2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
selam kızlar, bugün bizimde randevumuz vardı. Önce sağlık ocağına gidip tetanoz aşımızı olduk. Sonra da deneme amaçlı yeni açılan Başakşehir Şehir Hastanesi'ne gittik. Hastane benim çok hoşuma gitti, ilgi alaka hat safhadaydı maşallah devlet hastanelerinden görmediğimiz şeyler bunlar:) çok şükür herşey yolunda 468 gr olmuş bizim minik ama hala net bir şekilde cinsiyetini öğrenemedik bu doktor da kız gibi dedi. Bu gibi gibiler sinirimi bozmaya başladı ya neyse ayrıntılıda netleşir artık.

Senin ayrintili ne zaman

Bu kadar naza erkek cıkarsa şaşıracağım

Gaz sıkıntın var mi canım gazımı cıkartamadığımda tarif ettiğin ağrı oluyor ben de yukarılara kadar çıkıyor balla biraz bekletip soda içiyorum biraz yürüyorum evde rahatlıyorum

Bazen oluyor da şu anda yok canım sanırım karnım büyüyor, bir organı sıkıştırıyor gibi

Detayliyi erteletmem gerekmisti dun girmis olacaktim erteletmeseydim. Tekrar verilen randevum 16 sinda. Cokta var yahu

Anladım canım zor birley gerçekten sinirini bozuyor insanın sıkıyor çok Allah yardımcısı olsun.. inş. Hamilelikten sonra atlatırız

Kızlar çok alakasız bi konu halkında sıkıntım var. Çalıştığım iş yerinde artık ben doğuma kadar olmayacağım için benim işleri diğer personele verip benim üzerimde resmî olarak hiç iş bırakmamışlar aslında çoğu kişi bu duruma sevinir döndüğümde hiç bekleyen işim olmayacak filan diye ama ben biraz tuhafım sanırım çalışma masam sandalyem bilgisayarım filan çok iyiydi normalde çok külüstür bilgisayarlarda var onlarla çalışmak çok işkencedir şimdi ben izne ayrıldığım için acaba ben dönene kadar eşyalarımı başkalarına verirler mi eski eşyalara kalır mıyım diye çok dertlenmeye başladım bu beni çok huzursuz ediyor. Sonuçta dönüp dolaşıp gideceğim yer orası ve tüm gün o ortamda çalışıyorum.

Sizce kafamı nasıl dağıtayım bu arada bunu düşünüp dertlendiğim için de kendime çok kızıyorum.

Şu an sana iş yerinden henüz dün paketinden çıkmış bilgisayarımdan üzüldüğün şeye bak demek istiyorum :) Ben nasıl izin alacağım, nasıl üzerimdeki işleri evden yürüteceğim (çünkü başkasına vermezler, doğuma kadar çalıştırırlar) düşünüyorum. Eğer doğum izninden sonra hemen döneceksen bu işlerle ilgilenen kişiyle konuşmayı dene ama genel olarak boş ver gitsin bence :))

Şuanda ona engel olamazsın bence hiç uğraşma da düşünme de. Benim de işyeriyle ilgili sıkıntılarım var ama şuan onu düşünüp kendime şu tadını çıkarmam gereken günleri zehir etmeye hiç niyetim yok zamanı gelince konuşurum

daha randevu almadım ama önümüzdeki iki hafta içinde gitmem gerekiyor canım
Eğer devlete gitceksen ilk doktora muayne oluyorsun sonra doktor yonlendiriyor ultrason için kayit yapiyor canim ben 2 hafta önce almiştim 12 hazirana duşun günler sonraya verdi

Bebeğim biraz aşağı inmişplasentayı sordum onla ilgili bir durum yok bebeğin başı biraz aşağı inmiş ama rahim ağzı açılması yok yat dinlen çalışma asla dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…