıyorum çok faydasını gördüm. İkinci ayımda çok ağrı çekmiştim, şimdi hiçbir şeyim yok.

Bel ve sırt kaslarını esneten hareketlerden yapıyor musunuz? Ben iki aydır haftada 2-3 kez yapıyorum çok faydasını gördüm. İkinci ayımda çok ağrı çekmiştim, şimdi hiçbir şeyim yok.
Yaaa bende hemen başlayayım. Yoga ya gidiyordum yeni hamile olduğumda ama virüs falan ara verdik hemen başlayayım çok ağrım oluyor bir de sezaryen dikişim de ağrıyor Acıların kadınına döndüm

Olabilir walla beni uyutmuyor zaten kasıklarım dan dolayı sabah 6da uyanıyorum

Evet uzun süre ayakta kalır yada fazla oturursam kuyruk kemiğim sırtım belim agrıyo sürekli uzanırdam sıkıntınyok bgn işe gittim pertim cıktı 5 saat çalıstım sadece sırt bel cok fena

Hayırlı geceler arkadaşlar ebebekten ürünler almıştım.6 tane ürün eksik gelmiş .aradım açmıyorlar eskiden böyle değildi eger bu haftaya kadar açmazsa tüketici hakeme şikayet edecem
Canım benimde ürünümü yanlış gönderdiler günlerce ulaşamadım. Şikayetvar a yazdım anında aradılar. Bi dene istersen

Kızlar merhaba instagramda gezerken mochi diye bir süt sağma aleti gördüm. Fikrinizi almak istedim.

Eklentiler

• 34843090-2A2D-4741-BAA3-9F77C86D1C74.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 43
Benim elti önerdi bunu cok iyi yorumları filan diyodu ama arastırmadım bende henüz
Çok övgüyle bahsetmişler, çok süt çıkıyormuş bir sürü şey okudum açıkçası biraz kafam karıştı çalıştığım İçin pompa almak zorundayım braun düşünüyordum ama bu da çok ilginç geldi, ses yokmuş bu çok değerli oğluma süt sağarken neredeyse migrenim tutuyordu

Bende bakıcam. BEğenirsem alırım ama nasıl olması gerektiğini bile bilmiyoruz ki

Yok canım hiç yapmadım Google’da da yazıyor iyi geliyormuş denemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…