2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canım idrar yapınca yanma var evet ama çok su içiyorum arada gidiyor .ama sabah uyanınca oluyor genelde agrılar .aslında doktora gitmek isterim ama bunun icinde gidilmez diye düşünüyorum en son 2 Hafta önce gittim Eger devam ederse sağlıkocagın da yapasım yaparlarsa

Canım pıhtılaşma sorunu olanlarin K vitamini alması sorun olabiliyor. D3K2 birlikte olanlar değil de sadece D3 olanları kullanabilirsin gebelik boyunca onda sıkıntı yok.

Yaparlar canım ben ayda 1 tiroid tahlili için gidiyorum. Geçen ay kan tahlili isterken idrar da istemisti aile hekimim ben söylemeden.

hayırlı olsun , kız ise ne güzel bir kız bir erkek denk gelmiş olur
Evet çok güzel olur inşallah cumartesiyi iple çekiyorum gelsinde bu merak bitsin. Erkek olursa oğlum ve babası çok sevinecekler kız olursada ben sevinirim ama tabi bizimkiler sadece heyecan ne olursa olsun sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun Başka birşey istemem

aynen öyle hepsi birbirinden tatlı , sağlıklı olsunlar inşallah Sadece bilinmezliğin verdiği heyecan benide uyku tutmadı bu gece

Kızlar ben 18+3 de gitmiştim kilosu 250 grm demişti iyi mi bir de kız anaları benim gibi burnu şişen var mı

Kızlar ben 18+3 de gitmiştim kilosu 250 grm demişti iyi mi bir de kız anaları benim gibi burnu şişen var mı

benimde burnum şiş , çok büyüdü gibi geliyor hatta bana . ama aşırı alerjim var şuanda . Konkaların şiştiğini düşünüyorum

benimde burnum şiş , çok büyüdü gibi geliyor hatta bana . ama aşırı alerjim var şuanda . Konkaların şiştiğini düşünüyorum
Bana herkes diyor bende baktığım da patlıcan burunlu olmuşum diye dalga geçiyprum kendimle ne alerjisi kuzum

Oo kızlar daha yatmamışsınız.Bende doktora soracağım tabi ama sizede sormak istedim sezaryan dikişlerimin olduğu yeri çok sert ve şiş hissediyorum varmı böyle hisseden.Bugün dayanamadım aynayla kontrol ettim dışardan belli oluyormu diye ama yok bi belirginlik ama elimi sürünce bi şişlik hissediyorum.

ben sezeryan olmadım ama bunu sezeryan olan arkadaşlarımın çoğundan duydum gerçi senin önceki hamileliğinden bayaa vakit geçmişti değil mi . İnşallah bir sorun yoktur . Rahim büyüyor diye sen öyle hissediyorsundur. Ne zaman dr kontrolün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…