Evet bazen kasık bölgem geriliyor bazen baskı ve agırlık olıuor bende öle pıt MİT bsy hissetmedim ama su an içimde balık gibi yüzen bsyler oldugunu hissediyorum hatta bazen gözle görülür sekilde bile olabiliyor artık elimle nerde oldugunu o an anlıyorum o kdr sertleşiyor ki o gerinen yerim anlıyorum yaniGünaydın kızlar ben de 17+1 im ben uzun zamandır aslında pıt pıt bir şey atıyor gibi hissediyorum kasığımda. Bir haftadır daha belirgin ama bebek midir bilmiyorum yani öyle sizin tarif ettiklerinize pek benzemiyorHissedenler acaba özellikle kasığınızda olduğunda hafifte olsa acı oluyor mu ?
O zaman ben daha hissetmemişimEvet bazen kasık bölgem geriliyor bazen baskı ve agırlık olıuor bende öle pıt MİT bsy hissetmedim ama su an içimde balık gibi yüzen bsyler oldugunu hissediyorum hatta bazen gözle görülür sekilde bile olabiliyor artık elimle nerde oldugunu o an anlıyorum o kdr sertleşiyor ki o gerinen yerim anlıyorum yani
Daha doğmadan iyi gömmüş o doktor da haBu da bana öyle bi söyledi ki, kesin erkek herhalde dedim. Şanslı annelerin ilk bebeği kız olur, sana kötü bi haberim var bu erkek dedi. Bacakları uzun, ayakları kocaman dedi. Zaten kız olsa evde kalırdı dedi. Maşallah pehlivan gibi dedi. Ekstra vitamin falan kullanma dedi. Bir hafta sonra aynı adam bana kız dedi.
Kuzum sürekli pozisyon değiştirmiyormu nasıl ayaklarını sıkıstırmıs hep aynı yerde i duruyormuş nasıl oluyor ben anlamadım bu arada sevindim sağlıklı olusunaKizlar merhaba ben doktora gittim devlet hastanesine allahim kaç saat bekledim randevum yoktu☹muayne oldun bebiş iyi cok şukur kilosuda boyuda maşallah güzel7 haftalik kanamam olmuştu kan uyuşmazliği iğnesi yapmişti arkadaş yazmişti 3 ay sonra gine yapilmasi gerek diye doktor oyle bişey yok dedi 28 ci haftada tekrar kan alcaz duruma göre yapcaz dedi bu arada bebiş ters ağridan otururken cok aci cekiyorum sol kasiğim özellikle bebek ters dedi ayaklarini sola sıkıştirmiş ağrisini cekceksin dedi ayrintili için 12 hazirana randevu verdi varislerim içinde damar cerrahisine git dedi bayramdan sonraya artik ⚘
Ohhh ne güzel hep böyle güzel gitsin kuzumKizlar merhaba ben doktora gittim devlet hastanesine allahim kaç saat bekledim randevum yoktu☹muayne oldun bebiş iyi cok şukur kilosuda boyuda maşallah güzel7 haftalik kanamam olmuştu kan uyuşmazliği iğnesi yapmişti arkadaş yazmişti 3 ay sonra gine yapilmasi gerek diye doktor oyle bişey yok dedi 28 ci haftada tekrar kan alcaz duruma göre yapcaz dedi bu arada bebiş ters ağridan otururken cok aci cekiyorum sol kasiğim özellikle bebek ters dedi ayaklarini sola sıkıştirmiş ağrisini cekceksin dedi ayrintili için 12 hazirana randevu verdi varislerim içinde damar cerrahisine git dedi bayramdan sonraya artik ⚘
Ama kasıklarım da baskı oluyo demişsin işte bende ilk tam olarak 19+2deyken gördüm o sekilde ondan sonra hissetmeye basladım emin oldum yani bide daha öncesinde gazmı değilmi pek emin olamıyordumO zaman ben daha hissetmemişimBiraz daha beklemek gerekiyor sanırım ☺
Yok canım hatırlatmayı çok isterdim ama kızkardeşimle gittim. Ve cinsiyeti bana söylemeyin, balon patlatıp öğrenmek istiyorum dedim. O yüzden bana söylemedi, bende adama bunları demiştiniz diyemedim.Daha doğmadan iyi gömmüş o doktor da haevde kalır falan sonra kız deyince hatırlattın mi dediklerini
Benim ilacım bitti 3 gün önce gündüz almayı unuttum nöbetçi eczanelerde de yoktu burdaki. Mahfoldum yine ilk gün canım maalesef.Kemankolik prilam kullanıyor musun hala
Ben ilk kez bugün icmemeye cesaret ettim ne olacak çok merak ediyorum. Inşallah geçmiştir bulantı ya
Enfeksiyon olduğuna emin olursan git canım kesinlikle. Basit bişey değilmiş enfeksiyon. Allah korusunCanım idrar yapınca yanma var evet ama çok su içiyorum arada gidiyor .ama sabah uyanınca oluyor genelde agrılar .aslında doktora gitmek isterim ama bunun icinde gidilmez diye düşünüyorum en son 2 Hafta önce gittim Eger devam ederse sağlıkocagın da yapasım yaparlarsa
Bazı formları sıkıntılı galiba canım tam bi bilgim yok.Benimde kan pihtilasmam var igne ve asprin kullaniyorum ama d vitaminini de hamileligimin basindan beri kullaniyorum bir sikinti olsa vermezdi doktorum
O zaman zamanla anlarım heralde ne olduğunuAma kasıklarım da baskı oluyo demişsin işte bende ilk tam olarak 19+2deyken gördüm o sekilde ondan sonra hissetmeye basladım emin oldum yani bide daha öncesinde gazmı değilmi pek emin olamıyordum
ya ben çok uğraştım bebek için. 5.yılda tüp bebekle oldu. bu da 2.dondurulmuş transferi. o yüzden yaşaya yaşaya tecrübe oldu baya nur hanımı biliyorum duydum daha önce. benim erkek doktor tercihim o sebeple hiç başkasını da araştırmadım memnun olduğum için.Ben pek bilmiyorum aslında kadın doğumcu sen bilgili birisin bayağı gibi geldi kaç yıldır burada yaşıyorsun
Limana gidiyorum ben de bizim tanislar hep ona giderdi. Nur hanımın disipline edici tavrını da seviyorum. Ama özel muayene rahatlığı yok tabi
Canim senin bebis kız mi erkek mi bide en son doktorun kilosu icin ne dediAaa bizimki de ileriden gidiyordu 10 gün. Ondan mi acaba ya.
Maşallah pehlivan demek he
Canim en son gittiginde boyu kilosu neydi acaba pehlivan nasil oluyormus onu kıyaslayacamdaEvet ama o doktor bana önce erkek, bir hafta sonra kız dedi.
VeNatura Shop | Tek Yetkili Satış NoktasıBazı formları sıkıntılı galiba canım tam bi bilgim yok.taydin öyle yazmış. Öyle bi bilgi okumuştum ama hatırlıyorum bazı formları sakıncalı galiba. Doktora onu da sorcam inşAllah
İyice bı netlessin de öyle hatirlatirsin o zamanYok canım hatırlatmayı çok isterdim ama kızkardeşimle gittim. Ve cinsiyeti bana söylemeyin, balon patlatıp öğrenmek istiyorum dedim. O yüzden bana söylemedi, bende adama bunları demiştiniz diyemedim.Şimdi kız diye bekliyorum ama, detaylıda erkek derlerse hiç şaşırmam.
Canım valla bu gittiğim doktor benim doktorum değil. O yüzden ne kilo söyledi ne boy. Sadece iri maşallah falan dedi. İlk zamandan beri 7-9 gün öndeydi benim ama.Canim en son gittiginde boyu kilosu neydi acaba pehlivan nasil oluyormus onu kıyaslayacamdabenim doktorum hic yorum yapmiyor
Ay bi daha ona gitmicem ki, başka bi ilçedeyken bebeği merak edip gitmiştim.İyice bı netlessin de öyle hatirlatirsin o zaman
Evet aynen öyle oluyor oturamiyorum canimOhhh ne güzel hep böyle güzel gitsin kuzumBebiş ters olunca Nasıl ağrılar oluyor bendede oluyor bazen batma ağrı gibi bazen çok aşağıda vajina girişinde gibi bazen üst taraflarda öyle mi senin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?