2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Yaparlar canım ben ayda 1 tiroid tahlili için gidiyorum. Geçen ay kan tahlili isterken idrar da istemisti aile hekimim ben söylemeden.
Tmm bunu öğrenmem çok iyi oldu Canım çok teşekkür ederim.o zaman ben yarın gideyim bayağı yanmam var gerçekten

Perşembe gideceğim.12 yıl geçti oğlumun doğumundan.kızımda sezaryandı ama oğluma hamileyken hiç rahatsız olmamıştım.benim bebek bu aralar çok oynuyor kızım eliyle bulmaya çalışıyodu yerini bugün tam benim şiş hissettiğim yere dokunup bumu dedi ama çocuk kasık tarafımdaydı eminim.Ay takmıyim kafaya şimdi.

Bahar , polen , toz .. her birşeye alerjim var
benimde havaya, yiyeceklere, ilaçlara alerjim var 2 haftadır felaket durumdayım. alerji ciddi ödem yapıyor vücutta, ilaç kullanmıyor musun? doktorum halimi görünce acıdı levmonta devam dedi...

ben sezeryanla doğum yaptım sonra birde hemşire hatası sebebiyle sağ tarafı patladı dikişimin. çok ciddi acıyor karnım gerildikçe... sürekli yakınma halindeyim. doktoruna mutlaka danış canım bakalım ne diyecek? benim doktorum detaylıda bakılacak dedi. inşallah herşey yolundadır kaygılanacak bir durum değil bence :)

birşey yoktur inşallah . Azda zaman geçmemiş rahim kendini çok iyi toparlamıştır. Her hamilelik Farklı oluyor . Benim ikisinde karnım hemen çıkmamıştı bunda acayip bir göbeğim var . (Hamile kalmadan önce kilolu değildim ) çok şişliğim, ödemim .. vücudum sürekli rahatsız gibi . Diğerlerinde hiç böyle değildim

benimde havaya, yiyeceklere, ilaçlara alerjim var 2 haftadır felaket durumdayım. alerji ciddi ödem yapıyor vücutta, ilaç kullanmıyor musun? doktorum halimi görünce acıdı levmonta devam dedi...
Yiyecekleri saymadım bile onlara dikkat ediyorum da havaya direk maruz kaldığım için . Kullanmıyorum birşey , bazen spreylerden ama çok zorlanıyorum

Tmm bunu öğrenmem çok iyi oldu Canım çok teşekkür ederim.o zaman ben yarın gideyim bayağı yanmam var gerçekten
Git canım ihmal etme, tahlili verdikten sonra labim sonuç kodunu al, akşama doğru çıkıyor sonuçlar netten bakıyorum, ordan da doktorlara gönderiyorum ona göre birşey söylüyorlar tek sefer gitmeyle iş bitiyor , tekrar tekrar evden çıkmaya gerek kalmıyor

Yiyecekleri saymadım bile onlara dikkat ediyorum da havaya direk maruz kaldığım için . Kullanmıyorum birşey , bazen spreylerden ama çok zorlanıyorum
Kıyamam bana hemen ilacına dön emri geldi bugün belki doktorun sana da başlar, rahatlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…