2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Evet bazen kasık bölgem geriliyor bazen baskı ve agırlık olıuor bende öle pıt MİT bsy hissetmedim ama su an içimde balık gibi yüzen bsyler oldugunu hissediyorum hatta bazen gözle görülür sekilde bile olabiliyor artık elimle nerde oldugunu o an anlıyorum o kdr sertleşiyor ki o gerinen yerim anlıyorum yani

Kizlar merhaba ben doktora gittim devlet hastanesine allahim kaç saat bekledim randevum yoktu☹muayne oldun bebiş iyi cok şukur kilosuda boyuda maşallah güzel 7 haftalik kanamam olmuştu kan uyuşmazliği iğnesi yapmişti arkadaş yazmişti 3 ay sonra gine yapilmasi gerek diye doktor oyle bişey yok dedi 28 ci haftada tekrar kan alcaz duruma göre yapcaz dedi bu arada bebiş ters ağridan otururken cok aci cekiyorum sol kasiğim özellikle bebek ters dedi ayaklarini sola sıkıştirmiş ağrisini cekceksin dediayrintili için 12 hazirana randevu verdi varislerim içinde damar cerrahisine git dedi bayramdan sonraya artik

O zaman ben daha hissetmemişim Biraz daha beklemek gerekiyor sanırım

Daha doğmadan iyi gömmüş o doktor da ha evde kalır falan sonra kız deyince hatırlattın mi dediklerini

Benim de arada pit pıt pır pır birşeyler oluyor ama ilk gebelik cahilliği tam anlayamıyorum. Öyle gerilme, toplanma, sertleşme gibi şeyler hissetmedim pek. Ahanda bebek burda diyecek hissiyatlarim da yok ya kızım çok uslu ya da ben çok hissizim bakalım buyudukce hissettirir kendini herhalde. Sanırım erkekler daha çılgın oluyor içerde

Kuzum sürekli pozisyon değiştirmiyormu nasıl ayaklarını sıkıstırmıs hep aynı yerde i duruyormuş nasıl oluyor ben anlamadım bu arada sevindim sağlıklı olusuna

Ohhh ne güzel hep böyle güzel gitsin kuzum Bebiş ters olunca Nasıl ağrılar oluyor bendede oluyor bazen batma ağrı gibi bazen çok aşağıda vajina girişinde gibi bazen üst taraflarda öyle mi senin de

O zaman ben daha hissetmemişim Biraz daha beklemek gerekiyor sanırım ☺
Ama kasıklarım da baskı oluyo demişsin işte bende ilk tam olarak 19+2deyken gördüm o sekilde ondan sonra hissetmeye basladım emin oldum yani bide daha öncesinde gazmı değilmi pek emin olamıyordum

Daha doğmadan iyi gömmüş o doktor da ha evde kalır falan sonra kız deyince hatırlattın mi dediklerini
Yok canım hatırlatmayı çok isterdim ama kızkardeşimle gittim. Ve cinsiyeti bana söylemeyin, balon patlatıp öğrenmek istiyorum dedim. O yüzden bana söylemedi, bende adama bunları demiştiniz diyemedim. Şimdi kız diye bekliyorum ama, detaylıda erkek derlerse hiç şaşırmam.

Kemankolik prilam kullanıyor musun hala
Ben ilk kez bugün icmemeye cesaret ettim ne olacak çok merak ediyorum. Inşallah geçmiştir bulantı ya
Benim ilacım bitti 3 gün önce gündüz almayı unuttum nöbetçi eczanelerde de yoktu burdaki. Mahfoldum yine ilk gün canım maalesef. Ben geçti sanıyomuşum meğer ama geçmemiş o gün salçalı bi yemek de yemiştim belki de ondan oldu bilmiyorum. Eczaneye sorduk gaviscon şurup kullanıyorum şimdi yemeklerden sonra alıyorum. Kusmuyorum onun sayesinde. Birazdan doktora gitcem söylicem bakalım ne dicek. İnşAllah seninki benim gibi olmaz. Geçmiştir

Enfeksiyon olduğuna emin olursan git canım kesinlikle. Basit bişey değilmiş enfeksiyon. Allah korusun

Benimde kan pihtilasmam var igne ve asprin kullaniyorum ama d vitaminini de hamileligimin basindan beri kullaniyorum bir sikinti olsa vermezdi doktorum
Bazı formları sıkıntılı galiba canım tam bi bilgim yok. taydin öyle yazmış. Öyle bi bilgi okumuştum ama hatırlıyorum bazı formları sakıncalı galiba. Doktora onu da sorcam inşAllah

Ama kasıklarım da baskı oluyo demişsin işte bende ilk tam olarak 19+2deyken gördüm o sekilde ondan sonra hissetmeye basladım emin oldum yani bide daha öncesinde gazmı değilmi pek emin olamıyordum
O zaman zamanla anlarım heralde ne olduğunu

ya ben çok uğraştım bebek için. 5.yılda tüp bebekle oldu. bu da 2.dondurulmuş transferi. o yüzden yaşaya yaşaya tecrübe oldu baya nur hanımı biliyorum duydum daha önce. benim erkek doktor tercihim o sebeple hiç başkasını da araştırmadım memnun olduğum için.

Bazı formları sıkıntılı galiba canım tam bi bilgim yok. taydin öyle yazmış. Öyle bi bilgi okumuştum ama hatırlıyorum bazı formları sakıncalı galiba. Doktora onu da sorcam inşAllah
VeNatura Shop | Tek Yetkili Satış Noktası
Sadece D3 olan kullanabileceğiniz. D3K2 almayın pıhtılaşma sorunu olanlar

Ben bütün takviyelerde bu markada varsa kullanacağım öncelikle tercih ediyorum. Hammadde ve katkı maddesi açısından içerikleri temiz, fiyatı uygun ve ödediğimiz bedelin 1 tlsi TEV e bağış olarak aktarılıyor. 50 TL üzeri ürünler için ise her 50 TL de 1 TL bağış

İyice bı netlessin de öyle hatirlatirsin o zaman

Canim en son gittiginde boyu kilosu neydi acaba pehlivan nasil oluyormus onu kıyaslayacamda benim doktorum hic yorum yapmiyor
Canım valla bu gittiğim doktor benim doktorum değil. O yüzden ne kilo söyledi ne boy. Sadece iri maşallah falan dedi. İlk zamandan beri 7-9 gün öndeydi benim ama.
İyice bı netlessin de öyle hatirlatirsin o zaman
Ay bi daha ona gitmicem ki, başka bi ilçedeyken bebeği merak edip gitmiştim.

Ohhh ne güzel hep böyle güzel gitsin kuzum Bebiş ters olunca Nasıl ağrılar oluyor bendede oluyor bazen batma ağrı gibi bazen çok aşağıda vajina girişinde gibi bazen üst taraflarda öyle mi senin de
Evet aynen öyle oluyor oturamiyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…