- 28 Temmuz 2016
- 4.044
- 6.758
- 158
Fazla çıkınca ne gibi sorun oluyor kuzumAudreyhorne bu arada eklemeyi unuttum bu kdr akıntıya ragmen amniyo sıvım üstü sınıra yakın cıktı onuda ekleyim bende korkuyıdum acaba azmı sıvımı geliyor diye ama detaylıda fazla bile cıktı
İnşallah öyledir canım benimde 10 gün sonra detaylım var merakla bekliyorumhiç kaygılanma canım 4. aydan sonra akıntı artıyor. doktor ultrasonla bakınca suyun azalı azalmadığını söylüyor. içini ferah tut.
Selpak cok zararli ,ben makyaj pamuklarindan koyuyordum onu da onaylamadi doktor.Cnm benmde öle günde 3 kere çamasır değiştiriyorum hatta yetmiyor diye selpak koydum oda tahriş etti sürekli ıslak kalmasından asırı derecede rahatsızım sordum doktora tarif de ettim bana fitil bile vermedi hala öle devam ediyor sürekli sil sil valla acımaya başladı kremde kullanamıyoruz bide böle normal zamandaki akıntı gibide değil daha sulu eğer mantar enfeksiyon yoksa cok kafana takma hepde ben cvblıyorum bu sorunu ama tatmin olmuyorsun benden anladım ben
Hoşgeldin canım nerelerdesin yahuHangi formda o magnezyum? Magnezyum sitrat kullanmanı tavsiye ederim. Venatura ya da magnimore plus olabilirtablet şeklinde, şeker içermiyor, biyoyararlanimi yüksek formda
D vitamini yağda eriyen vitamindir. Ekmeğe sürüp yemek emilimi azaltır. Sprey şeklinde olanlar genellikle zeytinyağı iceriyor ve emilim için en doğru halı bu. Eskiden ampulü bir kaşık zeytinyağının içine kırıp içiyordum, şimdi zeytinyağı içeren sprey ya da damla ürünleri kullanıyorum.
Çünkü tiroid hormonu üretilirken magnezyum kullanılıyor, sürekli takviye kullanmamız gerekiyormagnezyum oksit formlarını veriyor genellikle, okside olmuş magnezyum ise yaramıyor maalesef. Sitrat, malat, glisinat formları kullanılmalı.
Karabatak gibiyimHoşgeldin canım nerelerdesin yahu
Soru sorabilir miyim ben de magnezyum olarak magosit kullanıyorum söylediğin formlarda değil galiba. Hiç faydası yok mu yani şimdi. Ve iğrenç bişey kullanırken midem hep ağzıma geliyor. Kireçli gibi ağzımda pütürlü bi tat oluşuyor anında suyla buluşunca ve d vitamini de kullanmıyorum yazmadı doktorlar inşAllah bi sıkıntı olmaz
Daha çok idrar yaparken farkedilmez mi? Devam ederse bı idrar tahlili yaptir bence sağlık ocağında. Benim son tahlilde biraz çıkmıştı enfeksiyon ama hem dahiliyeci hem kadın dogumcu ilaç vermedi suyu arttır dedi.Hayırlı kandiller arkadaşlarbir şey soracam benim böyle idrar yolumda alttan küçük küçük sancılar giriyor acaba idrar yolu enfeksiyon mu olmuş bende çokta su içiyorum aslında ama anlamadım gitti artık bu iş
Oda mantıklı aslında eski penye aletleri genelde toz bezi yaparım da neyse bide böle deneyimSelpak cok zararli ,ben makyaj pamuklarindan koyuyordum onu da onaylamadi doktor.
Cok rahatsiz oluyorsan pamuklu atletleri kesip altina koy islandikca degistir dedi.En sagliklisi o sanirim.
Kasinti baslar gibi olursa sirkeli su ile yikamak iyi geliyor.
Ya fazla dediği üst sınıra yakın atıyorum 2 3 litre ise benmki 3e yakın fazla dediği o rakamları attım tamamen ama takip edilmesi gerek Bi kaç sebebi var gebelik sekeri en yaygın olanı yada bebeğin sindirim sisteminde sıkıntı varsa sıvıyı yutamıyorsa oluyomus ama o anlamda Bi sıkıntısı yoktu detaylıda cıkmadı bakalım 1 ay sonra sekere filanda bakılacak seker yüklemesi için ama su an korkulacak derecede Bi fazlalık filan yok dediFazla çıkınca ne gibi sorun oluyor kuzum
Forumun karabatağıKarabatak gibiyimbir görünüp bir kayboluyorum
maalesef canım senin kullandigin da magnezyum oksit mis baktım simdi. Link ekliyorum bir bak. Sağlıklı yaşıyoruz of TV de Nazan uysal hazardın hocanın detaylı videosu da var bakmak istersen. D vit omepa VM ve kalsiyumun içinde olduğu kadar alıyorum ben de şu anda. Takviyelerimi düzenleyen doktorum gebelik boyunca minimum takviye ile gitmeyi uygun görüyor ben de söz dinliyorumAma gebelik öncesi günde 10.000 iu kullanıyordum, depolar doluydu yani
https://m.facebook.com/saglikliyasiyoruzcom/posts/1621291381313919
Banada oluyor o ağrılar.kasık batmalarımda hala devam ediyor diğer hamileliklerimde doğurana kadar pek bişiy yaşamammıştım bunda sürekli ağrı batmalar.eğer enfeksikyon olsa idrar yaparken ağrı yanma veya kötü koku olması lazım ama yinede doktoruna sor.Hayırlı kandiller arkadaşlarbir şey soracam benim böyle idrar yolumda alttan küçük küçük sancılar giriyor acaba idrar yolu enfeksiyon mu olmuş bende çokta su içiyorum aslında ama anlamadım gitti artık bu iş
Kirlenince yikarsin uzun sure gider diye dusunuyorum.Ben yapmadim henuz surekli camasir degistiriyorumOda mantıklı aslında eski penye aletleri genelde toz bezi yaparım da neyse bide böle deneyimama oda nereye kdr gider 9nay boyunca eski atlet nerden bulurum bilmiyorum
Çamasır kalmıyo ki sürekli yıkamıyorumda 2 kişinin ne kdr çamasırı cıksın işte hafta 2 kere çalısıyo ondada kalmıyo artıkKirlenince yikarsin uzun sure gider diye dusunuyorum.Ben yapmadim henuz surekli camasir degistiriyorum
İdrar rengi koyu mu canım. Bende de iki defa oldu. Kasık bölgemde ağrı oluyodu hatta iki yanda hassasiyet kaşıntı vardı. Enfeksiyon oluşmuştu. Şimdi yine var hafif ağrılar. Yarın gidince tahlil isticem. Sen de gidebiliyorsan bi tahlil yaptır canım çıkmasa bari için rahatlarHayırlı kandiller arkadaşlarbir şey soracam benim böyle idrar yolumda alttan küçük küçük sancılar giriyor acaba idrar yolu enfeksiyon mu olmuş bende çokta su içiyorum aslında ama anlamadım gitti artık bu iş
O zaman muslin bezlerden metreyle önce kendine alOda mantıklı aslında eski penye aletleri genelde toz bezi yaparım da neyse bide böle deneyimama oda nereye kdr gider 9nay boyunca eski atlet nerden bulurum bilmiyorum
Okulda ezberledigiyle kalan kendini guncellemeyen o kadar çok hekim var kiForumun karabatağıOkudum canım teşekkür ederim bilgilendime için Fakat anlamadığım bize bunları yazan da doktor. Şu araştırmalardan haberi yok mu boşuna neye ilaç kullandırıyorlar bize faydası yoksa. Gerçi ilaç sanayi para nasıl kazanacak yoksa höff
Hangi doktora gidiyorsun?benim dokror kendiai ayrıntılıyı da yapıyor. organlara kan akışına bakıyor. o yüzden yönlendirmiyor hiç başka doktora. onun için ayrı ücret ödemiyorum. muayene ücreti de aylık 300tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?