2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Merhaba kızlar bugün kontrole gittim kalp atışlarını duyduk :) çok güzel bir duygu. Testler yapıldı guatr sınırda çıktı dahiliyeye gönderdi. Haftaya gidicez bişey olmaz inşallah.
Merhaba, gözünüz aydın :) size hangi testleri verdi doktorunuz bana açlık tokluk şeker bile verdi, daha başında tespit edilmesi çok önemli dikkat edersiniz birşey olmaz Allah'ın izni ile

İnş duyarsınız ben daha kesede bebeği göremedim regl tarihime göre sizinle aynı 6 hafta ama pko oldugu için doktor geriden gelebilir dedi yani 6 haftalık sayılmıyor sanırım
Ins hersey yolundadir hepimiz icin

Canım fırsat bulduk bugun gittik beta 1300 lere cıkmış cok küçükte olsa ultrasonda belli 2 hafta sonra tekrar gidicem güzel artmış dedi beta pzt 250 diydi

Canım yarın kan ver iyice netleşsin ben bugun gitti bendede belirti yok henüz sadece yiyorum 6 hafta başlıyormuş mide bulantısı diyorlar kasık ağrısı var yorulursam sırt ağrısı oluyor dinlenince geçiyor

Canım bendede belirti yok ağrı dışında uyku geliyor akşamları çok yiyorum o kadar

kizlar merhaba bugun doktora gittik kum dokuyormusum ve hafif enfeksiyon varmis bana antibiyotik verdi ve 6 tane serum bebegi gorduk kalp atislarini dinliyemedik daha cok kucuk 2 hafta sonra dinliyelim dedi ama orda kalp atimlarini gorduk
Merhaba bugun ben de idrar kulturu sonucumda bakteri uredigini ogrendim doktor enfexia diye bir antibiyotik verdi 1 hafta kullanicam size hangi antibiyotigi verdi?

bendee bendee :) son regl tarihim 11 ocak 8 şubatta idrar testiyle öğrendim gebeliği ve hala doktora gidemedim inşallah pazartesi gideceğim umarım her şey yolundadır

Selam kızlar.Hastalara geçmiş olsun kalp atışlarını duyan gören herkese hayırlı olsun.Açıkcası benim beta değerim 3900 den 1250 lere düşünce ve forumda bi kaç arkadaştan kötü haber alınca bebekle ilgili pek ümidim yoktu.Ama ordaymış kalp atımlarını gördük erken haftalarda sesi dinlemeyi tavsiye etmiyoruz dedi peki dedik.Yani öyle değerler artmış çıkmış kese gözükmüş gözükmemiş rabbim rızkını verdiyse geliyo

Çok geçmiş olsun, hiçbirşey olmaz Allah'ın izni ile çoğu gebelikte oluyor bunlar duyduğum kadarı ile. Bana da bir sürü test verdi, idrar ile ilgili birşey çıkabilir yarın yaptırıcam testleri
cok tesekkur ederim canim insallah sende hic bir sey cikmaz

Çok sevindim, betahcg baktırmayın bence artık. Boş yere moral bozuyor, acaba 2 tane embriyo tutunmuştu da teki ilerleyemedi mi. Sağlıkla da ilerler inşallah.

Çok sevindim, betahcg baktırmayın bence artık. Boş yere moral bozuyor, acaba 2 tane embriyo tutunmuştu da teki ilerleyemedi mi. Sağlıkla da ilerler inşallah.
Numune bozuk olabilirmiş evet dediğiniz gibi 2 bebekten 1i düşmüş olabilirmiş sebebsizde olabilirmiş oda bizim için önemli olan kese dedi zaten.

Korktuğunuzla geçmiş olsun diyelim. Erken haftalarda doktora gitsen bir türlü gitmesen bir türlü. Dilerim sonrası su gibi geçer.

kizlar merhaba bugun doktora gittik kum dokuyormusum ve hafif enfeksiyon varmis bana antibiyotik verdi ve 6 tane serum bebegi gorduk kalp atislarini dinliyemedik daha cok kucuk 2 hafta sonra dinliyelim dedi ama orda kalp atimlarini gorduk
Papatyacım sanada geçmişnolsun ilk gebeliğimde bende kum döktüm antibiyotik kullandım.bende çok çekinmiştim ama eğer tedavi olmassan
İlerde daha kötü sancılarla erken doğuma sebeb olur demişti.Artık ilaçlar gebeliğe uygun sıkma canının.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…