2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kuzum sürekli pozisyon değiştirmiyormu nasıl ayaklarını sıkıstırmıs hep aynı yerde i duruyormuş nasıl oluyor ben anlamadım bu arada sevindim sağlıklı olusuna
Valla keyfi nasil isterse 20 gün önce gitmiştim o zamanda poposunu sokmuştu sol tarafa öncesinde gine ayaklari ile şimdi gine dik şekilde değiştiriyor ama o kadar da sık digil yane teşekkur ederim şukur sağlikli bakalim ben hecanli olduğum şey ayrintili ultrason

Kızlar selamlar bir şey soracağım şimdi bana 5 haziran için detaylı ultrason günü vermişti devlet hastanesi. Ben o tarihte doktordan da randevu mu alıp gideceğim yoksa bu ultrason başka bi yerde mi çekiliyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Tam sorunu anlamadım ama detaylı ultrasonları genelde ya periantaloglar yada eğitiimini almış uzmanlar yapıyor yani detaylı ultrasonu yapanda kadın doğumcu zaten aynı anda sanada bilgi veriyo şu düzgün şurda parlaklık var parmaklarını sayalım falan.sonra sana raporu veriyo bunda ikili test gibi kan alma olmayacağı için kendi doktoruna raporu gösteriyosun başka doktordan bidaha randevu almana gerek yok.

Sen de zor elde edenlerdensin valla tebrik ederim en başta psikolojik olarak sağlam kaldigin için. Gelsin sağlıcakla ufaklık
Sonrakinde değiştirmesin bari. Neler demiş pot kırmış ya Hiç de evde kalmaz valla uzun boylu bir kizce olacak desene. Bir de şanslı anmasın bu çok önemli valla erkeklerden hayır yok.
Hm o şurubu hiç duymamıştım ama şurup olduğu için daha hızlı etki eder herhaldee. valla bizim de hamilelik boyle gececekmis demek ki sonrakilerde boyle olmasin. 5 ayı doldurduk hala bulantı muhabbeti yapıyoruz biz Ben ilac kullanmadim bugun simdilik sikinti yok gibi sadece midemde gaz var ama belki ilactan degildir. O yüzden diğer günler kadar rahat değil midem. 2 3 gun deneyip sorun olmazsa birakcam ya.
Canim senin bebis kız mi erkek mi bide en son doktorun kilosu icin ne dedi
Benim ufaklık erkek. 200 gram demişti 3 hafta önce yani cuma günü 3 hafta olacak

Bende pıhtılaşma sorunu var mı yok mu tahlil yapılmadan hamile kaldım daha önce 13 haftalık bi düşüğüm olmuştu şuan kullandığım vitamin ilacının biri K2+D3 içeriyor 3 aydırda içiyorum kafam karıştı bıraksam mi acaba

Evet baya iyi bi surup canım mideye özel bi ilaç. Mideyle ilgili çoğu hastalıkta kullanılıyor hamilelere de tavsiye ediliyor. Aynen bizim biraz daha zor geçiyor. Korkarım doğuma kadar sürecek ablalarımın öyle oldu. İnşAllah diğer hamilelikler rahat geçer ya eşim diyo bu doğsun bi tane daha yapalım hemen ayy dedim he öyle kolaydı. Bu doğsun hele bi sonra düşünürüz dedim. Cidden çok zormuş annelik. Senin kötü olmaz inşAllah canım benim ilaç bittiği gün sıkıntı olmuyo diğer gün etkisi tamamen geçince heralde çok kötü oluyor

Ay yok ya benim de akşama doğru arttı mide sorunu. Dediğin gibi 9 ay sürecek herhalde inşallah sürmez tabi de biz de normal hamileler gibi keyfini süreriz. Valla çok kötü olursam senin kullandığın suruptan alırım. Prilam dediğin gibi ertesi gün ilacı.
Keşke bulantiyi babalar çekse o zaman yapılır bir sürü çocuk Neyse en azından çok kilo almayız ama di mi

Bugün detaylı ultrasona girdim. İlk 3,5 ayda 4 kilo alıp son 1 aydır kilo almayınca aklıma takılmıştı ama bebek iri çıktı. Gerçekten o lazım olanı alıyormuş, hiç özellikle bir şey yemeye veya kilo almaya gerek yokmuş.

Artık yavaş yavaş detaylı ultrasona girenler artacak. İnşallah herkesinki güzel geçer.

Gözün aydin canim sende atlattin siza bizde ne kadar sure bakti acaba bide devlet mi yapti özel mi

ahh ö görümcene demek lazım ki öyle yattığı yerden çocuk yapmak ne kolay bide karnına hergün o iğneleri vurup, gidip yumurtalar büyümüş mü diye sürekli kontrol edip.. Neyse sinirim çıktı tepeme yine Hayır neden illa hamileliğin zorluğunu göresin ki, oohh ne güzel rahat rahaat geçiriyosun. Çatlasın görümcen

QUOTE="anidefteri, post: 63864037, member: 891485"]
Selam hanımlar, 5. tüp bebek denememde hamile kaldım o kadar çok operasyon iğne ilaç acı yaşadım ki bir ben bilirim bir Allah. Görümcem aradı geçen gün bana sipariş veriyor 2. çocuğu da 2 sene sonra yapacakmışım sonra tamammış bu iş. Çocuk olmadan hamilelik neymiş ki asıl çocuk varken hamile kalında anlarmışım zorluğunu. Sinirlerim o kadar bozuldu ki anlatamam. İnsanlar nasıl bu kadar kötü nasıl bu kadar başkalarının hayatına müdahale hakkını kendinde buluyor anlamıyorum.

O kadar kızıyorum ki, çocuk yap baskılarına bitti sandım şimdi de 2. çocuk için yapacaklar sanırım. Allah herkese temiz kalp versin, vicdan versin,
[/QUOTE]

Ne acelesi var eşinin

K vitamini pıhtılaşma sağladığı için önerilmiyor.
Kan Sulandırıcı İlaçlar ve Beslenme - Dilara Koçak - İyi Yaşam ve Beslenme Uzmanı
Burada k vitamininden bahsedilmiş.
Bir arkadasimin da pıhtılaşma sorunu var ondan öğrenmiştim ben de , sürekli d3k2 kullanıyorduk günlük, gebe kalınca bırakmıştı.

Dusugunuz neden olmuştu çok da geç bir hafta. D3 çok iyide K vitamini hiç gormemistim hamilelik vitaminleri icinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…