Kızlar kilolar ne alemde ? Geçen haftalarda 1 günde durduk yere 1 kilo aldığımız bi topluluk vardı özellikle onlar ne yaptı ben o gün aldığım kiloda şükür sabit kaldım 22.haftam 2 kiloyla yola devam
Al bende de o kadar ne güzel 1 kiloyla yola devam ediyordum, dün gece dahil (3 dilim ekmek 1 kase atom yedim karakter falan saymıyorum: saat gece 3 ) habire canım birşeyler çekip yemeye başlayınca etti 2 kilo. Şu an 2 kiloyla devam ediyorum bende 59 kiloyla hamile kalmıştım boyum 1.70dün tartıldı 61 olmuşum
Sen hamilelikte bulantılardan dolayı önce kilo verip sonra mı alanlardandın hatırlayamadım burda öyle bi grupta var ben hiç vermedim hep aldım Allah a şükür çok rahat bi hamilelik geçiriyorum
kaç kiloyla başladın canım ona göre değerlendirme yapılıyormus kilo ilgili okudugum yazılarda ben uzun süredir +5 deydim 1 ay öle devam etti son 2 3 haftada 2 kiloya yakın almısım su an +7 sayılır :) 51 ile hamile kalmıstım
Al bende de o kadar ne güzel 1 kiloyla yola devam ediyordum, dün gece dahil (3 dilim ekmek 1 kase atom yedim karakter falan saymıyorum: saat gece 3 ) habire canım birşeyler çekip yemeye başlayınca etti 2 kilo. Şu an 2 kiloyla devam ediyorum bende 59 kiloyla hamile kalmıştım boyum 1.70dün tartıldı 61 olmuşum
Maşallah senin boy uzunmuş ben 165 im standart Türk kadın boyu benim ki sorma dün gece eşim açıktım dedi yağlı yağlı 4 tane gözleme yaptı karpuz eşliğinde gecenin 1 nde 2 tane gözleme yedim ama çok güzeldi çıtır çıtır eşime yine yap dedim de yeter bu kadar diye o beni frenledi yoksa bende fren Sistemi bu aralar çalışmıyor
ben 13 mayısta gittiğimde 285 gram demişti bide 2 gün önce gittim ondada 460 gram olmus doktor iyi dedi ama kıyaslama yaptıgımda az geliyo anası gibi zayıf olcak heralde
Sen hamilelikte bulantılardan dolayı önce kilo verip sonra mı alanlardandın hatırlayamadım burda öyle bi grupta var ben hiç vermedim hep aldım Allah a şükür çok rahat bi hamilelik geçiriyorum
Yok şükür hiç verdiğim bir şey olmadı hep aldım
54 ile hamile kaldım. Doktora normal geliyor kilo alımım. E evdeydim 2.5 ay zaten ister istemez aldım ne yapalım
Yok şükür hiç verdiğim bir şey olmadı hep aldım
54 ile hamile kaldım. Doktora normal geliyor kilo alımım. E evdeydim 2.5 ay zaten ister istemez aldım ne yapalım
ben 13 mayısta gittiğimde 285 gram demişti bide 2 gün önce gittim ondada 460 gram olmus doktor iyi dedi ama kıyaslama yaptıgımda az geliyo anası gibi zayıf olcak heralde
Maşallah 460 gram az mı canım gayet güzel zaten 23.haftada 500-550 gr arası oluyor sanırım sen daha 23.haftaya yeni girdin 1 hafta içinde Kocaman olur bebiş merak etme
Benim daireden arkadaşımda boyu aynı oda hamileliğinde 6.aya girerken 6 kilo ile girmiş ama doğuma 11 kilo ile gitmiş inşAllah bizde sağlıkla en fazla 10-12 kilo gibi gideriz sonra vermesi bize zor olacak
Maşallah 460 gram az mı canım gayet güzel zaten 23.haftada 500-550 gr arası oluyor sanırım sen daha 23.haftaya yeni girdin 1 hafta içinde Kocaman olur bebiş merak etme
En can sıkıcı konu açılmış bende şimdiden 6 kilo aldım tartılmakta istemiyorum ilkinde de , ikincisinde de 9-10 kg lar ile doğuma gitmiştim tahinli cevizli rulo yapıp yapıp götürüyorum
Benim daireden arkadaşımda boyu aynı oda hamileliğinde 6.aya girerken 6 kilo ile girmiş ama doğuma 11 kilo ile gitmiş inşAllah bizde sağlıkla en fazla 10-12 kilo gibi gideriz sonra vermesi bize zor olacak
Zaten hamilelikte hortluyor dis sorunları. Anneciğim de bende çok çekmiş, en son 8. Ayda çekmişler, 2 dişinden olmuş Dis hekimim vuracağım iğne düşük sebebi olabilir dedi, eşim sen 4 ay daha böyle nasıl duracaksın diyor şaştım kaldım. Neyse ki her gün tutmuyor. Şimdiye kadar ayrı ayrı zamanlarda 3 kez parol kullanmak zorunda kaldım Ki benim ilaç ağrı kesici kullanmam çok olağanüstüdur. Kaplama yaptırırken bile o kadar kesildi biçildi günlerce ağrım oldu da tek bir kez ağrı kesici almıştım. Dis hekimim bile parol aldım dedigimde şaşırdı, demek ki çok agrimis dedi. Beni biliyor çünkü, ağrı esigim yüksek ve ilaçsız geçirmek için kırk takla atarım
Hadi ya baya ciddi olmuş onun ki desene aman Allah korusun geçici olsun bizimkiler.. iyi olmuş bileklikler tak canım faydası oluyorsa en azından az da olsa dinmesi bile rahatlatıyor..
Ama kayinvalideminki gebelik kaynaklı değil canım. Gençliğinde yaptığı tarla bahçe ev işlerinden miras Bileklikler tedavi edici değil tabi ama bileğe uygun pozisyonu verdiği için rahatlama oluyor