2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ya eşim hiç fırsat vermiyo dokunma kendiliğinden çekilicek diyo ama uykuya bile geçemiyorum tek temennim bu iltihabın bebeğime bir zararı olmaz dimi?

senin canını acıtır, kolundaki iltihap niye bebeğe zarar versin . Boşaltmazsan zor kurur

senin canını acıtır, kolundaki iltihap niye bebeğe zarar versin . Boşaltmazsan zor kurur
O kadar evhamlıyımki dizim kanasa bebeğe bişey oldu sanıcam)) yarın son artık 2 gündür beni mahvetti yarın da sakinleşmezse öyle yapıcam artık

Bu arada bugün eşimi almaya gitmişken tetanoz aşısı oldum . Az önce aşı olduğumu hatırladım aaa hiç acımıyor dedim , eşimde yarın acır dedi bakalım yarın nasıl olacak
Burada yazılanlardan ve gelinimizin söylediklerinden sonra ben de biraz cekinmistim ama asi olduğumu hiç anlamadım çok şükür Herkesi aynı etkilemiyor sanırım.

Normal bence de canım. Benim de 20+2 de 21 cm 314 Gr ölçüldü minik kızçem Yani senden 1 hafta sonra

Bu arada kızlar alarji için neler yapiyorsunuz cok kurudu boğazim burnum nefes almakta zorluk cekiyorum tavsiye olan var mi cok mutlu olurum malum doktorada gidemiyoruz
Geçmiş olsun canım, benim doktorum alerji ilaçlarıma devam ettiriyor. Bebeğe zararı yok dedi

Bu arada bugün eşimi almaya gitmişken tetanoz aşısı oldum . Az önce aşı olduğumu hatırladım aaa hiç acımıyor dedim , eşimde yarın acır dedi bakalım yarın nasıl olacak
Geçmiş olsun canım, hiç acımadı ağrımadı. Ertesi sabah ağırlık hissettim ama sonra geçti. Ben böyle yaşadım. İnşallah sende rahat geçirirsin

bakalım benim yarın Ağrı olacak mi bende merak ediyorum . Ben çocukluğumda beş doz oldum diye hatırlıyorum ama tamda emin değilim . eşimde hatırlatıcı doz daha iyidir yapsınlar dedi bende oldum

bakalım benim yarın Ağrı olacak mi bende merak ediyorum . Ben çocukluğumda beş doz oldum diye hatırlıyorum ama tamda emin değilim . eşimde hatırlatıcı doz daha iyidir yapsınlar dedi bende oldum

Bütün çok yoğun çalıştım, giremedim kusura bakma canım halletmene sevindim ☺ Detaylıya Altan beye mi gideceksin?
Şu yasak var yok konusu cumartesi randevuyu Pazartesi ye aldik.
Yasak kalkınca cumartesi geliyorum dedim.

Aaa doktor cumartesileri çalışmıyoruz dedi.
Hastanede olsa anlicam da özel muayenehane keyfi başka şey yapmak istemiş.
İptal edin dedim yana yakıla aramaya başladılar dedi.
O ara Altan beyin muayenehanesine ulaşmaya çalıştım, ulaştım yer yokmus.
E zamanda geçiyor.
Baktım olacak gibi değil doktorumun olduğu hastaneden aldım randevuyu.

Çok geçmiş olsun canım parçanın bebeğe zarar vereceğini düşünmüyorum ben dokunduğu zaman da birşey olmaz Allah’ın izniyle yapışmış zaten plasentaya nasıl dokunuyorsa zarar görmüyorsa ondan da zarar görmez telaşlanma hiç ben hiç ayrıntılıda daha net Bilgi verirler uzunluğu falan söyler çok çok büyük kistler zarar vermiyor sen içini ferah tut ayrıntılıda da için rahatlayacak inşallah Ayrıntılı randevun ne zaman

orayı sevdiyse demek ki

Hayırlısı olsun canım inşallah iyi haberler alırsın Altan bey çok yoğun biz de Mayıs ın ilk haftası almıştık Haziran ın 3 için randevuyu

kontrol iyiydi bebiş büyümüş , plesanta yukarıya çıkar inşallah henüz pek değişiklik var yok gibi
Oh sevindim bebişin iyi olmasına
Plasenta içinde 30. haftaya kadar yolu var rahim büyüdükçe çıkacaklar ben inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…