Bu arada bugün eşimi almaya gitmişken tetanoz aşısı oldum . Az önce aşı olduğumu hatırladım aaa hiç acımıyor dedim , eşimde yarın acır dedi bakalım yarın nasıl olacak
Burada yazılanlardan ve gelinimizin söylediklerinden sonra ben de biraz cekinmistim ama asi olduğumu hiç anlamadım çok şükür Herkesi aynı etkilemiyor sanırım.
Mrb kızlar bizimde dün kontrolümüz vardı 19+2 de haftasi usg ile uyumlu cinsiyetimiz de kesinleşti kızımız olacakmış o kadar sakladı ki sonunda öğrendik
gelisimi 21 cm 298 gr bana az gibi geldi normal dedi doktorum
Bu arada kızlar alarji için neler yapiyorsunuz cok kurudu boğazim burnum nefes almakta zorluk cekiyorum tavsiye olan var mi cok mutlu olurum malum doktorada gidemiyoruz
Bu arada bugün eşimi almaya gitmişken tetanoz aşısı oldum . Az önce aşı olduğumu hatırladım aaa hiç acımıyor dedim , eşimde yarın acır dedi bakalım yarın nasıl olacak
Burada yazılanlardan ve gelinimizin söylediklerinden sonra ben de biraz cekinmistim ama asi olduğumu hiç anlamadım çok şükür Herkesi aynı etkilemiyor sanırım.
Normal bence de canım. Benim de 20+2 de 21 cm 314 Gr ölçüldü minik kızçem Yani senden 1 hafta sonra
bakalım benim yarın Ağrı olacak mi bende merak ediyorum . Ben çocukluğumda beş doz oldum diye hatırlıyorum ama tamda emin değilim . eşimde hatırlatıcı doz daha iyidir yapsınlar dedi bende oldum
Normal bence de canım. Benim de 20+2 de 21 cm 314 Gr ölçüldü minik kızçem Yani senden 1 hafta sonra
bakalım benim yarın Ağrı olacak mi bende merak ediyorum . Ben çocukluğumda beş doz oldum diye hatırlıyorum ama tamda emin değilim . eşimde hatırlatıcı doz daha iyidir yapsınlar dedi bende oldum
Şu yasak var yok konusu cumartesi randevuyu Pazartesi ye aldik.
Yasak kalkınca cumartesi geliyorum dedim.
Aaa doktor cumartesileri çalışmıyoruz dedi.
Hastanede olsa anlicam da özel muayenehane keyfi başka şey yapmak istemiş.
İptal edin dedim yana yakıla aramaya başladılar dedi.
O ara Altan beyin muayenehanesine ulaşmaya çalıştım, ulaştım yer yokmus.
E zamanda geçiyor.
Baktım olacak gibi değil doktorumun olduğu hastaneden aldım randevuyu.
Bugun doktora gittim kizlar kontrolum vardi. Devlet hastanesine gidiyorum oglumun doktoruna gitmeye karar verdim ona randevu alip gittim. Agustos ayinda dusuk yapmistim kalan parcalar kurtajla alinmisti. Doktor rahminde parca birakmislar yapismis dedi. Bebege bi zarar vermemis ama detayli ultrasonda daha net bisey soylerler dedi. Cok moralim bozuldu. Smdi bebege zarar vermiyor ama bebegim buyudkce ona dokunacak illaki
Çok geçmiş olsun canım parçanın bebeğe zarar vereceğini düşünmüyorum ben dokunduğu zaman da birşey olmaz Allah’ın izniyle yapışmış zaten plasentaya nasıl dokunuyorsa zarar görmüyorsa ondan da zarar görmez telaşlanma hiç ben hiç ayrıntılıda daha net Bilgi verirler uzunluğu falan söyler çok çok büyük kistler zarar vermiyor sen içini ferah tut ayrıntılıda da için rahatlayacak inşallah Ayrıntılı randevun ne zaman
Ne demek ama inan bunları çevremizde yaşayıp hamilelikleri çok güzel devam edenler var biz o dönemde kardeşime ve bebeğe bişey olacak diye kendini bırakıp onu düşünmüştüm ama şuan biricik yeğenim annesinin karnında 36.haftasına girdi doğmaya niyeti yok ve garibim 26.haftadan beri doğum kanalına inmiş orada bekliyor
Şu yasak var yok konusu cumartesi randevuyu Pazartesi ye aldik.
Yasak kalkınca cumartesi geliyorum dedim.
Aaa doktor cumartesileri çalışmıyoruz dedi.
Hastanede olsa anlicam da özel muayenehane keyfi başka şey yapmak istemiş.
İptal edin dedim yana yakıla aramaya başladılar dedi.
O ara Altan beyin muayenehanesine ulaşmaya çalıştım, ulaştım yer yokmus.
E zamanda geçiyor.
Baktım olacak gibi değil doktorumun olduğu hastaneden aldım randevuyu.