ben sezeryan olmadım ama bunu sezeryan olan arkadaşlarımın çoğundan duydum gerçi senin önceki hamileliğinden bayaa vakit geçmişti değil mi . İnşallah bir sorun yoktur . Rahim büyüyor diye sen öyle hissediyorsundur. Ne zaman dr kontrolün
Perşembe gideceğim.12 yıl geçti oğlumun doğumundan.kızımda sezaryandı ama oğluma hamileyken hiç rahatsız olmamıştım.benim bebek bu aralar çok oynuyor kızım eliyle bulmaya çalışıyodu yerini bugün tam benim şiş hissettiğim yere dokunup bumu dedi ama çocuk kasık tarafımdaydı eminim.Ay takmıyim kafaya şimdi.
Oo kızlar daha yatmamışsınız.Bende doktora soracağım tabi ama sizede sormak istedim sezaryan dikişlerimin olduğu yeri çok sert ve şiş hissediyorum varmı böyle hisseden.Bugün dayanamadım aynayla kontrol ettim dışardan belli oluyormu diye ama yok bi belirginlik ama elimi sürünce bi şişlik hissediyorum.
ben sezeryanla doğum yaptım sonra birde hemşire hatası sebebiyle sağ tarafı patladı dikişimin. çok ciddi acıyor karnım gerildikçe... sürekli yakınma halindeyim. doktoruna mutlaka danış canım bakalım ne diyecek? benim doktorum detaylıda bakılacak dedi. inşallah herşey yolundadır kaygılanacak bir durum değil bence :)
Perşembe gideceğim.12 yıl geçti oğlumun doğumundan.kızımda sezaryandı ama oğluma hamileyken hiç rahatsız olmamıştım.benim bebek bu aralar çok oynuyor kızım eliyle bulmaya çalışıyodu yerini bugün tam benim şiş hissettiğim yere dokunup bumu dedi ama çocuk kasık tarafımdaydı eminim.Ay takmıyim kafaya şimdi.
birşey yoktur inşallah . Azda zaman geçmemiş rahim kendini çok iyi toparlamıştır. Her hamilelik Farklı oluyor . Benim ikisinde karnım hemen çıkmamıştı bunda acayip bir göbeğim var . (Hamile kalmadan önce kilolu değildim ) çok şişliğim, ödemim .. vücudum sürekli rahatsız gibi . Diğerlerinde hiç böyle değildim
Git canım ihmal etme, tahlili verdikten sonra labim sonuç kodunu al, akşama doğru çıkıyor sonuçlar netten bakıyorum, ordan da doktorlara gönderiyorum ona göre birşey söylüyorlar tek sefer gitmeyle iş bitiyor , tekrar tekrar evden çıkmaya gerek kalmıyor
Ben hala hissetmedim 16 hafta bitti bu gün. Golüm hissediyordum 14 hafta da pıt pıt içimde çok hafif kalp atışı gibi ama bunda tık yok hala doktora sordum her bebek çok hareket edecek diye bir şey yok her şeyi kafana takma düşünme dedi
Ya bende tam bunu sormak için girdim canım 18.hafta hala hissemeiyorum aslında sanki geçen hafta bir iki bir şey hissettim ama 2 gündür hiç yok normal mi bu ya