2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
benim dokror kendiai ayrıntılıyı da yapıyor. organlara kan akışına bakıyor. o yüzden yönlendirmiyor hiç başka doktora. onun için ayrı ücret ödemiyorum. muayene ücreti de aylık 300tl
Benim doktorum da yapıyor ama ikinci bir gözün ve bu işin uzmanının görmesini istiyor.

Ben de öyleyim ya çok merak edip sürekli araştırırım bişeyleri huyum kurusun hatta en son doktorum boşver biraz akışına bırak her şeyi merak etme dedi bi de iyi mi ☹ erken doğum yaparsın sen böyle devam eder stres yaparsan sabırsız bi yapın var dedi akılına bırak bebeği nasıl emziririm felan diye düşün dedi onları da düşünüyorum okuyorum ama meraklıyım dedim napim yani
Bana hiç d vitamininden bahsetmediler hiçbişey demediler ama ben de kan pıhtılaşması var galiba onları kullanmak sakıncalı diye okumuştum bi yerde. Gebelikten önce damla türünü kullandım ekmeğe 15 damla damlatarak. Hamile olduğumu öğrenince bıraktım. Yarın onu da sorayım bi daha çok önemli olduğunu biliyorum aslında

Çok haklısın , sadece hekimler mi .. öğretmenlik vasfı taşımayan insanların öğretmen olması mı , yüksek puan aldı puanı ziyan olmasın diye tıp okuyanı mi daha bir sürü örnek çıkar .ahlaka , etiğe uygun olmayan bir sürü vaziyetler mevcut . İnşallah çocuklarımızın geleceği daha güzel olur

Müslim bez da mantıklı bu arada doktorlar konusunda onkdr haklısınki en son d vitaminim eksikti ilacı yazdı gönderdi Bi arastırum dedm baktım nasıl emilir nasıl içilir hepsi yazıyor nette hatta eczacı bile doktordan daha cok bilgi vermişti o yüzden coguna gıcık oluyorum bende öle bilmeden etmeden ilaç tedavi uygulatmayı sevmiyorum önce anlatacak bana mantıgı ma yatacak öle içerim ben ialcları filan zararını yararını söyleyecek ama nerde özelde kiler bile öle değil nerdeyse

Arkadaşlar merhaba 3 haftadır üye olmaya çalışıyorum buradan sizlere yazmak için ama mail adresine bir türlü doğrulama kodu gelmedi. Bugün sonunda başardım. Bende sizler gibi ekim annesi olacağım allah nasip ederse. Hepinize Sağlıcakla alalım kucağımıza alanın izniyle. Bebeğin cinsiyetini öğrenemediğim için ankete katılamadım. Su an 16 haftalığım doktor 14. Haftada Kıza benziyor dedi ama net bir şey demedi maalesef . Merakla bekliyorum öğrenip alışveriş yapmak istiyoruz eşimle. Bu cumartesi 3 lü taramaya gideceğim belki kesinleşir diye umut ediyorum. Bu arada 2 çocuğum bir oğlum var

Yarın randevum var nihayet bebişim hakkında detaylı Bilgi alacağım yalnız çocukları bırakacak yer yok, gideceğim yerde mesafeli inşallah ceza fln yazmazlar
Canım yarın randevun varsa, çocuklara da çıkma hakkı var ya çarşamba günleri. Aynı güne geliyor, kimse bişey demez çocuklara, eğer saatleri uyuyorsa.

Hosgeldin
Hosgeldin hadi hayrlısı olsun inş Buda kızdır sağlıcakla gelsin inş Ekim annesi nasıl oluyo sezeryan mı olacak

Canım yarın randevun varsa, çocuklara da çıkma hakkı var ya çarşamba günleri. Aynı güne geliyor, kimse bişey demez çocuklara, eğer saatleri uyuyorsa.

saat uymuyor , çocuklara gündüz mesai Saati bitmeden izin var ,benim randevu beşte gerçi bir biz uyuyoruz sanki yasağa . Eşime hergün soruyorum nasıl dışarısı diye . Sürekli kalabalık , hatta son haftalarda öyle trafik oluyor ki eskisi gibi

hayırlı olsun , kız ise ne güzel bir kız bir erkek denk gelmiş olur

Benimde ayni sikayetlerim var 3 hafta oncesi fitil verdi gecmedi gecen haftaki kontrolumde gecmedigini soyledim vermek istemedi tekrar fitil ama rahim agzim kapali hersey normal dedi zaten suyunun gelmesi icin once kanaman oluyormus Allah korusun sonra su gelirmis doktorum demisti cok oncesinde bana ama bu sekilde cok kside okudum sikayet hamilelikte oluyor sanirim

Benimde kan pihtilasmam var igne ve asprin kullaniyorum ama d vitaminini de hamileligimin basindan beri kullaniyorum bir sikinti olsa vermezdi doktorum

Yok cnm Ankara ya normalde arastırırım filan ama benm doktorum önerdi yapsın ben güveniyorum diye bende itiraz etmedim kendme ilgili bsy olsa dahabuygununu merhaba bulurdum heralde
Canım sen muayeneleri paket halinde almamış mıydın? Pakette neler var ki ben herşeyi dahil ediyorlar diye düşünmüştüm.

Kullandığında da çok memnun kalacaksın . Renkleride karışmıyor , şekli şemalide bozulmuyor
Ama sanki bedenler daha büyük gibi geldi 6-9 almıştım 9-12 gibiler bikaç yerden daha almıştım bunları görünce beğenemedim

Ama sanki bedenler daha büyük gibi geldi 6-9 almıştım 9-12 gibiler bikaç yerden daha almıştım bunları görünce beğenemedim
Bedenleri bebeğe tam uyuyor . 6-9 sa tam o zaman üzerine göre oluyor . Diğerleri küçükse daha erken zamanda giydirirsin

Canım sen muayeneleri paket halinde almamış mıydın? Pakette neler var ki ben herşeyi dahil ediyorlar diye düşünmüştüm.
Pakrt aldım ama ayrıntılı ve epidural hariç cnm hastanedeki paketlerde hersey dahil ama özel kliniğe gidenler de kapsamıyor malesef ekstra dısardan biri yaptıgı için sanırım bu detaylı ve epidural hariç hersey var pakette işte tarama testler muayeneler hastanede 1 gece ekstra durumda 2 gece kalma refakat bsyler daha vardısa hatelamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…