- 10 Şubat 2016
- 1.267
- 1.241
- 133
Çok geçmiş olsun canım sana da hepimize de seni anlıyorum çok kötü bir hisCanım korkma. Ben tüp bebek annesiyim ve ikizlerime hamileyim. Şuanda da bebeklerimin birisi 6+1 ve 5+4 perşembe gecesi öyle bir kanamam geldi ki bacaklarım dan süzülüyordu senin attığın resim ne ki iç çamaşırım tamamen kan içerisindeydi klozet yerler ellerim bacaklarım heryerim kan oldu benim şakır şakır kanadım. Hemen acile gittik bebeklerimin ikisde çok iyiydi kalp atışlarını duyduk. Doktor asrpin ve kan sulandırıcı kullandığım için olduğunu söyledi onları kestik şimdi yatıyorum hiç kalkmadan. İmkanın varsa acile git ama yoksa ayaklarını uzat yat hiç kalkma
Sana da geçmiş olsun canım bende de olmuştu kahverengi. Önemsememiştim. Kırmızı olunca endişelendim.Canım ben de buraya bi kaç gün önce yazmıştım. Kahverengi kanamam var 3 gündür. Acil de çok önemli olmadığını normal olduğunu söylediler önümüzdeki hafta cumaya ultrason günü verdiler. Aynı şekilde aşırı endişeliyim. Ama rahatlaman için söylüyorum benzer durumlar yaşıyoruz canım. Seni de çok iyi anlıyorum. İnş bebeklermizi kucağımıza alırız sağlıkla, yat dinlen
AMin kuzumAmin canım inşAllah
Allah bağışlasın canım ne güzel bi kızın varmış bu ikinci demek. Senin beta hcg düzenli bi şekilde artmış canım. Baya bi düzenli artmış hatta güzel bişe bu. İnşAllah hep böyle düzenli artar. Dediğin gibi düşüklüğü kişiden kişiye değişiyor sağlıklı olsunlar da. Önemli olan o
Teşekkür ederim canım, bi araştırayım. Avrupa yakası her yer olabilir. Randevundan sonra da bana bilgi aktarabilir misin, nasıl geçtiği hakkında? ☺
Canım korkma sağol hepimize gelmiş geçmiş olsun. Acilde ki doktora da çok takılma teyzem ilk gebeliğinde acilde ki doktora göre kürtaj olmalıydı hatırlıyorum o günleri nasıl ağlyordu şimdi oğlu 19 yaşındaÇok geçmiş olsun canım sana da hepimize de seni anlıyorum çok kötü bir his
Sana da geçmiş olsun canım bende de olmuştu kahverengi. Önemsememiştim. Kırmızı olunca endişelendim.
Salı günü gideceğim canım inşAllah keseyi görürüm ☺AMin kuzum ☺ Tabi sağlıklı olmaları önemli olan. Randevun ne zamandı? Ben Perşembe gideceğim bakalım keseyi görmek için. 2 hafta sonrada kalp atışları için tekrar gideceğim ☺
iyi yapmışsın için biraz daha rahatlamıştır canım. acil doktoru sonuçta direk uzmanı değildir muhtemelen. kese duruyor bak.. kanaman nasıl durdu mu?Kızlar dayanamadım gittim acile. Hiç tanımadığım bir doktor muayene etti. Keseyi gördü ve etkilenmemiş dedi kanamadan. Ama henüz bişey belli değilmiş. Yüzde elli sağlıklı bir gebelikmiş. Geriden geliyormuş. Kese olmasından çok daha küçükmüş.
Bunla geçmiş olsun umarım yarın sabah kendi doktorun daha güzel şeyler söyleyecek içini ferah tut benimde ilk hamileliğimde öyle olmuştu 1 hafta sonra geçmiştiKızlar dayanamadım gittim acile. Hiç tanımadığım bir doktor muayene etti. Keseyi gördü ve etkilenmemiş dedi kanamadan. Ama henüz bişey belli değilmiş. Yüzde elli sağlıklı bir gebelikmiş. Geriden geliyormuş. Kese olmasından çok daha küçükmüş.
Merhabalar :) bende geldim :)
Ilk bebeğim çok heyecanliyim . Rabbim hepimize sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin
Ne güzel işte bebek iyi kese var onemli olan bu kendi doktoruna görün yarin olanlari doktorun soylediğini anlat ona geçmiş olsun canimKızlar dayanamadım gittim acile. Hiç tanımadığım bir doktor muayene etti. Keseyi gördü ve etkilenmemiş dedi kanamadan. Ama henüz bişey belli değilmiş. Yüzde elli sağlıklı bir gebelikmiş. Geriden geliyormuş. Kese olmasından çok daha küçükmüş.
Canim her hamilelik farklidir herkezin midesi bulanmaz ne guzel işte başi yerde surekli kusan gebeler var takma boyle şeyleri her hamilelik farklidir her insanin farkli olduğu gibiKızlar benim midem bulanmıyor sabah bitek az bişe bulandı. Normal mi belirtilerin gitmesi. Paranoyak olacam ya❤
Ahhh o hormonlar varya onlar yüzünden canim yada piskolojik da olabilir ama kusup ve kusmamak onemli diğil alakasiz bir durum sen hamileliğin keyfini cikar onemsiz şeyleri takma canimAma bikaç gündür çok bulanıyodu midem niye böyle birden kesildi anlamadım gitti
sen nerdesin acaba? Yenibosnada nisa hastanesinde derya kanzagül var ben yıllardır ona giderim çok çok memnunum onuda araştırabilirsin salı günüde benim randevum var
Heralde ilk bebekAma bikaç gündür çok bulanıyodu midem niye böyle birden kesildi anlamadım gitti.
Belirtileri gidip gelen var mı
Kızlar benim midem bulanmıyor sabah bitek az bişe bulandı. Normal mi belirtilerin gitmesi. Paranoyak olacam ya
Öyle yapayım sağol canım. Yarın kan testi yapcam zaten yarına kadar bakiyim sabrediyim inşAllah hislerim ve hormonlarım bana ufak şakalar yapyodurAhhh o hormonlar varya onlar yüzünden canim yada piskolojik da olabilir ama kusup ve kusmamak onemli diğil alakasiz bir durum sen hamileliğin keyfini cikar onemsiz şeyleri takma canim
İkinci hamileliğim ilki düşük oldu ondan korkuyorum aslındaHeralde ilk bebek
Kac haftaliksin kese cikti miÖyle yapayım sağol canım. Yarın kan testi yapcam zaten yarına kadar bakiyim sabrediyim inşAllah hislerim ve hormonlarım bana ufak şakalar yapyodur
İkinci hamileliğim ilki düşük oldu ondan korkuyorum aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?