2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Maşallah darisi benim gibi girmeyenlerin başina 12 haziranda gircem devlet hastanesinde tedirgin oluyor insan hastaneye gidince bakalim hayirlisi olsun
Ay Allah kolaylık versin valla şimdiden. Ben de detaylı fiyatı uygun olsun diye devlette yaptırdım. Saçmalıklar saçmalıklar. Saat 9da olan randevunu 13.00a almislar ve bana haber veren yok. Zaten 13deki randevuya da 14 gibi geldi yığınla kuyruk oldu. Sonra içeri girdim doktor da diyor ki dışarıdan detaylı hastayı böyle almıyoruz ki diye. Dedim ben de ben detaylı ultrason randevusu istedim onlar verdiler bana bu saati.
Herkes kendi halinde hicbir iş düzenle yürümüyor, tüm gün hastanede geçti.
Kendi doktorumun ve hastanesinin gözünü seveyim.

Sağ ol canım inşallah çok korkuyorum

dr niye önemsemesin kendi hastası olmasanda sen hasta olarak oraya başvuruyorsun . Benim dr um da söylemişti kanama ile ilgili doğuma kadarda olabilir her gebelik aynı olmuyormuş , daha önce hiç yaşamamıştım . Progestan elimin altında olan ilaç lekelenme durumunda tabi ki haber ver ama hemen vajinal tablet koyarak müdahalesini bana bıraktı . Gelmenede gerek yok demişti. Yoğun pandemi döneminde daha fazla kanamam olmuştu o zamanda ilaçlarımı yazdı . İğne , hap yine gitmemiştik eşim iğnemi yapmıştı ben ilacı kullanmaya başladım ...

iğne ne iğnesi canım proluton mu?ne bileyim mesela bende kist varmış 2 doktor ağrımı sorunca bir şeyin yok dedi şimdiki doktorum 6 cmlik kistin var demişti. o yüzden artık güvenemiyorum her doktora...

2.trimesterda tehlikeliymiş plasenta ayrılmasından dolayı oluyormuşöyle okudum çok korktum
Ohooo sen nelere bakmışsın plesanta ayrılsa sence sildiğinde mi kan gelir kanarsın . Ayrıca yazmışsın birşey yapmadım diye durduk yere plesanta niye ayrılsın . Boşuna strese sokuyorsun kendinide ,bebeğinide bu kadar kötü düşünceyle

yani ayrılmaya mı başlıyor acaba dedim canım ya inan hiç böyle değildim rahattım ama kanı görünce ben böyle oldum.Allahtan hareketlerini hissediyorum da rahatlıyorum.Minicik daha kıyamıyorum ona

iğne ne iğnesi canım proluton mu?ne bileyim mesela bende kist varmış 2 doktor ağrımı sorunca bir şeyin yok dedi şimdiki doktorum 6 cmlik kistin var demişti. o yüzden artık güvenemiyorum her doktora...

kanamam çok olduğunda hem progeatanın iğnesini olmuştum hem fitili aynı anda kullanmıştım . İğne tel seferlik iki tüpü çeksin yapsın demişti . Telefonda bu arada.

yani ayrılmaya mı başlıyor acaba dedim canım ya inan hiç böyle değildim rahattım ama kanı görünce ben böyle oldum.Allahtan hareketlerini hissediyorum da rahatlıyorum.Minicik daha kıyamıyorum ona

yaa hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz aslında hepimizin içinde fırtınalar kopuyor ama sakinliği korumakta bizim elimizde .Stres olmayan şeyleride olduruyor bunu düşünce sadece dua ediyorum inşallah iyi olurlar , sağlıklı olurlar, sağsalim kucağımıza alırız ve bizde iyi oluruz . Bu hem insanı rahatlatıyor . Hemde diğer şeyleri düşünmene engel oluyor . Elimizden gelenler kısıtlı, kötü senaryolar bir sürü o yüzden kendi düşüncene sahip çıkmak tek yapılacak şey üzme kendini

diş ağrısıda çok kötü oluyor benimde arada 20 lik dişim şişiyor çıkmaya çalışıyor. Durdu durdu hamileliğimde denk geldi

Kızlar ben hala dogumu nerde yapacağıma karar veremedim eve uzak tam teşekküllü Bi hastaneyi mi eve yakın ama orta halli Bi hastaneyi mi tercih etmem gerek bilmiyorum acil gitmem gerekirse ne kadar vaktimiz olur Bi bilsem

uzak derken Ne kadar uzak ?

sağ ol canım aynı haftada görünüyoruz.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Çok tşk ederim içimi rahatlattın :-*

Odem yuzunden doktor henuz erken oldugunu soylemisti ilerde Allah yardimcimiz olsun medicallerde satiliyor bilegi sabit tutmak icin birde netten karpal tunel sendromu ic8n fizik tedavi hareketleri var onlarda biraz rahatlatiyor
Anladım canım benimkide devam ederse bakayım bende gerçekten de erken başladı bizim ödemler

Benim kayinvalidemin iki elinde de var karpal tünel, birinden ameliyat oldu, onda iki bileklik varmış, su an kullanmiyormus onları aldım geldim ben de , arada aklıma geldikçe takıyorum. Rahatlatıyor geçici de olsa..
Hadi ya baya ciddi olmuş onun ki desene aman Allah korusun geçici olsun bizimkiler.. iyi olmuş bileklikler tak canım faydası oluyorsa en azından az da olsa dinmesi bile rahatlatıyor..

Kızlar kilolar ne alemde ? Geçen haftalarda 1 günde durduk yere 1 kilo aldığımız bi topluluk vardı özellikle onlar ne yaptı ben o gün aldığım kiloda şükür sabit kaldım 22.haftam 2 kiloyla yola devam

22. hafta +6 kg diye tahmin ediyorum en son 4 kg almıştım

kaç kiloyla başladın canım ona göre değerlendirme yapılıyormus kilo ilgili okudugum yazılarda ben uzun süredir +5 deydim 1 ay öle devam etti son 2 3 haftada 2 kiloya yakın almısım su an +7 sayılır :) 51 ile hamile kalmıstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…