2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Acilde bişey yapmıyorlar burda kadın doğum doktoru olmadığı İçin. Kendi doktorumu çağırmam gerekiyor. O da iki katı muayene ücreti. 250 TL. Yarına kadar sabretmeye çalışıcam

Allahım inşallah dediğin gibidir. Yüreğime su serpildi az bişey. Yarına kadar nasıl sabredicem yarın hemen doktora gitmek istiyorum. Allah hayırlısıyla bitirsin bugünü..
Peki hiç kimse yok mu seni hastaneye götürcek bu şekilde korku ve sitreste hiç iyi diğil sakinlesmen lazim

Acilde bişey yapmıyorlar burda kadın doğum doktoru olmadığı İçin. Kendi doktorumu çağırmam gerekiyor. O da iki katı muayene ücreti. 250 TL. Yarına kadar sabretmeye çalışıcam
Tamam o zaman sadece lavabo için kalk dikkat et ayaklarinin altina 2 tane falan yastik koy dinlen ve duğa et allahin izni ile hiçbişey olmaz duğa etcem

anladım canım telefonu varsa sende kart falan verdiyse doktor whatsaptan sorup resim atabilirsin ona. Poponun altına hafif bi yastık koyup dinlenmeNe bak. Dua et bişey olmaz allahın izniyle

anladım canım telefonu varsa sende kart falan verdiyse doktor whatsaptan sorup resim atabilirsin ona. Poponun altına hafif bi yastık koyup dinlenmeNe bak. Dua et bişey olmaz allahın izniyle
Aradım canım progestan almamı söyledi yarın bekliyorum dedi

kırmızı renkli kanamam var kızlar çok üzgünüm çok ağlıyorum
Canım korkma. Ben tüp bebek annesiyim ve ikizlerime hamileyim. Şuanda da bebeklerimin birisi 6+1 ve 5+4 perşembe gecesi öyle bir kanamam geldi ki bacaklarım dan süzülüyordu senin attığın resim ne ki iç çamaşırım tamamen kan içerisindeydi klozet yerler ellerim bacaklarım heryerim kan oldu benim şakır şakır kanadım. Hemen acile gittik bebeklerimin ikisde çok iyiydi kalp atışlarını duyduk. Doktor asrpin ve kan sulandırıcı kullandığım için olduğunu söyledi onları kestik şimdi yatıyorum hiç kalkmadan. İmkanın varsa acile git ama yoksa ayaklarını uzat yat hiç kalkma

Moralim çok bozuk çok ağlıyorum dayanamam ya bişey olmasın nolur dua edin
Canım ben de buraya bi kaç gün önce yazmıştım. Kahverengi kanamam var 3 gündür. Acil de çok önemli olmadığını normal olduğunu söylediler önümüzdeki hafta cumaya ultrason günü verdiler. Aynı şekilde aşırı endişeliyim. Ama rahatlaman için söylüyorum benzer durumlar yaşıyoruz canım. Seni de çok iyi anlıyorum. İnş bebeklermizi kucağımıza alırız sağlıkla, yat dinlen

Teşekkür ederim canım, bi araştırayım. Avrupa yakası her yer olabilir. Randevundan sonra da bana bilgi aktarabilir misin, nasıl geçtiği hakkında?

Teşekkür ederim canım, bi araştırayım. Avrupa yakası her yer olabilir. Randevundan sonra da bana bilgi aktarabilir misin, nasıl geçtiği hakkında? ☺
yarın yazarım buraya bende tavsiye üzerine gidiyorum zaten

Vay be 2019 ekim annesiyim. Nostalji gibi oldu. Herkes sag salim alsin evladini kucagina.
valla bana da öyle oldu neler konuşuluyor diye bi bakayım dedim ilk günlerimiz geldi aklıma
Umarım hepiniz sağ saglim kucağınıza alırsınız bu günlerinizin kıymetini bilin bol bol dinlenin uyuyun

Allahım inşallah dediğin gibidir. Yüreğime su serpildi az bişey. Yarına kadar nasıl sabredicem yarın hemen doktora gitmek istiyorum. Allah hayırlısıyla bitirsin bugünü..
güzelim evham yapma ağrın yoksa korkma ilk gebegilimde yaşadım ben aynı şeyi 10 gün sürdü ve çalışıyordum ben progestan veriyor doktor endişelenme agrı yoksa bekle sabah gidersin doktora dua et rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim kanama rengi gün geçtikçe artmıştı ve iyice kan halinde geliyordu 10 gün içinde gitti ama kesildi korkutma kendini iyi düşün iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…