2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
benim dokror kendiai ayrıntılıyı da yapıyor. organlara kan akışına bakıyor. o yüzden yönlendirmiyor hiç başka doktora. onun için ayrı ücret ödemiyorum. muayene ücreti de aylık 300tl

Selpak cok zararli ,ben makyaj pamuklarindan koyuyordum onu da onaylamadi doktor.
Cok rahatsiz oluyorsan pamuklu atletleri kesip altina koy islandikca degistir dedi.En sagliklisi o sanirim.
Kasinti baslar gibi olursa sirkeli su ile yikamak iyi geliyor.

Hoşgeldin canım nerelerdesin yahu
Soru sorabilir miyim ben de magnezyum olarak magosit kullanıyorum söylediğin formlarda değil galiba. Hiç faydası yok mu yani şimdi. Ve iğrenç bişey kullanırken midem hep ağzıma geliyor. Kireçli gibi ağzımda pütürlü bi tat oluşuyor anında suyla buluşunca ve d vitamini de kullanmıyorum yazmadı doktorlar inşAllah bi sıkıntı olmaz

Karabatak gibiyim bir görünüp bir kayboluyorum
maalesef canım senin kullandigin da magnezyum oksit mis baktım simdi. Link ekliyorum bir bak. Sağlıklı yaşıyoruz of TV de Nazan uysal hazardın hocanın detaylı videosu da var bakmak istersen. D vit omepa VM ve kalsiyumun içinde olduğu kadar alıyorum ben de şu anda. Takviyelerimi düzenleyen doktorum gebelik boyunca minimum takviye ile gitmeyi uygun görüyor ben de söz dinliyorum Ama gebelik öncesi günde 10.000 iu kullanıyordum, depolar doluydu yani

https://m.facebook.com/saglikliyasiyoruzcom/posts/1621291381313919

Son düzenleme:
Hayırlı kandiller arkadaşlar bir şey soracam benim böyle idrar yolumda alttan küçük küçük sancılar giriyor acaba idrar yolu enfeksiyon mu olmuş bendeçokta su içiyorum aslında ama anlamadım gitti artık bu iş

Daha çok idrar yaparken farkedilmez mi? Devam ederse bı idrar tahlili yaptir bence sağlık ocağında. Benim son tahlilde biraz çıkmıştı enfeksiyon ama hem dahiliyeci hem kadın dogumcu ilaç vermedi suyu arttır dedi.

Oda mantıklı aslında eski penye aletleri genelde toz bezi yaparım da neyse bide böle deneyim ama oda nereye kdr gider 9nay boyunca eski atlet nerden bulurum bilmiyorum

Fazla çıkınca ne gibi sorun oluyor kuzum
Ya fazla dediği üst sınıra yakın atıyorum 2 3 litre ise benmki 3e yakın fazla dediği o rakamları attım tamamen ama takip edilmesi gerek Bi kaç sebebi var gebelik sekeri en yaygın olanı yada bebeğin sindirim sisteminde sıkıntı varsa sıvıyı yutamıyorsa oluyomus ama o anlamda Bi sıkıntısı yoktu detaylıda cıkmadı bakalım 1 ay sonra sekere filanda bakılacak seker yüklemesi için ama su an korkulacak derecede Bi fazlalık filan yok dedi

Forumun karabatağı Okudum canım teşekkür ederim bilgilendime için Fakat anlamadığım bize bunları yazan da doktor. Şu araştırmalardan haberi yok mu boşuna neye ilaç kullandırıyorlar bize faydası yoksa. Gerçi ilaç sanayi para nasıl kazanacak yoksa höff

Banada oluyor o ağrılar.kasık batmalarımda hala devam ediyor diğer hamileliklerimde doğurana kadar pek bişiy yaşamammıştım bunda sürekli ağrı batmalar.eğer enfeksikyon olsa idrar yaparken ağrı yanma veya kötü koku olması lazım ama yinede doktoruna sor.

Oda mantıklı aslında eski penye aletleri genelde toz bezi yaparım da neyse bide böle deneyim ama oda nereye kdr gider 9nay boyunca eski atlet nerden bulurum bilmiyorum
Kirlenince yikarsin uzun sure gider diye dusunuyorum.Ben yapmadim henuz surekli camasir degistiriyorum

Kirlenince yikarsin uzun sure gider diye dusunuyorum.Ben yapmadim henuz surekli camasir degistiriyorum
Çamasır kalmıyo ki sürekli yıkamıyorumda 2 kişinin ne kdr çamasırı cıksın işte hafta 2 kere çalısıyo ondada kalmıyo artık don stogu yapmak lazım

İdrar rengi koyu mu canım. Bende de iki defa oldu. Kasık bölgemde ağrı oluyodu hatta iki yanda hassasiyet kaşıntı vardı. Enfeksiyon oluşmuştu. Şimdi yine var hafif ağrılar. Yarın gidince tahlil isticem. Sen de gidebiliyorsan bi tahlil yaptır canım çıkmasa bari için rahatlar

O zaman muslin bezlerden metreyle önce kendine al keser keser kullanırsın

Okulda ezberledigiyle kalan kendini guncellemeyen o kadar çok hekim var ki merak ede ede, okuya okuya ne hallere geldim bir bilsen...
Yazıda da yazdığı gibi magnezyum oksit inorganik bir form . İnorganik maddeler vücutta depolanmazlar, o yüzden de vücuttaki seviyeyi arttirmiyor magnezyum oksit. Burda gıda mühendisi biri vardı, o da bilir bu konuları

Aklıma gelmişken D vitamini de günlük idame doz kilo başına 100 unitedir. Bebislere de doğduklarından itibaren kullanacağız. Çocuklar için 400 unitelik damlalar var , yenidogana 1 damla, kilo arttıkça da ona göre arttırarak. Yetişkinde kolay hesap için ise 10 kilo başına 1000 unitelik damlalardan 1 damla şeklinde hesap ederek. Haa size d vitamini toksiktir diyenler olacak. Yetişkin için d3k2 içeren damlaları kullandığınız sürece toksik etkisi yok. K2 alınmazsa calsiyum vücutta doğru yonlenditrilemeyip birikme yapabilir, böbrek taşı vs gibi etkiler olabilir. Tabi bu anlattığım idame doz da d vitamini seviyesi 80-100 olan birey için. D vit daha düşükse başlangıçta depoları doldurmak için günlük 20.000 ünite alınmadı oneriliyor 2 hafta boyunca. Sonra da tahlil sonucuna göre idame doze geçiş

benim dokror kendiai ayrıntılıyı da yapıyor. organlara kan akışına bakıyor. o yüzden yönlendirmiyor hiç başka doktora. onun için ayrı ücret ödemiyorum. muayene ücreti de aylık 300tl
Hangi doktora gidiyorsun?

Kızlar suwende baya indirim var

Eklentiler

• EBE7E7B7-2209-4EA8-B1D0-7355FCBEA5E1.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 40
  • C8D7E512-54DA-44F5-8931-3DB3ED092B58.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 36
  • FDA0F8D8-DF8D-4F35-911D-595D209AF435.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…