herhangi bir hastanede çalışmıyor benim doktorum. muayenehanesi var. doğumları işlemleri medicana yapıyor. usg si 4 boyutlu. 9senelik doktorum zaten
Valla keyfi nasil isterse 20 gün önce gitmiştim o zamanda poposunu sokmuştu sol tarafa öncesinde gine ayaklari ile şimdi gine dik şekilde değiştiriyor ama o kadar da sık digil yaneKuzum sürekli pozisyon değiştirmiyormu nasıl ayaklarını sıkıstırmıs hep aynı yerde i duruyormuş nasıl oluyor ben anlamadım bu arada sevindim sağlıklı olusuna
Tam sorunu anlamadım ama detaylı ultrasonları genelde ya periantaloglar yada eğitiimini almış uzmanlar yapıyor yani detaylı ultrasonu yapanda kadın doğumcu zaten aynı anda sanada bilgi veriyo şu düzgün şurda parlaklık var parmaklarını sayalım falan.sonra sana raporu veriyo bunda ikili test gibi kan alma olmayacağı için kendi doktoruna raporu gösteriyosun başka doktordan bidaha randevu almana gerek yok.Kızlar selamlar bir şey soracağım şimdi bana 5 haziran için detaylı ultrason günü vermişti devlet hastanesi. Ben o tarihte doktordan da randevu mu alıp gideceğim yoksa bu ultrason başka bi yerde mi çekiliyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Sen de zor elde edenlerdensin valla tebrik ederim en başta psikolojik olarak sağlam kaldigin için. Gelsin sağlıcakla ufaklıkya ben çok uğraştım bebek için. 5.yılda tüp bebekle oldu. bu da 2.dondurulmuş transferi. o yüzden yaşaya yaşaya tecrübe oldu baya nur hanımı biliyorum duydum daha önce. benim erkek doktor tercihim o sebeple hiç başkasını da araştırmadım memnun olduğum için.
Sonrakinde değiştirmesin bari. Neler demiş pot kırmış yaBu da bana öyle bi söyledi ki, kesin erkek herhalde dedim. Şanslı annelerin ilk bebeği kız olur, sana kötü bi haberim var bu erkek dedi. Bacakları uzun, ayakları kocaman dedi. Zaten kız olsa evde kalırdı dedi. Maşallah pehlivan gibi dedi. Ekstra vitamin falan kullanma dedi. Bir hafta sonra aynı adam bana kız dedi.
Hm o şurubu hiç duymamıştım ama şurup olduğu için daha hızlı etki eder herhaldee. valla bizim de hamilelik boyle gececekmis demek ki sonrakilerde boyle olmasin. 5 ayı doldurduk hala bulantı muhabbeti yapıyoruz bizBenim ilacım bitti 3 gün önce gündüz almayı unuttum nöbetçi eczanelerde de yoktu burdaki. Mahfoldum yine ilk gün canım maalesef.Ben geçti sanıyomuşum meğer ama geçmemiş o gün salçalı bi yemek de yemiştim belki de ondan oldu bilmiyorum. Eczaneye sorduk gaviscon şurup kullanıyorum şimdi yemeklerden sonra alıyorum. Kusmuyorum onun sayesinde. Birazdan doktora gitcem söylicem bakalım ne dicek. İnşAllah seninki benim gibi olmaz. Geçmiştir
Benim ufaklık erkek.Canim senin bebis kız mi erkek mi bide en son doktorun kilosu icin ne dedi
Bende pıhtılaşma sorunu var mı yok mu tahlil yapılmadan hamile kaldım daha önce 13 haftalık bi düşüğüm olmuştu şuan kullandığım vitamin ilacının biri K2+D3 içeriyor 3 aydırda içiyorum kafam karıştı bıraksam mi acabaVeNatura Shop | Tek Yetkili Satış Noktası
Sadece D3 olan kullanabileceğiniz. D3K2 almayın pıhtılaşma sorunu olanlar
Ben bütün takviyelerde bu markada varsa kullanacağım öncelikle tercih ediyorum. Hammadde ve katkı maddesi açısından içerikleri temiz, fiyatı uygun ve ödediğimiz bedelin 1 tlsi TEV e bağış olarak aktarılıyor. 50 TL üzeri ürünler için ise her 50 TL de 1 TL bağış
Evet baya iyi bi surup canım mideye özel bi ilaç. Mideyle ilgili çoğu hastalıkta kullanılıyor hamilelere de tavsiye ediliyor. Aynen bizim biraz daha zor geçiyor. Korkarım doğuma kadar sürecekHm o şurubu hiç duymamıştım ama şurup olduğu için daha hızlı etki eder herhaldee. valla bizim de hamilelik boyle gececekmis demek ki sonrakilerde boyle olmasin. 5 ayı doldurduk hala bulantı muhabbeti yapıyoruz bizBen ilac kullanmadim bugun simdilik sikinti yok gibi sadece midemde gaz var ama belki ilactan degildir. O yüzden diğer günler kadar rahat değil midem. 2 3 gun deneyip sorun olmazsa birakcam ya.
Ay yok ya benim de akşama doğru arttı mide sorunu. Dediğin gibi 9 ay sürecek herhalde inşallah sürmez tabi de biz de normal hamileler gibi keyfini süreriz. Valla çok kötü olursam senin kullandığın suruptan alırım. Prilam dediğin gibi ertesi gün ilacı.Evet baya iyi bi surup canım mideye özel bi ilaç. Mideyle ilgili çoğu hastalıkta kullanılıyor hamilelere de tavsiye ediliyor. Aynen bizim biraz daha zor geçiyor. Korkarım doğuma kadar sürecekablalarımın öyle oldu. İnşAllah diğer hamilelikler rahat geçer ya eşim diyo bu doğsun bi tane daha yapalım hemen ayy dedim he öyle kolaydı. Bu doğsun hele bi sonra düşünürüz dedim. Cidden çok zormuş annelik. Senin kötü olmaz inşAllah canım benim ilaç bittiği gün sıkıntı olmuyo diğer gün etkisi tamamen geçince heralde çok kötü oluyor
Gözün aydin canim sende atlattin siza bizde ne kadar sure bakti acaba bide devlet mi yapti özel miBugün detaylı ultrasona girdim. İlk 3,5 ayda 4 kilo alıp son 1 aydır kilo almayınca aklıma takılmıştı ama bebek iri çıktı. Gerçekten o lazım olanı alıyormuş, hiç özellikle bir şey yemeye veya kilo almaya gerek yokmuş.
Artık yavaş yavaş detaylı ultrasona girenler artacak. İnşallah herkesinki güzel geçer.
Geldim . Üçüncü erkek geliyor
Ne acelesi var eşininEvet baya iyi bi surup canım mideye özel bi ilaç. Mideyle ilgili çoğu hastalıkta kullanılıyor hamilelere de tavsiye ediliyor. Aynen bizim biraz daha zor geçiyor. Korkarım doğuma kadar sürecekablalarımın öyle oldu. İnşAllah diğer hamilelikler rahat geçer ya eşim diyo bu doğsun bi tane daha yapalım hemen ayy dedim he öyle kolaydı. Bu doğsun hele bi sonra düşünürüz dedim. Cidden çok zormuş annelik. Senin kötü olmaz inşAllah canım benim ilaç bittiği gün sıkıntı olmuyo diğer gün etkisi tamamen geçince heralde çok kötü oluyor
Geldim . Üçüncü erkek geliyor
K vitamini pıhtılaşma sağladığı için önerilmiyor.Bende pıhtılaşma sorunu var mı yok mu tahlil yapılmadan hamile kaldım daha önce 13 haftalık bi düşüğüm olmuştu şuan kullandığım vitamin ilacının biri K2+D3 içeriyor 3 aydırda içiyorum kafam karıştı bıraksam mi acaba
Dusugunuz neden olmuştu çok da geç bir hafta. D3 çok iyide K vitamini hiç gormemistim hamilelik vitaminleri icindeBende pıhtılaşma sorunu var mı yok mu tahlil yapılmadan hamile kaldım daha önce 13 haftalık bi düşüğüm olmuştu şuan kullandığım vitamin ilacının biri K2+D3 içeriyor 3 aydırda içiyorum kafam karıştı bıraksam mi acaba
Sağlıkla gelsin 3 gelinin olacakGeldim . Üçüncü erkek geliyor
Ya müstakil ya da dubleks eve taşınalım diyorum ancak paklar biziAhahaha şu huniyi takdim edeyim.Sağlıkla gelsin kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?