- 23 Mayıs 2018
- 1.703
- 3.092
- 63
Merhaba, gözünüz aydın :) size hangi testleri verdi doktorunuz bana açlık tokluk şeker bile verdi, daha başında tespit edilmesi çok önemli dikkat edersiniz birşey olmaz Allah'ın izni ileMerhaba kızlar bugün kontrole gittim kalp atışlarını duyduk :) çok güzel bir duygu. Testler yapıldı guatr sınırda çıktı dahiliyeye gönderdi. Haftaya gidicez bişey olmaz inşallah.
Bana bu hafta kan testi yapıldı haftaya diğerlerini yapacak .Merhaba, gözünüz aydın :) size hangi testleri verdi doktorunuz bana açlık tokluk şeker bile verdi, daha başında tespit edilmesi çok önemli dikkat edersiniz birşey olmaz Allah'ın izni ile
Ins hem bebegi gorup hem kalp atisini duyarsinHadi gözün aydın bebeği görmekte çok önemli bende yarın 6+2 olucam randevum var inşaallah bende görürüm.
Ins hersey yolundadir hepimiz icinİnş duyarsınız ben daha kesede bebeği göremedim regl tarihime göre sizinle aynı 6 hafta ama pko oldugu için doktor geriden gelebilir dedi yani 6 haftalık sayılmıyor sanırım
Benimde yarın 6+1 olacak inşallah bende duyabilirim :)6 haftalık şu anda. Evet hayatımda duyduğum en güzel ses :)
Canım fırsat bulduk bugun gittik beta 1300 lere cıkmış cok küçükte olsa ultrasonda belli 2 hafta sonra tekrar gidicem güzel artmış dedi beta pzt 250 diydiAyy haklısın evde insan hiç boş duramıyor..Ağrı'dasiniz demek Allah kolaylıklar versin canım inşallah cumartesi güzel haberlerini bekliyorum. Kesemizi ve bebişimizi görürüz inşallah Allahın izniyle bir an önce. Burada sende bulantı falan var mı? Bende yok iştahım da baya açık tabi sağlıklı şeyler yemeye özen gösteriyorum.
Canım yarın kan ver iyice netleşsin ben bugun gitti bendede belirti yok henüz sadece yiyorum 6 hafta başlıyormuş mide bulantısı diyorlar kasık ağrısı var yorulursam sırt ağrısı oluyor dinlenince geçiyorO Oguzek @tuba_33 yanlış anlamadıysam son regl tarihiniz 11 ocak, benimki gibi : ) ben henüz hiç doktora gitmedim, kan testi de yaptırmadım. bu aralar biraz fazla uyumak dışında hiçbir belirti de hissetmiyorum. yarın ilk muayeneme gideceğim. o zaman belki biraz gerçek gibi gelmeye başlar. şu an her şey sanal gibi. sizde de aynı his var mı?
Canım bendede belirti yok ağrı dışında uyku geliyor akşamları çok yiyorum o kadarAyy haklısın evde insan hiç boş duramıyor..Ağrı'dasiniz demek Allah kolaylıklar versin canım inşallah cumartesi güzel haberlerini bekliyorum. Kesemizi ve bebişimizi görürüz inşallah Allahın izniyle bir an önce. Burada sende bulantı falan var mı? Bende yok iştahım da baya açık tabi sağlıklı şeyler yemeye özen gösteriyorum.
İnşallah duyarsın Çok güzel :)Benimde yarın 6+1 olacak inşallah bende duyabilirim :)
Merhaba bugun ben de idrar kulturu sonucumda bakteri uredigini ogrendim doktor enfexia diye bir antibiyotik verdi 1 hafta kullanicam size hangi antibiyotigi verdi?kizlar merhaba bugun doktora gittik kum dokuyormusum ve hafif enfeksiyon varmis bana antibiyotik verdi ve 6 tane serum bebegi gorduk kalp atislarini dinliyemedik daha cok kucuk 2 hafta sonra dinliyelim dedi ama orda kalp atimlarini gorduk
O Oguzek @tuba_33 yanlış anlamadıysam son regl tarihiniz 11 ocak, benimki gibi : ) ben henüz hiç doktora gitmedim, kan testi de yaptırmadım. bu aralar biraz fazla uyumak dışında hiçbir belirti de hissetmiyorum. yarın ilk muayeneme gideceğim. o zaman belki biraz gerçek gibi gelmeye başlar. şu an her şey sanal gibi. sizde de aynı his var mı?
infex diye bir antibiyotik verdi cok gecmis olsun sizede insan korkuyor ama kullanicaz artikMerhaba bugun ben de idrar kulturu sonucumda bakteri uredigini ogrendim doktor enfexia diye bir antibiyotik verdi 1 hafta kullanicam size hangi antibiyotigi verdi?
cok tesekkur ederim canim insallah sende hic bir sey cikmazÇok geçmiş olsun, hiçbirşey olmaz Allah'ın izni ile çoğu gebelikte oluyor bunlar duyduğum kadarı ile. Bana da bir sürü test verdi, idrar ile ilgili birşey çıkabilir yarın yaptırıcam testleri
Çok arada bir durum kullansak bir dert kullanmasak bir dert. Insallah iyi oluruz size de gecmis olsun :)infex diye bir antibiyotik verdi cok gecmis olsun sizede insan korkuyor ama kullanicaz artik
Selam kızlar.Hastalara geçmiş olsun kalp atışlarını duyan gören herkese hayırlı olsun.Açıkcası benim beta değerim 3900 den 1250 lere düşünce ve forumda bi kaç arkadaştan kötü haber alınca bebekle ilgili pek ümidim yoktu.Ama ordaymış kalp atımlarını gördük erken haftalarda sesi dinlemeyi tavsiye etmiyoruz dedi peki dedik.Yani öyle değerler artmış çıkmış kese gözükmüş gözükmemiş rabbim rızkını verdiyse geliyo
Numune bozuk olabilirmiş evet dediğiniz gibi 2 bebekten 1i düşmüş olabilirmiş sebebsizde olabilirmiş oda bizim için önemli olan kese dedi zaten.Çok sevindim, betahcg baktırmayın bence artık. Boş yere moral bozuyor, acaba 2 tane embriyo tutunmuştu da teki ilerleyemedi mi. Sağlıkla da ilerler inşallah.
Korktuğunuzla geçmiş olsun diyelim. Erken haftalarda doktora gitsen bir türlü gitmesen bir türlü. Dilerim sonrası su gibi geçer.Selam kızlar.Hastalara geçmiş olsun kalp atışlarını duyan gören herkese hayırlı olsun.Açıkcası benim beta değerim 3900 den 1250 lere düşünce ve forumda bi kaç arkadaştan kötü haber alınca bebekle ilgili pek ümidim yoktu.Ama ordaymış kalp atımlarını gördük erken haftalarda sesi dinlemeyi tavsiye etmiyoruz dedi peki dedik.Yani öyle değerler artmış çıkmış kese gözükmüş gözükmemiş rabbim rızkını verdiyse geliyo
Papatyacım sanada geçmişnolsun ilk gebeliğimde bende kum döktüm antibiyotik kullandım.bende çok çekinmiştim ama eğer tedavi olmassankizlar merhaba bugun doktora gittik kum dokuyormusum ve hafif enfeksiyon varmis bana antibiyotik verdi ve 6 tane serum bebegi gorduk kalp atislarini dinliyemedik daha cok kucuk 2 hafta sonra dinliyelim dedi ama orda kalp atimlarini gorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?