2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Nasılsın kuzum bulantı derttaşım
Arkadaşlar göbek deliğimin 5-6 cm sol tarafında şiddetli bir ağrı başladı başına gelen var mı normal mi batma gibi sıkışma gibi ama epey yoğun
Bende de az önce oldu canım ve bebeğin bacakları gibi hissettim. Kafası olduğu yer göbeğimde asimetrik bi şekil oluşturuyo şişik duruyor. Tam karşısında da bacaklarıyla sıkıştırıyo galiba az önce şiddetli ağrı oldu sonra da okkalı bi de tekme yedim yani bebek yapıyo galiba canım ben öyle anladım

Maşallah yalnız olmadığım için çoook mutluyum

İnşallah öyledir canım 1 saattir sürüyor mahvetti beni, annelik şimdiden zor sağlıkla kucağımıza alalım da başka birşey istemem

İnşallah öyledir canım 1 saattir sürüyor mahvetti beni, annelik şimdiden zor sağlıkla kucağımıza alalım da başka birşey istemem
Benim de öyle kahaltıdan beri var 1 saati geçmiştir. Öyle valla zor. Sağlıkla kucağımıza alacaz inşAllah canım

Hahah çok kilo alanlar bu soruyu beğenmedi ben hala -2 deyim kilolu hamile kalmak avantaj bu konuda ama çok kilo alsam da umrumda olmaz heralde. Amaannn hayatımızda kaç defa böyle kilo alacaz kilo almanın mutlu ettiği şanslı zamanlar ben ki hiç göbek sevmeyen birisiyim göbüşümle aşk yaşıyorum resmen hele tekmeleri hissettikçe

Ben valla 62 kiloyla hamile kaldım ilk 3 ay kustum diye 57e düştüm karnım büyüyo şimdi 61 kilo oldum))

Arkadaşlar istanbul anadolu yakasinda detayli ultrasonu yaptirabilcegim guzel bakan bir hastane var mi bildiginiz. Sabahtan beri arastiriyorum hala bi fikir edinemedim

Arkadaşlar göbek deliğimin 5-6 cm sol tarafında şiddetli bir ağrı başladı başına gelen var mı normal mi batma gibi sıkışma gibi ama epey yoğun
Gaz sıkıntın var mi canım gazımı cıkartamadığımda tarif ettiğin ağrı oluyor ben de yukarılara kadar çıkıyor balla biraz bekletip soda içiyorum biraz yürüyorum evde rahatlıyorum

Okuduğum kadarı ile bu ara herkesin sorunları artmış kızlar ben de kalça ağrısı hala devam ediyor üzerine bir de saç mantarı oluştu hayatımda ilk defa şimdilik sirke kullanıyorum

Plasenta previa dedi bana sezeryan olmak zorundayım
O zaman daha teşekkürlü ve uzak bir hastanede neden olmasın? Bende sezeryanla doğum yapacağım inşallah hastane çok önemli. Benimde evime baya uzak ama olsun sezeryan da tarih belli olduğu için çok sıkıntı olmaz hayırlısıyla ama doktorunun önerisi en önemli olan

Okuduğum kadarı ile bu ara herkesin sorunları artmış kızlar ben de kalça ağrısı hala devam ediyor üzerine bir de saç mantarı oluştu hayatımda ilk defa şimdilik sirke kullanıyorum
Hamileliğin balayı dönemi ekim 2020 annelerine uğrayamıyor bir türlü
Aleo Vera ve sarımsak da iyi geliyor diye hatırlıyorum saç mantarına olabildiğinde soğuğa yakın suyla yıka saçlarını sıcak olmasın kesinlikle daha fazla arttırıyor

Güzel hamisler, bir arkadaşım var, pıhtılaşma sorunu nedeniyle 3 kaybı var. Şimdi yeniden hamile Sizden ricam ona da dua ve iyi dileklerimizi gönderelim, hepbirlikte sağlıkla kavusalim kuzucuklarimiza inşallah
Allah şifa versin inşallah canım ben de 2 kayıp yaşadım çok iyi anlıyorum arkadaşını Rabbim bu bebeğini sağlıkla ilerletsin kucağına versin inşallah.
ben dilimden duayı düşürmedim çok dua etsin
‘Rabbi la tezerni ferden ve ente hayrül varisin’
Bu duayı dilimden hala düşürmem lütfen söyle bunu çok okusun. İnşallah istediği gibi olur her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…