Hayırlı geceler arkadaşlar ebebekten ürünler almıştım.6 tane ürün eksik gelmiş .aradım açmıyorlar eskiden böyle değildi eger bu haftaya kadar açmazsa tüketici hakeme şikayet edecem
Bel ve sırt kaslarını esneten hareketlerden yapıyor musunuz? Ben iki aydır haftada 2-3 kez yapıyorum çok faydasını gördüm. İkinci ayımda çok ağrı çekmiştim, şimdi hiçbir şeyim yok.
Bel ve sırt kaslarını esneten hareketlerden yapıyor musunuz? Ben iki aydır haftada 2-3 kez yapıyorum çok faydasını gördüm. İkinci ayımda çok ağrı çekmiştim, şimdi hiçbir şeyim yok.
Yaaa bende hemen başlayayım. Yoga ya gidiyordum yeni hamile olduğumda ama virüs falan ara verdik hemen başlayayım çok ağrım oluyor bir de sezaryen dikişim de ağrıyor Acıların kadınına döndüm
Polyannaolmakisterdim bak sen de normali aşağıda olmasıymış. Beyis ben bazen de biraz daha yukarıda hissediyorum ama en neti aşağıda hissediyorum herhalde yağ tabakası daha az olduğu için
Kiz bebektir o bağırsakların yeri değişti artık kasıklarda bebiş var
Evet uzun süre ayakta kalır yada fazla oturursam kuyruk kemiğim sırtım belim agrıyo sürekli uzanırdam sıkıntınyok bgn işe gittim pertim cıktı 5 saat çalıstım sadece sırt bel cok fena
Hayırlı geceler arkadaşlar ebebekten ürünler almıştım.6 tane ürün eksik gelmiş .aradım açmıyorlar eskiden böyle değildi eger bu haftaya kadar açmazsa tüketici hakeme şikayet edecem
Çok övgüyle bahsetmişler, çok süt çıkıyormuş bir sürü şey okudum açıkçası biraz kafam karıştı çalıştığım İçin pompa almak zorundayım braun düşünüyordum ama bu da çok ilginç geldi, ses yokmuş bu çok değerli oğluma süt sağarken neredeyse migrenim tutuyordu
Çok övgüyle bahsetmişler, çok süt çıkıyormuş bir sürü şey okudum açıkçası biraz kafam karıştı çalıştığım İçin pompa almak zorundayım braun düşünüyordum ama bu da çok ilginç geldi, ses yokmuş bu çok değerli oğluma süt sağarken neredeyse migrenim tutuyordu