hangi çin takvimine baktın canım?ben otomatiklere baktım adresi calculteworld olanda erkek çıktı yani yanlış çıktı, cintakvimi. gen.tr doğru çıktı kızım olacak, sana zahmet bir cintakvimi.gen.tr'den bakıp söylermisin? Bazı takvimler 1 yaş ekliyor bazıları eklemiyor ondan farklı çıkıyor.
merhaba kızlar, 18. haftanın içindeyim bir haftadır akşamları özellikle ayak bileklerimde olmak üzere, ayak bilekleri ve ayaklarımda şişme var bunu yaşayan ve doktoruna danışan var mı acaba aranızda?
Bugün dr um söyledi . Magnezyum kullanıyorum dedim . Ayakta şişme , kramp , kasılma vs vs durumlar için gerekli gördüğün kadar kullan dedi . Çoksa şikayet sabah+akşam , azalıyorsa veya azsa akşam veya sabah . Baktın geçti bırak , tekrar şikayet olursa duruma göre kullan dedi
Bugün dr um söyledi . Magnezyum kullanıyorum dedim . Ayakta şişme , kramp , kasılma vs vs durumlar için gerekli gördüğün kadar kullan dedi . Çoksa şikayet sabah+akşam , azalıyorsa veya azsa akşam veya sabah . Baktın geçti bırak , tekrar şikayet olursa duruma göre kullan dedi
Evet canım biliyorum ancak ölçemedim, evde tansiyon aletim yok sağlık olacağına ve eczaneye gitmeye de korkuyorum koronadan ötürü..Yarın doktorumla konuşacağım, neyseki yüzümde ve ellerimde şişme yok.
Gelir gelir diğeri de. Yolu açtı bu Gelir kardeşi de inşAllah hayırlısıyla. Benim annem en küçük kardeşimi 45 te mi ne doğurdu 2 yıl arayla gelirlerse bissürü bebiş olabilir daha
Ilaç kullanmadığım hafta kilo veriyordum ben de valla ilk aylarda. Ben hala hamile kaldigim kiloya çıkmadım ama az kaldı Bi tesellimiz olmasın mi ama Kusmaktan korkmasam çok güzel yöntem aslında
Evet canım biliyorum ancak ölçemedim, evde tansiyon aletim yok sağlık olacağına ve eczaneye gitmeye de korkuyorum koronadan ötürü..Yarın doktorumla konuşacağım, neyseki yüzümde ve ellerimde şişme yok.
oğlum yeni doğduğunda tabi o zamanlar sürekli uyuyor filan eşim dedi ki bu evden bebek hiç eksik olmasınben de yeni doğum yapmışım travmam geçmemiş daha asla diyordum gel zaman git zaman bizim oğlan büyüdü eşim bu devirde tek çocuk yeterli hiç kardeşe gerek yok hallerine büründü, zor ikna ettim adamı ikinciye düşün artık
çok yemek iyi değil evet kasılmaya sebep oluyor . Ama canın çekipte bir iki tane yersen birşey olmaz bence . Normal zamanda da hiçbirşeyin fazlası iyi değil aslında