2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Hahah züğürt tesellisi ama cidden öyle ben bi 60 kilo oldum bi gün kusunca yine 59 a düştüm kiloyu kaçırırsam ilaç içmicem ne biçim yöntem

Detaylı ultrasona 21. Haftada gitsem olur mu siz hangi haftalarda gideceksiniz ya da gittiniz
Zaten 20-24 arası gidiliyor canım.ben yarın gidiyorum 21 haftalığım.ama nereye yaptıracaksan ara al randevunu randevu bulmak çok zor özellerde bile

Zaten 20-24 arası gidiliyor canım.ben yarın gidiyorum 21 haftalığım.ama nereye yaptıracaksan ara al randevunu randevu bulmak çok zor özellerde bile
Doktoruma yazdım radyolojiye de göndereceğim dedi radyolojiden ayrı bir randevu alıyo muyuz acaba onu anlamadım

Peki doktorun ek radyolojiye yönlendiricem falan dedi mi benimki radyolojininde görmesini isticem dedi simdi radyolojiden de randevu mu alsam bilemedim
Ek mi dedi eminmisin çünkü bazı hastanelerde radyolaglarda yapıyor detaylı ultrasonu.

Kızlar siz vitamin olarak ne kullanıyorsunuz? Ben regenesis max ve trecalcid diye bi ilaç kullanıyordum doktora 6 haftadır gitmediğim için daha Demir ilacına da başlayamadım cuma gitcem ona başlarım artık. Bu trecalcid dediğim ilaç yukarıda bahsettiğim d3+k2 vitamin bulunduruyor sanırım onu bırakıcam tek başına regenesis ve Demir ilacı yeterli gelir mi ? Şimdilik bilinen bir rahatsızlığım yok.

Ben de ben de ☺ 20haftalığım. Hissetmiyorum. Bugün ayrıntılı ultrasonum vardı. Dr normal 22’den sonra başlar dedi.
Evet canım banada öyle dedi 24’e kadar takip etme hareketlerini dedi herlde 20den sonralarda başlarız hissetmeye bizde inşAllah seninkinin cinsiyeti neydi

merhaba kızlar, 18. haftanın içindeyim bir haftadır akşamları özellikle ayak bileklerimde olmak üzere, ayak bilekleri ve ayaklarımda şişme var bunu yaşayan ve doktoruna danışan var mı acaba aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…