Ay yok ya benim de akşama doğru arttı mide sorunu. Dediğin gibi 9 ay sürecek herhalde inşallah sürmez tabi de biz de normal hamileler gibi keyfini süreriz. Valla çok kötü olursam senin kullandığın suruptan alırım. Prilam dediğin gibi ertesi gün ilacı.
Keşke bulantiyi babalar çekse o zaman yapılır bir sürü çocuk Neyse en azından çok kilo almayız ama di mi
Peki doktorun ek radyolojiye yönlendiricem falan dedi mi benimki radyolojininde görmesini isticem dedi simdi radyolojiden de randevu mu alsam bilemedim
Peki doktorun ek radyolojiye yönlendiricem falan dedi mi benimki radyolojininde görmesini isticem dedi simdi radyolojiden de randevu mu alsam bilemedim
Kızlar siz vitamin olarak ne kullanıyorsunuz? Ben regenesis max ve trecalcid diye bi ilaç kullanıyordum doktora 6 haftadır gitmediğim için daha Demir ilacına da başlayamadım cuma gitcem ona başlarım artık. Bu trecalcid dediğim ilaç yukarıda bahsettiğim d3+k2 vitamin bulunduruyor sanırım onu bırakıcam tek başına regenesis ve Demir ilacı yeterli gelir mi ? Şimdilik bilinen bir rahatsızlığım yok.
merhaba kızlar, 18. haftanın içindeyim bir haftadır akşamları özellikle ayak bileklerimde olmak üzere, ayak bilekleri ve ayaklarımda şişme var bunu yaşayan ve doktoruna danışan var mı acaba aranızda?