- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
Haklisin valla .Çamasır kalmıyo ki sürekli yıkamıyorumda 2 kişinin ne kdr çamasırı cıksın işte hafta 2 kere çalısıyo ondada kalmıyo artıkdon stogu yapmak lazım
Benim doktorum da yapıyor ama ikinci bir gözün ve bu işin uzmanının görmesini istiyor.benim dokror kendiai ayrıntılıyı da yapıyor. organlara kan akışına bakıyor. o yüzden yönlendirmiyor hiç başka doktora. onun için ayrı ücret ödemiyorum. muayene ücreti de aylık 300tl
Ben de öyleyim ya çok merak edip sürekli araştırırım bişeyleri huyum kurusunO zaman muslin bezlerden metreyle önce kendine alkeser keser kullanırsın
Okulda ezberledigiyle kalan kendini guncellemeyen o kadar çok hekim var kimerak ede ede, okuya okuya ne hallere geldim bir bilsen...
Yazıda da yazdığı gibi magnezyum oksit inorganik bir form . İnorganik maddeler vücutta depolanmazlar, o yüzden de vücuttaki seviyeyi arttirmiyor magnezyum oksit. Burda gıda mühendisi biri vardı, o da bilir bu konuları
Aklıma gelmişken D vitamini de günlük idame doz kilo başına 100 unitedir. Bebislere de doğduklarından itibaren kullanacağız. Çocuklar için 400 unitelik damlalar var , yenidogana 1 damla, kilo arttıkça da ona göre arttırarak. Yetişkinde kolay hesap için ise 10 kilo başına 1000 unitelik damlalardan 1 damla şeklinde hesap ederek. Haa size d vitamini toksiktir diyenler olacak. Yetişkin için d3k2 içeren damlaları kullandığınız sürece toksik etkisi yok. K2 alınmazsa calsiyum vücutta doğru yonlenditrilemeyip birikme yapabilir, böbrek taşı vs gibi etkiler olabilir. Tabi bu anlattığım idame doz da d vitamini seviyesi 80-100 olan birey için. D vit daha düşükse başlangıçta depoları doldurmak için günlük 20.000 ünite alınmadı oneriliyor 2 hafta boyunca. Sonra da tahlil sonucuna göre idame doze geçiş
O zaman muslin bezlerden metreyle önce kendine alkeser keser kullanırsın
Okulda ezberledigiyle kalan kendini guncellemeyen o kadar çok hekim var kimerak ede ede, okuya okuya ne hallere geldim bir bilsen...
Yazıda da yazdığı gibi magnezyum oksit inorganik bir form . İnorganik maddeler vücutta depolanmazlar, o yüzden de vücuttaki seviyeyi arttirmiyor magnezyum oksit. Burda gıda mühendisi biri vardı, o da bilir bu konuları
Aklıma gelmişken D vitamini de günlük idame doz kilo başına 100 unitedir. Bebislere de doğduklarından itibaren kullanacağız. Çocuklar için 400 unitelik damlalar var , yenidogana 1 damla, kilo arttıkça da ona göre arttırarak. Yetişkinde kolay hesap için ise 10 kilo başına 1000 unitelik damlalardan 1 damla şeklinde hesap ederek. Haa size d vitamini toksiktir diyenler olacak. Yetişkin için d3k2 içeren damlaları kullandığınız sürece toksik etkisi yok. K2 alınmazsa calsiyum vücutta doğru yonlenditrilemeyip birikme yapabilir, böbrek taşı vs gibi etkiler olabilir. Tabi bu anlattığım idame doz da d vitamini seviyesi 80-100 olan birey için. D vit daha düşükse başlangıçta depoları doldurmak için günlük 20.000 ünite alınmadı oneriliyor 2 hafta boyunca. Sonra da tahlil sonucuna göre idame doze geçiş
Müslim bez da mantıklıO zaman muslin bezlerden metreyle önce kendine alkeser keser kullanırsın
Canım yarın randevun varsa, çocuklara da çıkma hakkı var ya çarşamba günleri. Aynı güne geliyor, kimse bişey demez çocuklara, eğer saatleri uyuyorsa.Yarın randevum varnihayet bebişim hakkında detaylı Bilgi alacağım yalnız çocukları bırakacak yer yok, gideceğim yerde mesafeli inşallah ceza fln yazmazlar
Hosgeldin hadi hayrlısı olsun inş Buda kızdır sağlıcakla gelsin inş Ekim annesi nasıl oluyo sezeryan mı olacakArkadaşlar merhaba 3 haftadır üye olmaya çalışıyorum buradan sizlere yazmak için ama mail adresine bir türlü doğrulama kodu gelmedi. Bugün sonunda başardım. Bende sizler gibi ekim annesi olacağım allah nasip ederse. Hepinize Sağlıcakla alalım kucağımıza alanın izniyle. Bebeğin cinsiyetini öğrenemediğim için ankete katılamadım. Su an 16 haftalığım doktor 14. Haftada Kıza benziyor dedi ama net bir şey demedi maalesef . Merakla bekliyorum öğrenip alışveriş yapmak istiyoruz eşimle. Bu cumartesi 3 lü taramaya gideceğim belki kesinleşir diye umut ediyorum. Bu arada 2 çocuğum bir oğlum var
Canım yarın randevun varsa, çocuklara da çıkma hakkı var ya çarşamba günleri. Aynı güne geliyor, kimse bişey demez çocuklara, eğer saatleri uyuyorsa.
Arkadaşlar merhaba 3 haftadır üye olmaya çalışıyorum buradan sizlere yazmak için ama mail adresine bir türlü doğrulama kodu gelmedi. Bugün sonunda başardım. Bende sizler gibi ekim annesi olacağım allah nasip ederse. Hepinize Sağlıcakla alalım kucağımıza alanın izniyle. Bebeğin cinsiyetini öğrenemediğim için ankete katılamadım. Su an 16 haftalığım doktor 14. Haftada Kıza benziyor dedi ama net bir şey demedi maalesef . Merakla bekliyorum öğrenip alışveriş yapmak istiyoruz eşimle. Bu cumartesi 3 lü taramaya gideceğim belki kesinleşir diye umut ediyorum. Bu arada 2 çocuğum bir oğlum var
Benimde ayni sikayetlerim var 3 hafta oncesi fitil verdi gecmedi gecen haftaki kontrolumde gecmedigini soyledim vermek istemedi tekrar fitil ama rahim agzim kapali hersey normal dedi zaten suyunun gelmesi icin once kanaman oluyormus Allah korusun sonra su gelirmis doktorum demisti cok oncesinde bana ama bu sekilde cok kside okudum sikayet hamilelikte oluyor sanirimGünaydın Kızlar,
Ya genelde benim sorularım es geçiliyorama yine de soracağım belki yaşan vardır
Son zamanlarda çok fazla akıntım var doktor fitil verdi 2 kez kullandım ama azalmadı bile.
Bu haftalarda su kaçırma oluyormuş acaba su mu kaçırıyorum bebeğimin suyu mu azalıyor diye düşünmekten edemiyorum.
Neredeyse 4 saatte 1 iç çamaşırı değiştirsem yeridir baya baya akıntı var
Benimde kan pihtilasmam var igne ve asprin kullaniyorum ama d vitaminini de hamileligimin basindan beri kullaniyorum bir sikinti olsa vermezdi doktorumBen de öyleyim ya çok merak edip sürekli araştırırım bişeyleri huyum kurusunhatta en son doktorum boşver biraz akışına bırak her şeyi merak etme dedi bi de iyi mi ☹ erken doğum yaparsın sen böyle devam eder stres yaparsan sabırsız bi yapın var dedi akılına bırak bebeği nasıl emziririm felan diye düşün dedi onları da düşünüyorum okuyorum ama meraklıyım dedim napim yani
Bana hiç d vitamininden bahsetmediler hiçbişey demediler ama ben de kan pıhtılaşması var galiba onları kullanmak sakıncalı diye okumuştum bi yerde. Gebelikten önce damla türünü kullandım ekmeğe 15 damla damlatarak. Hamile olduğumu öğrenince bıraktım. Yarın onu da sorayım bi daha çok önemli olduğunu biliyorum aslında
samsunda ercan demirHangi doktora gidiyorsun?
Canım sen muayeneleri paket halinde almamış mıydın? Pakette neler var ki ben herşeyi dahil ediyorlar diye düşünmüştüm.Yok cnm Ankara ya normalde arastırırım filan ama benm doktorum önerdi yapsın ben güveniyorum diye bende itiraz etmedim kendme ilgili bsy olsa dahabuygununu merhaba bulurdum heralde
Kullandığında da çok memnun kalacaksın . Renkleride karışmıyor , şekli şemalide bozulmuyorKızlar hm tulumlar gelmiş kumaşları çok güzel gerçekten
Hm onu hiç bilmiyorum ama fiyat olarak uygunmuş gerçekten. Benim liman hastanesinde 450 tl dediler.samsunda ercan demir
Ama sanki bedenler daha büyük gibi geldi 6-9 almıştım 9-12 gibiler bikaç yerden daha almıştım bunları görünce beğenemedimKullandığında da çok memnun kalacaksın . Renkleride karışmıyor , şekli şemalide bozulmuyor❤
Bedenleri bebeğe tam uyuyor . 6-9 sa tam o zaman üzerine göre oluyor . Diğerleri küçükse daha erken zamanda giydirirsinAma sanki bedenler daha büyük gibi geldi 6-9 almıştım 9-12 gibiler bikaç yerden daha almıştım bunları görünce beğenemedim
Pakrt aldım ama ayrıntılı ve epidural hariç cnm hastanedeki paketlerde hersey dahil ama özel kliniğe gidenler de kapsamıyor malesef ekstra dısardan biri yaptıgı için sanırım bu detaylı ve epidural hariç hersey var pakette işte tarama testler muayeneler hastanede 1 gece ekstra durumda 2 gece kalma refakat bsyler daha vardısa hatelamıyorumCanım sen muayeneleri paket halinde almamış mıydın? Pakette neler var ki ben herşeyi dahil ediyorlar diye düşünmüştüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?